Történetek

Emese szolga története

Emese egy 36 éves nő volt, gyerekei voltak, férje. Az amerikai utazásáig a története szokványos volt. Kiváló angol nyelvtudása volt, kereskedelemben dolgozott. Dekoratív nő, magas, hosszú combú, nagy mellekkel. 15 éve férjnél van, férje jól kereső üzletember. Szexuális életük átlagos, már kissé unalmas. Emese 2 alkalommal csalta meg őt, de mindegyik csak alkalmi eset volt. Aztán megváltozott minden. 1 hónapra kiment Amerikába egy ismerős meghívására. Egy nagyvárosban lakott, a nő távoli ismerős volt, csak szállást adott neki. Kate – nek hívták, 45 éves nő volt, akinek a lánya Liza 23 éves csinos lány.
Egy alkalommal Liza kísérte el Emesét a városba, sétáltak, mikor megállt mellettük egy limuzin. Emese nagyot nézett, mikor nyílt az ajtó és egy 30 körüli jóképű férfi lépett ki, társa benn maradt. Megszólította őket, hogy nincs – e kedvük egy kocsikázásra, ahol megmutathatnák a mellüket, testüket, amit a valamelyik TV – ben leadnak. Emese persze tiltakozott, de legnagyobb meglepetésére Liza nevetve igent mondott, mondván ismeri ezt a műsort és jó poénnak tartja. Megkérte Emesét menjen vele, persze neki nem kell vetkőzni. A férfi Emesét is rá akarta venni, de ő nem engedett. Beültek elindultak, a férfi itallal kínálta őket, amitől felengedtek. Majd elővette a másik férfi a kamerát és elkezdte őket filmezni. Emesét már ez is zavarta, de Liza nevetgélve nézett a kamerába és a férfi unszolására levette blúzát, ami alatt nem volt melltartó, csak a kis kemény melle. A férfi utasítására rázta melleit, a férfi megsimogatta, gyúrta őket, a másik férfi pedig kamerázta őket. A férfi unszolni kezdte Lizát, hogy mutassa meg a punciját is, aki nevetgélt, kérette magát, de aztán ledobta szoknyáját és bugyiját és megmutatta magát a kamerának. A férfi kérésére pózolt, mutogatva punciját, fenekét neki, a férfi elégedetten simogatta.
Aztán elkezdték Emesét nyaggatni, hogy ő is mutasson valamit. Emese a pezsgő hatására engedékenyebb volt és blúzát felhúzva, levetette melltartóját és megmutatta nagy duzzadó melleit. Kicsit összerezzent, mikor a férfi megsimogatta, majd gyúrta őket, aztán a férfi megkérte, hogy punciját is megnézhesse. Ezt nehezebben vállalta, de aztán felhúzva szoknyáját szőrös punija előkerült az elhúzott bugyi mellett. Ennél többre nem volt hajlandó.
Mikor a férfiak ezt látták, ismét elkezdték Lizát puhítani, aki végül is hajlandó volt a férfi farkát leszopni a kamerák előtt.
Mikor végre kiszálltak a kocsiból, Liza nevetve mesélt a dologról, mondván milyen izgi lesz megnézni majd magát a TV – be. Emese kezdte megbánni, hogy nem ment bele többe, a szép farok felizgatta. Liza látta rajta a vágyat és nevetve mondta, hogy menjen el a Red Cinemába. Emese nem értette milyen hely az, Liza nem volt hajlandó mesélni neki erről, csak otthagyta a mozi előtt, mert el kellett mennie.
