Szexhírek cikkek

Kiskorúként szexelt Keleti Györgyi a miniszterlány

Keleti Györgyinek nagyon boldog és gondtalan gyermekkora volt. Mindenük megvolt, hiszen édesapja befolyásos politikus volt. Györgyi az évek múltával egyre kívánatosabb lett…
Az egyik bulvárlapnak felfedte magánéletének titkait a szexis politikuscsemete. Keleti Györgyi elárulta: mindig is gondtalan élete volt.
„Vácon születtem, majd Budára költöztünk, ott egy elit iskolába jártam. Apu nagyon elkényeztetett. Nem tudtam, hogy azok a szavak mit jelentenek, hogy szegénység vagy éhbér. Természetes volt, hogy mindenem megvan” – avatta be a Bors újságíróját Györgyi múltjának titkaiba. A szexis politikuscsemete azért rávilágít a magánéletének árnyasabb oldalára is:
„Én édesapám második házasságából születtem. A féltestvérem, Andi apu első házasságából fogant, és van egy édes húgom, akit imádok. Leszögezem, hogy apu nem az anyukám miatt hagyta el Andi édesanyját. Nekem a húgommal alakult ki szoros kapcsolatom, Andi nem volt része az életemnek, nem számíthattam rá. Néha feltűnt, majd el is tűnt. Soha nem neveltek minket egymás ellen, de össze sem kovácsoltak. Soha nem beszélgettünk egy jóízűt, nem buliztunk együtt, és soha nem töltött be klasszikus nővér szerepet. A legjobban az maradt meg vele kapcsolatban, hogy apuék olykor veszekedtek miatta. Apu mindig igazságos volt vele” – árulta el Györgyi. Persze, a gondtalan gyermekéveknek és az apa politikai szerepvállalásának megvolt a maga ára:
„Természetes volt a politikusok jelenléte az életemben. Nekem Horn Gyula csak „a Gyuszi bácsi” volt, akivel gyakran találkoztunk. Apu azt akarta, hogy a gyerekei normális életet élhessenek. Amikor az iskolában azt mondták rám, hogy kommunista, azt sem tudtam, miről beszélnek. Bevallom, a mai napig nem vagyok tisztában a szó valós értelmével, ahogyan szerintem az emberek nyolcvan százaléka sem tudja, mit jelent, csak használják, politikai szitokszó lett. Nem foglalkoztam ilyen véleményekkel, én csak féltettem aput. Hogy egyszer baja esik…” – mondta szomorúan Györgyi.
A lány mind a mai napig imádja édesapját, aki – Györgyi saját bevallása szerint is – eléggé elkényeztette. Mindent megengedett neki, még azt is, hogy saját maga döntse el, hogy mikor és kivel van együtt.
„A szüleim soha nem tiltottak meg semmit. A fiúk korán észrevettek, hiszen feltűnő kamaszlánnyá serdültem. Vékony voltam, szőke és zöld szemű. Kívánatosnak tartottak, sokan udvaroltak. Tizenhat éves elmúltam, amikor elveszítettem a szüzességem. Egy különleges, nálam idősebb férfival. Egy olyan férfival, aki később komoly szerepet töltött be az életemben…” – jegyezte meg sejtelmesen Györgyi. Vajon ki lehetett az a romantikus férfi, akinek sikerült meghódítania a gazdag, elkényeztetett és nagyon-nagyon szexi Györgyit?

Szólj hozzá