Tiniszex

Szex történet ikertesómmal

Egy hétköznapi család, teljesen átlagos gyermeke vagyok. A történet amit szeretnék minél inkább élvezhető formában elmesélni nektek, az 17 éves koromban történt, és tartott is egy darabig. Szóval 17 esztendős átlagos csaj voltam, nem csúnya, de közel sem voltam a kor szépségideáljaihoz, viszont az alakom az teljesen rendben volt. A szüzességem elvesztésén sajnos, már túl voltam, de igazi orgazmust még nem éltem át. Történt egy szombat esti házibulin, hogy összejöttem egy nálam jóval idősebb sráccal és én vártam a csodát az este folyamán, de mindhiába. Lefeküdtünk ugyan egymással, de ha lehet, még rosszabb volt mint az eddigiek. Csalódottságomat leplezve, újra belevetettem magam a buliba és próbáltam magam jól érezni. Hajnalban hazamentem, kicsit gondolkodtam a történteken, és már teljesen lemondtam arról, hogy engem egy férfi valaha is kielégítsen szexuálisan. 4 óra körül lehetett mire lezuhanyoztam és ágyba akartam bújni, amikor összefutottam Petivel az ikertestvéremmel a mosdó előtt. Látta rajtam, hogy nem vagyok túl jókedvű és faggatózni kezdett.
Én próbáltam mindenféle baromságot mondani neki, de egyszer csak, valószínűleg az elfogyasztott alkohol hatásától előálltam az igazi indokkal. Én magam is meglepődtem, de ezeket a szavakat használtam: – Engem senki sem tud rendesen megkefélni.
Azt hiszem rendesen meglepődhetett, mert csak egy „hoppá” jött ki a száján.
A legtöbb dolgot eddig is megbeszéltük egymással, de idáig a szexről nem esett szó kettőnk között. Most azonban bekísért a szobámba lefeküdtünk egymás mellé és megbeszéltük egymás problémáit ezen a téren is.
Én nagyvonalakban elmeséltem neki az eddigi próbálkozásaimat, és ő is elmondta, hogy eddig minden barátnőjével csak a pettingig jutott. Mindketten az oldalunkon feküdtünk szemben egymással, úgy hogy az arcunk pár centire volt csak egymástól. Később témát váltottunk és mindenféle dologról beszélgettünk, de ismét visszakanyarodtunk a szexhez, ám ekkor már nem csak a problémákról beszélgettünk, hanem leginkább a vágyainkról. 6 óra körül már mindketten eléggé kész voltunk és ő elment aludni a saját szobájába.
Ilyen beszélgetős estéket egyre többször csináltunk és kb. a 6-7-ik alkalommal odáig jutottunk, hogy mi lennénk az ideális pár, de ez nem lehetséges. A következő ilyen esténk úgy alakult, hogy ketten maradtunk egész hétvégére és a dumapartihoz ittunk egy kis pezsgőt is. Egyre többet és egyre célratörőbben kérdezgettük egymást a titkos gondolatainkról, míg ki nem nyögtem, hogy rúgjuk föl a „szabályokat”.
A következő pillanatban közelebb jött, gyengéden megfogta a vállamat végigsimította a karomat és lágy puszit adott a kezemre.
A szemembe nézett és hirtelen ám nagyon gyengéden megcsókolt. Tudtam, hogy nem elfogadott az amire most készülünk, de kívántam őt. Csókolóztunk, simogattuk és becézgettük egymást, mint a szerelmesek. Az, hogy ő csak pettingelt ez idáig nekem nagy hasznomra vált, hiszen ismerte a női test legingerlékenyebb részeit és az én elbeszéléseimből is tudhatta hol vagyok a legérzékenyebb. Közösülés nélkül is rengeteg orgazmusban volt részünk mindkettőnknek ezen a hétvégén. Hol kézzel, hol szájjal és aztán kombinálva a kettőt, különböző eszközöket bevonva a mi bűnös játékainkba.
Fantasztikus hétvégét kaptunk egymástól, együtt zuhanyoztunk, borotválkoztunk, főztünk stb… A következő ilyen hétvégére 3 hónapot kellett várnunk, de higgyétek el megérte. Addigra ismertük már egymás testét alaposan és nem okozott nehézséget, hogy néha röpke 5 perc alatt is eljuttassuk egymást a csúcsra, de az igazi gyönyört az okozta mindkettőnknek amikor megtörtént a behatolás. Sikítottam a gyönyörtől, mert míg mesterien dolgozott bennem nem kis szerszáma, addig izgatta a csiklómat és ujjazta a fenekemet.
Ég és föld között lebegtem, soha életemben nem éreztem még ilyet, de azt tudtam, hogy nem akarom abbahagyni. Kértem, hogy ha eljön a „vég” húzza le a gumit és a számba fejezze be –szerettem volna neki meghálálni, ami sikerült is mert mikor telelőtte a számat és torkomat, mindketten csak annyit mondtunk a másiknak: KÖSZÖNÖM.
Ezek után sokszor volt még ilyen és ha lehet még nagyobb élvezetekben részünk, és szeretném elmondani mindenkinek, hogy az ilyenfajta kapcsolatban semmi kivetnivaló nincs és ne ítélkezettek olyan elhamarkodottan, mert könnyen egy családtagotok karjaiban találhatjátok magatokat….

Szólj hozzá