Emese gondolkozott pár percig, hogy bemenjen – e. Aztán bement az előtérbe, a kiírás szerint erotikus, de nem pornó filmeket játszottak. Vett egy jegyet és bement. Feltűnt neki egy 28 körüli fiatalabb fiú, aki őt nézte, gyorsan bement. Kis nézőtér volt, 10 sorral, összesen talán 15 – 20 ember lehetett benn, 2 – 3 nő, a többi férfi. Emese leült a harmadik sorba és éppen elkezdődött vetítés, mikor bejött az előtérben látott férfi és melléült. Ez zavarta Emesét, de nem volt mit tenni. Elkezdődött a film, valóban nem pornó volt, de erősen erotikus, ahol a jelenetekben a közösülést nem mutatták, csak a testet. De így talán még izgatóbb volt a film, Emese nem csodálkozott azon, hogy körbenézve látta, több férfi is a farkát húzogatja. Bár szokatlan volt, azért Emese nem volt szűz tini, se mai csirke, így mosolyogva nézte tovább a filmet, egészen addig, míg a szomszédja a fiatal férfi, kigombolta sliccét és elővette farkát, majd húzogatni kezdte. Kicsit váratlan volt, hogy ennyire közel van egy idegen pénisz, ami ráadásul igencsak nagyméretű volt. Emese férjének kicsi farka volt, és Emese mindig is nagyra vágyott. Ezért bizony sóvárogva leste a szép farkat, ami egyre keményebb lett a férfi kezében. Emese érezte, hogy teste is reagál, bizsereg puncija. Önkéntelenül is simogatni kezdte magát, egyik kezével mellét, másikkal punciját simizve. Csak ruhán keresztül, annál többet nem mert. Már nem a filmet nézte, hanem a férfi farkát mellette, aki ezt észre is vette. Egyik kezével továbbra is farkát fogta, de másik kezével kezdett Emese felé közelíteni. Mikor látta, hogy Emese nem tiltakozik, kezét Emese combjára tette. Emesén szoknya volt, de a férfi feljebb húzva azt csupasz combját simogatta Emesének, akinek majd kiugrott a szíve az izgalomtól. Ilyet még sohasem tett, hogy egy vadidegen embernek megengedje, hogy fogdossa.
A férfi nem nézett rá, de gyúrta Emese combját és egyre feljebb haladt, elérve bugyiját. Emese nagyot nyelt izgalmában, de széjjelhúzta combjait, a férfi tenyere akadálytalanul simulhatott a kis ruhadarabra, mely alatt Emese szőrmók puncija már nedvesedett. A férfi benyúlt bugyijába és tenyere rásimult Emese bozontjára. Finoman körkörös mozdulatokkal simogatta punciját. Emese egyik kezével melleit simogatta közben, másik kezét felemelte, hogy utat engedjen a férfi kezének. A férfi ekkor farkát húzogató kezével megfogta Emese szabad kezét és rátette a farkára. Emese elvörösödött, de szerencsére nem látta senki, és maga is meglepődött, mikor nem húzta el kezét, hanem megmarkolta a szép farkat és örömmel húzogatta. A férfi kéjesen élvezte a finom női kezet. Emese puncijában járó kezét már bátrabban mozgatta, felnyúlva egyszerűen elővette Emese egyik mellét, a melltartóból és a blúzból kikanalazva. A nagy melleket erősen markolta, Emese most nem is gondolt arra, hogy esetleg megláthatják, engedte, hogy mellét gyúrják. Aztán a férfi keze ismét bugyijába nyúlt, de ezúttal megkereste a forró rést és két ujja benyomult Emese puncijába. Emese hangosan felszisszent és nem tudta combjait összeszorítsa vagy széttárja. Végül széttárta, így a férfi kényelmesen ujjazni kezdte. A férfi félhangosan súgta neki: szopjál le. Szó sem lehet vágott vissza Emese, mit képzel és felháborodottan elvette a kezét a férfi farkáról, majd eltolta a férfi ujjazó kezeit. A férfi várt kicsit, aztán újból Emese bugyijába nyúlt, aki szótlanul hagyta, akárcsak azt, hogy a férfi ismét ujjazni kezdje. Emese érezte, hogy egyre feszültebb lesz, egyre jobban nő benne kéjérzés. Öle lucsogott a nedvességtől, bimbója már keményen merevedett, nagy melle, ami elől volt, duzzadtan mutogatta magát a nézőközönségnek. Emese hirtelen elvesztette a fejét.
