Történetek

Vad szex és szenvedély Budapesten a fogadáson..

Bea vagyok, egy budapesti cég ügyvezetője. Nemrég egy céges fogadáson rabul ejtett az egyik munkatársam, akivel egy irodában fergetegeset szeretkeztünk. A bulin ott volt mindenki, aki a vállalatnál számított, és hát folyt a pezsgő bőven. Pár órás buli után már éreztem a fejemben az ital hatását, és a lábaim között is, ugyanis a piától mindig beindulok, és szexre vágyom. Kiszemeltem tehát az egyik jóképű kollégámat, Viktort, akit nem kellett sokáig fűznöm, hamar bevonultunk az egyik félreeső irodába. Gyorsan vetkőzni kezdtünk, és addig is csókokkal kényeztettük egymást, nem szabadultunk meg minden ruhadarabtól, csak ami lényeges volt, a többi a földre került rólunk. Viktor az íróasztalnak döntött, és a már kiszabadított melleimnek ugrott. Nyelve, forró lehelettel falta rózsaszín mellbimbóimat, miközben kezei finoman masszírozták érzékenykebleimet. Majd tovább haladt, egyenesen a már szaporán lüktető puncimhoz. Egyik kezével széthúzta szeméremajkaimat, és máris birtokba vette szájával a vörösen duzzadó csiklómat, míg a másik kezével puncim nyílásán körözött.

Vad szex és szenvedély Budapesten a fogadáson...Vad szex és szenvedély Budapesten a fogadáson...- erotikus történet
Csodálatos kéjérzés töltött el, ahogy hátulról belém tolta a farkát…
  
Hamar benedvesedtem, így ujjai egyre merészebben hatoltak belém. Nyelvével hevesen lefetyelt édes kelyhemen, miközben én a hajába túrva húztam még közelebb magamhoz. A kéj elöntötte a testemet, és miközben erős szívással ingerelte csiklómat eljutottam a csúcsra, apró visításokkal éltem át az orgazmust. Hozzám bújt, és punci illatú szájával csókolt meg hevesen, a vágy benne is tombolt, dárdája kőkeményen meredezett felfelé. Elé térdeltem, és megízleltem férfiasságát, számba toltam, ameddig csak befért. Megragadtam farkát és lassan le-fel mozgattam rajta a bőrt, nyelvem pedig játszadozott az egész hosszával. Előnedve időnként a számba csorgott, tudtam, hogy nagyon élvezi a játékomat. Egy idő után felállított, magához húzott, feltette egyik lábamat a kanapéra, és máris belém nyomult, hatalmas farka egyetlen mozdulattal tűnt el puncimban.
Vad szex és szenvedély Budapesten a fogadáson...- erotikus történetVad szex és szenvedély Budapesten a fogadáson...- erotikus történet
Amikor lovagolok a faszon, akkor élvezem a legjobban…
 
Nedves kelyhem elnyelte méretes férfiasságát, egy pillanatra megállva élveztem méretének nagyságát szűk belsőmben. Majd lassan mozogni kezdtünk, ami közben kezeimmel lábai közé nyúlva golyóit simogattam. Egyre gyorsult a tempónk, Viktor a derekamat megragadva kicsit megemelve tartott, majd ütemesen csapkodta hozzám csípőjét, a farka ki-be nyomult tocsogó puncimba. Egyik kezével megfogva mellemet ráborult mellkasomra, és nyelvével nyalakodott bimbómon, ami újra a lángra lobbantotta bennem a vágyat. Hamarosan újra a csúcsra jutottam, testem apró rángásokkal fogadta Viktor farkának munkáját. Ő továbbra is keményen döfködött, aminek szintén meglett a hatása, ugyanis rögtön utánam, telespriccelve belsőmet, halk nyöszörgéssel élvezett el. Miután rendbe szedtük magunkat, visszamentünk a társasághoz, de hajnalban a buli végeztével ő hazakísért engem, ahol újra vad szeretkezésbe kezdtünk.

Szólj hozzá