Történetek

Megjött és újra kezdetét vette a vad szex…- erotikus történet

A barátommal szakítottunk, mert külföldre ment dolgozni, és egyikünk sem hitt a távkapcsolatban. Majd néhány hónap eltelte után, semmilyen előzetes nélkül beállított hozzám. A lábam földbe gyökerezett, amikor megláttam a már jól ismert szempárt. Szemünk találkozása után ajkaink is hamar összeértek, és szenvedélyesen csókolózni kezdtünk. Ajkaink annyira forróak voltak, és akkora tüzet csiholtak bennünk, hogy azonnal a szoba felé vettük utunkat. A ruhát vadul ledobáltuk magunkról, és azonnal egymás testének feltérképezéséhez kezdtünk.
Végig csókolta a testemet, a nyakamtól indult, és egyre lejjebb haladt.

Visszatért külföldről és újra kezdetét vette a vad erotika...- erotikus történetVisszatért külföldről és újra kezdetét vette a vad erotika...- erotikus történet

Visszatért külföldről és újra kezdetét vette a vad erotika…

Fürge nyelvével a mellemet nyalogatta, miközben kezével már más területeket kényeztetett. Hamarosan azonban utolérte a kezét és szétnyitotta a lábam. Közé hajolt és vadul nyalogatni kezdett. Nyelvével megízlelte puncim minden apró részletét. Körbenyalta a szeméremajkamat, aztán közé dugta a nyelvét és a csiklómat nyalta. Mindeközben az ujjaival már a kitágult hüvelyembe matatott és gyorsuló ritmusban mozgatta bennem őket. Minden érintésétől megremegtem, majd én is viszonoztam a tőle kapott csodálatos élményt. Dákója már úgy állt mint egy cölöp. Forró nyelvemmel teljes hosszában végig nyaltam, majd makkját kezdtem kényeztetni. Körkörösen nyaltam, mikor pedig már nedves volt a teteje a számba dugtam. Egyre erősebben kezdtem szopni, amitől egyre hangosabban nyögdécselt.

Visszatért külföldről és újra kezdetét vette a vad erotika...- erotikus történetVisszatért külföldről és újra kezdetét vette a vad erotika...- erotikus történet

Úgy baszottt, ahogy én szerettem…

Mikor már nem bírta sokáig egyetlen mozdulattal lábaimat hatalmas terpeszbe feszítette, és belém hatolt. Kemény farka akadálytalanul siklott bennem, erősen végigdörzsölve hüvelyemet. Csodálatos érzés volt, és szinte szálltam a gyönyör felhőjén. Lassan, ritmikusan mozgott bennem, majd pedig mikor már közel voltunk az orgazmushoz, gyorsított a mozgáson. A két lábamat összeszorítottam és felemeltem, hogy ezzel még szorosabbá tegyem az amúgy is szűk járatomat. Ez a mutatványom hamar célt ért. Mindkettőnkön végigszaladt az orgazmus áramütése, amely testünk minden porcikáján szikrázott, és hangos nyögésekkel kiadtuk magunkból a gyönyör pillanatát. Aznap szinte alig beszéltünk arról, hogyan is került oda olyan váratlanul, csak a pillanat hevének éltünk, és kihasználtunk minden percet.

Egy hozzászólás

Szólj hozzá