Szó nélkül oldalra hajolt és rábukott a férfi merev farkára. Az meglepődött, de persze örömmel vette, hogy Emese szájába vegye a gyönyörű merev szerszámot és keményen vadul szopja. Annyira tetszett neki, hogy nem is bírta sokáig, és 3 perc múlva Emese szájába lőtte magját. Emese új érzést tapasztalt, soha nem nyelte le az ondót, de most teljesen természetes volt, hogy utolsó cseppig ízlelje. Mikor a férfiból már semmi sem jött, lenyalta a farkát és felegyenesedett. Most vette csak észre, hogy sokan nézték az akcióját, zavartan visszarakta mellét a helyére és szoknyáját is megigazította. A férfi elrakta a farkát és pár percig nem szólt. De aztán odahajolt Emeséhez:
” Gyere, ülj a farkamra
” Dehogy ülök, ennyi ember előtt szó sem lehet
” Mit zavar az, csak tetszene nekik ne izgulj, úgyis látták hogy leszoptál, a cicid is látták
” Szó sem lehet róla
Emese tiltakozott, pedig a teste lázban volt, elélvezésre vágyott. A férfi csalódottan nézte a filmet, mikor a mögöttük levő sorból egy férfi hangosan odaszólt.
” Mit kéreti magát, mint egy rossz kurva? Ha leszopta a férfit, miért ne farkalná meg? Ilyen egy hülye picsát…
Emese elvörösödött. Kis szünet után a férfi hozzáhajolt:
” Tudja mit? Ha itt nem akarja, akkor jöjjön velem egy helyre.
A férfi felállt, Emese is. Míg mentek kifelé érezte a testén a férfiak vizslató szemét. Tudta, hogy mindenki nagyon jól tudja hova mennek, és hogy mindenki tudja, hogy ezt a nőt nemsokára megdugja a férfi. Tudta, hogy mindegyik férfi a testét gusztálja, vetkőzteti. Azt is tudta, hogy könnyűvérű nőnek gondolják és ő is azt gondolná, ha másról lenne szó. A férfi az előtérben a férfi wc – hez vezette és behívta. Emese megdöbbent. Ő eddig csak ágyban, kényelmes körülmények között szexelt, ilyen nyílt helyen soha. De megdöbbenésére most izgalmat érzett és engedelmesen ment be a férfi után. Tiszta wc volt, a férfi az egyik fülkébe ment be, majd a belépő Emesét a falhoz szorította. Keményen markolta melleit és mohón vetkőztette le a nőt. Blúzát és melltartóját a földre dobta, majd a nő szoknyáját és bugyiját is. A nő megalázott helyzetben érezte magát. Ott ál egy vadidegen férfi előtt teljesen meztelenül egy férfi wc – ben. De ez a megalázó helyzet teljesen felizgatta és boldog volt, hogy a férfi úgy bánik vele, mint egy ribanccal. Keményen harapdálta, fogdosta a nő melleit, majd letérdelve punciját. Felhúzva egyik combját durván ujjazni kezdte. Emese felemelt combjának nem volt hely, ezért a férfi kinyitotta a fülke ajtaját, így Emese egyik lába kilógott a szabad térbe. A férfi Emese mellét harapdálta és közben ujjazta. Ekkor nyílt az ajtó és belépett egy férfi. Rögtön meglátta mi történik és melléjük állva nézte őket. Emese ismét szégyenérzetet érzett, de aztán ez az érzés hatalmas kéjbe ment át. Élvezte, hogy egy vadidegen nézi testét, ahogy egy másik idegen durván markolássza és ujjazza.
A férfi ekkor durván megfordította Emesét és kilökte a wc fülkéből az előtérbe. Előrenyomta fejét és hátulról durván benyomta farkát. Keményen gyorsan dugta Emesét, aki először a nagy farok nyomására úgy érezte szétreped, de aztán egész alteste lángolni kezdett és óriási, soha nem érzett kéjt érzett. Előrehajolva állt, nagy mellei lógtak lefelé és minden lökésre hullámzottak. A mögötte álló férfi durván megfogta Emese haját és felhúzta, majd szólt neki:
” Gyerünk, szajha szopd le a férfit, ne csak nézz
Az idegen férfi felderült erre és elővette farkát, odanyomta Emese szájához, aki engedelmesen kapta be. A férfi felbuzdulva kezdte kefélni Emese száját, majd egyre erősebben kefélte a nőt. Mindkét férfi durván és keményen bánt Emesével, aki ilyent sohasem tapasztalt. Megalázó helyzet volt, de Emese így sosem élvezte még a szexet. A mögötte levő férfi kefélés közben most megállt és rácsapott Emese fenekére. Emese feljajdult, de aztán a férfi megint rácsapott. Nem simogatta, hanem erősen fenekelte Emesét, aki minden ütésre felnyögött. Pár perc múlva Emese sikítozva élvezett el. Pillanatokkal később mindkét férfi elment, az egyik szájába a másik puncijába élvezett. Aztán otthagyták Emesét, megmosták farkukat és szó nélkül kimentek, otthagyva a nőt meztelenül, megbaszva.

Emese mosakodni kezdett, közben zavartan gondolt arra, ami történt. Amit tett, az egy mocskos perverz dolog volt, ismeretlen férfiak élveztek belé, belé, aki a férjével is csak akkor kefélt, ha az előtte lefürdött. Zavartan gondolt arra, hogy gumi sem volt rajtuk. És mégis…élete legnagyobb kalandja volt, és élvezte. Élvezet, hogy idegenekkel volt, hogy alaposan megbaszták, élvezte a mocskosságot, élvezte, hogy idegenek nézik testét, és megalázzák őt. És élvezte, hogy verik. Amikor bejött egy férfi, aki a meztelen punciját mosogató nőt meglátta, megdöbbent, de Emese mosolyogva mutogatta magát, nem takarta sem mellét, sem punciját. Az idegen férfi előtt öltözött fel és élvezte, ahogy az bámulja. A végén rámosolygott és kiment az utcára.
Úgy döntött sétálva megy haza, pedig nem lakott közel. Ez az élmény, ami most érte, felkavarta és ezen gondolkozott. Új érzéseket tapasztalt magán, olyanokat, amit korábban megvetett. Pedig ő megbecsült feleség volt, akinek gyermekei vannak. És most élvezte, hogy mocskos szajha lett és hogy megalázták, verték. Úgy érezte innia kell valamit és ezért betért egy bárszerű helyre. A pultnál iszogatott és gondolkodott magáról. Már a harmadik pohárral döntött le, mikor nyílt az ajtó és belépett 3 ember. Emese arra kapta fel a fejét, hogy ezt mondják: na, kezdődik a műsor. Meglepődött, két nő és egy férfi jött be. A férfi egy negyvenes valaki, mellette egy csinos ötven körüli nő. A nő pórázon vezetett egy fiatal, 20 – 25 körüli nagyon csinos, dekoratív nőt. A nőn könnyű ruha volt, ami combközépig ért, dekoltázsa nagy volt, látszott, hogy szép kis mellein nincs melltartó. A nő keze hátra volt kötözve, nyakörv volt rákötve, amihez a póráz volt erősítve. A pár leült a bárpult mellé, a nő állt előttük szótlanul. Egy ideig beszélgettek, ittak aztán a nő rászólt a rabra, hogy foglalkozzon a gazdájával. Ők magas bárszéken ültek, a nő a férfihez ment, aki elővette farkát, a nő előrehajolva szopogatta. A férfi mintha észre sem vette volna, beszélgetett a párjával, majd mikor elfordult, a rabnő véletlenül hozzáért a férfi italt tartó kezéhez, aki kilötyögtette az italt. Hülye kurva rivallt rá durván, mit képzelsz te. A nő ijedten egyenesedett fel, a férfi pofonvágta. A nő megrezzent, majd megköszönte a pofont. A nő rárivallt, hülye ribanc azt hiszed ez elég?
A bárban levőkhöz szólt? Akarja valaki ezt a ribancot markolászni?
Csend volt, mindenki nézett, de nem szólt.
A nő rászólt a rabra:
” Látod, senkinek sem kellesz, legalább csinálj valamit, hogy kedvet kapjanak hozzád.
A nő lehúzta a lány cipzárját és a ruháját a földre dobta, alatta nem volt semmi. Szép lány volt, frissen borotvált csupasz puncija volt, kemény formás melle. A férfi körbenézett és rámutatott a közelben levő asztalra, ahol egy idősebb férfi sörözött egy másikkal. A nő engedelmesen odament és közéjük állt. Az öreg szeme felcsillant és óvatosan simogatni kezdte a nőt. Először fenekét fogta meg, majd melleit markolta, punciját simogatta. A másik mellette levő is kedvet kapott és már ketten fogdosták a nőt. A nő néha felszisszent, de engedelmesen tűrte.
A bárpultnál a gazdája hangosan mondta, hogy menjen nyugodtan bárki, nézze meg milyen a ribi. Többen is felálltak és odamentek, vagy 7 – 8 férfi simogatta, tapogatta a nőt egész testén.
Egy ideig a pár nézte őket, aztán a férfi felállt és odament.
” Micsoda szajha vagy te? Csak élvezkedsz és semmit sem adsz?
A zsebéből egy szíjat vett elő és a lány fenekére vágott, az feljajdult. Majd még kétszer a lány fenekére vágott, akinek csíkos lett a szép popója. Aztán a lány letérdelt és elkezdte a férfiakat szopni. Azok körbeállták őt, és a lány felváltva ment körbe és sorba szopta a farkakat, miközben aki éppen érte fogdosta őt. A férfiak nevetve, lehúzott nadrággal álltak, söröztek, miközben a nő szopta őket. A gazdája ekkor mögé állt, a rabnőt előredöntötte, elővette farkát és hátulról dugni kezdte a nőt. Így most a nő előtt állva szopatták őt, miközben a gazdája dugta. A férfi megunta és kivette farkát, ő állt a rabnője elé és a szájába rakta farkát. Biztatta a férfiakat, aki akarja, dugja meg. Azok nemsokat vacakoltak, szép sorba kezdték dugni a nőt hátulról. A gazdája kikötötte, hogy nem élvezhetnek bele, így a férfi, aki éppen dugta, élvezés előtt kivette farkát és a nő fenekére, mellére, arcára verte. Legalább heten megdugták a nőt, aki a végén hangosan sikítozva elélvezett. A gazdája is a szájába élvezett. A nő alig bírt megállni, egész teste ondós volt, hiszen mindenki ráélvezett. Amikor a nő le akart ülni, a másik nő odament és pofonvágta, majd leköpte. A nő arcáról mellére csorgott a nyál.
” Látod, te kurva már senkinek sem kellesz, gyere a pulthoz.
A gazda és a nő visszaültek, csak Emese ült még a pultnál. A rabnő előttük állt, Emese közelről látta, hogy milyen szép és most mennyire mocskos, de látszott rajta hogy élvezi. Egész teste lucskos volt. A nő hirtelen Emeséhez fordult:
” Van kedve ehhez a nőhöz?
” Hogy érti, nem vagyok leszbikus.
” Tudom, hogy egy ócska kurva, elhasznált, de jól tud nyalni, nem akarja, hogy kinyalja?
” Viccel?
” Dehogy viccelek, egyrészt láttam, hogy élvezte az előbbi műsort, én úgy láttam, mintha simogatta is volna magát. Másrészt ajánlom, hogy próbálja ki a csajt, én gyakorlatból mondom, hogy élvezni fogja.
” Itt, mindenki előtt?
” Nem tudom mennyire szégyenlős, de az egész kocsma élvezné a dolgot, maga sem tűnik rossz nőnek. Na, mit mond?
Emese rámosolygott és kacéran vállat vont. A nő elmosolyodott és rászólt a lányra.
” Gyerünk, rabnő tedd a dolgod.
A nő engedelmesen letérdel Emese elé és a szoknyáját felhajtja. A rabnő lehúzza Emese bugyiját és széttárja combjait. A bár közönsége most már őket figyeli, hiszen Emesét még nem látta meztelenül és most a széttárt combjai között tisztán látszott szőrös muffja. A nő Emese mellett állt és a gazda is kíváncsian nézte őket. Emese élvezte, hogy mindenki nézi őt. Széttárta teljesen combjait. A nő Emese mellé ült és szó nélkül kigombolja a blúzát, ami alól leveszi melltartóját. Nagy hatalmas mellei szabadon előugranak és a duzzadt, súlyos cicik az egész kocsma előtt láthatóvá válnak. Emese egyre nehezebben veszi a levegőt és már nem figyelt senkire sem. A rabnő olyan ügyesen nyal, hogy bár nemrég dugták meg, ismét felspannolja magát. Csiklója is duzzad és pár perc múlva hangos sikollyal élvez el vagy 20 vendég előtt.
Mikor magához tér, látja, hogy a férfiak mohón bámulják meztelen testét. Gyorsan felöltözik és iszik egyet. A nő mosolyogva szól hozzá:
” Na, milyen volt?
” Hát bevallom, meglepően jó volt, pedig sosem csinálta nekem még nő.
” Azt láttam, hogy jó volt, akkorát élveztél, mint senki se. Pedig idegenek előtt ritka az ilyen.
” Hát igen.
” És az nem zavart, hogy egy csomó vadidegen bámult végig, az egész tested látták?
” Pár napja még zavart volna, de most valahogy élveztem, sőt igazából izgatóan hatott rám.
” Hogyhogy, Ezt nem értem?
Emese elmondta mi történt vele ma. A nő nagy érdeklődéssel hallgatta. Aztán Emese kérdez.
” Ez a rabnő kicsoda?
” Ő egy gazdag család lánya, és boldog, ha megalázzák, ha kínozzák. Itt csak megaláztuk, de van otthon egy pincénk, ahol sok minden történik. Van sok eszközünk, amivel kínozzuk őt. Csipeszek, kötél, dugógép. Verés, kínzás. Néha elhozzuk az utcára, hogy megalázzuk idegenek előtt, ilyenkor élvez a legjobban. Vagy vásárba visszük.
” Vásárba? Ez izgalmas, mit jelent?
A nő elgondolkozva nézi Emesét.
” Miért, érdekel a dolog?
” Igen szeretném tudni, tudod nagyon felizgatott, amit láttam most és szeretném, ha nekem is hasonló élményeim lennének. Meséltem, mennyire élveztem, hogy elfenekeltek és hogy idegenek előtt szexelhettem.
A nő elmosolyodik és odamegy a férfihoz, pár percig beszélnek, közben Emesét figyelik. Majd visszajönnek és a férfi kérdez:
” Hallom érdeklődsz a dolog iránt és megismerkednél a kínzással, a megalázással és a szolgasággal, szolgavásárral. Jól meggondoltad magad?
Emese szíve majd kiugrik, mikor kimondja:
” Igen, szeretném.
” Rendben, ha megfelelsz, akkor elhozlak ilyen sétára is és elviszlek szolgavásárba is. De be kell bizonyítanod, hogy méltó vagy rá, nem akarok felsülni veled sehol. Megadod a telefonszámod, holnap délután felhívlak és eljössz hozzánk. Ott szolgálsz nekem és ha megfelelsz, kibírsz mindem fájdalmat és megaláztatást, akkor másnap elviszlek sétálni és ha ott is megfelelsz, akkor elviszlek a vásárba, ami nagy kegy. De most, hogy lássam, komolyan gondolod, pár dolgot meg kell tenned.
” Igen Uram.
” Először is add ide a bugyid és a melltartód.
Emese izgatottan leveszi őket, szoknyája alól lehúzva és blúza alól levéve. A bár népe figyel, új szenzációt szimatol. A férfi Emeséhez megy és előveszi egyik mellét, zsebéből egy csipeszt vesz elő és a bimbóra rakja. Emese felszisszen, de nem szól semmit.
” Térdelj le és csókold végig Mary lábát.
Emese letérdel és lentről kezdve csókolja a nő lábát fel egészen combjáig. A nő vigyorogva felhúzza szoknyáját és mutatja, hogy gyerünk ott is. Emese félrehúzza a bugyit és belenyal a punciba. A nő puncija finom és nedves, és bár Emese sosem volt nővel, lelkesen nyalja.
” Elég, szól a férfi. Lássuk, mennyire vagy komoly.
Letérdelteti Emesét és a mellét szabadon hagyja. Előveszi farkát, Emese már nyúl oda, hogy szopni akar, de váratlanul a férfi pisilni kezd. Mindenki nevet és a férfi meglocsolja Emese arcát mellét, mindent rápisil. Emese némán tűri, elvörösödve a szégyentől. Mikor végez, a férfi elrakja a farkát, rendben, holnap hívlak, de a puncidról azt a szőrpamacsot tüntesd el, különben én vágom le.
Elmennek, Emese is felöltözik és a kaján férfiak tekintete között kimegy. Szégyelli magát és boldog egyben, blúza, bőre pisis és mégis valahogy izgalmas várakozás keríti hatalomba. Az egész, számára szokatlanul vad nap és hogy ezt megmerte tenni, teljesen felizgatja. Ráadásul a holnapi nap is hasonló lehet és ennek a tükrében a bőrén, blúzán folyó pisi is csak izgalmas kellék.
Emese egész délelőtt azon gondolkozott milyen ruhába menjen, végül is egy csinos egyberuha mellett döntött. Gondosan leborotválta punciját, ez a művelet csak fokozta izgalmát. Fiatal lánykora óta nem volt csupasz a puncija. Tűkön ülve várta a telefont, ami délután kettő óra körül érkezett meg. A férfi Joe hívta és közölte vele, hogy taxit küldd érte, ami 15 perc múlva ott lesz. Közölte vele, hogy rövid miniszoknyába jöjjön és gombos blúzba, bugyiba és melltartóba, combfix harisnyával, magas sarkú cipőben. Emese mondani akarta, hogy már másba öltözött, de a férfi azonnal letette a kagylót. Emese gyorsan ledobálta magáról a ruhákat, idegesen egy új csipke tangát vett fel és egy vékony gombos blúzt, de miniszoknyája nem volt. Honnan is lett volna, sose viselt ilyet fiatal kora óta, ahhoz nem tartotta magát fiatalnak és annyira jó combúnak. Ideges lett, főleg mikor meghallotta a ház előtt a taxit dudálni. Hirtelen mentőötlete támadt és betört Liza szobájába, kapkodva nézegette a szekrénybe ruháit. Lizának már volt több miniszoknyája is, de ő vékonyabb volt Emesénél, így egyik sem jött fel rá. Majdnem sírt már idegességében, mikor az egyik miniszoknya szűken, de feljött rá. Teljesen rásimult fenekére, alig bírt menni benne és alig takart combjából valamit. De nem volt másik és a taxi is idegesen dudált, így kapkodva rohant le az utcára. A taxis végigmérte őt, nem leplezve hogy a testét mustrálja. Érezte tekintetét fenekén, combjai közt, de aztán nagy nehezen beült a hátsó ülésre és elindultak. Kénytelen volt szoknyáját feljebb húzni, különben nem tudott volna ülni benne, szétrepedt volna. Így viszont bugyija szabadon látszott, a taxis örömére, aki a visszapillantó tükörben folyamatosan nézegette is. Ez zavarta Emesét, de aztán visszagondolva a tegnapi napra, nem foglalkozott a dologgal, inkább a rá váró eseményeken járt az agya. Nem tudta mi vár rá, de nagyon kíváncsi volt és izgatott, eszébe se jutott, hogy visszaforduljon. Ekkor hirtelen megszólalt a telefonja, Joe volt az.
” Vedd le most azonnal a melltartódat és ettől a perctől kezdve a kezedben fogjad – és már le is tette.
Elpirult, mikor arra gondolt, hogy a taxis lesi őt, de eszébe se jutott, hogy ne engedelmeskedjen. Kigombolta blúzát, levette melltartóját, majd visszagombolkozott, kezében fogva a levett cicifixet. A taxis végignézte a műveletet, Emese duzzadt mellei láttán csorgott a nyála. Végül megérkeztek egy előkelő, családi házas helyre és megálltak egy szép nagy ház előtt. A taxis közölte, hogy a számla rendezve van és Emese kiszállt. Szűk szoknyájában tipegve, melltartóját kezében tartva, a magas sarkú cipőben lassan haladt, pirulva látta a járókelők megbotránkoztatott tekintetét. Becsöngetett, a kapu kinyílt, bement, a ház ajtajában már várta Mary. Szó nélkül mérte végig, aztán bevezette Emesét egy helyiségbe és otthagyta. Emese megborzongott a látottaktól. Az egyik oldal tükörrel volt borítva, a falon és a plafonban kampók voltak, némelyiken kötél lógott, az asztalon csipeszek, vibrátor, meg sok más ismeretlen dolog és az ágy mellett egy ismeretlen gépezet. Eltelt vagy 10 perc és bejött Joe és Mary. Mary közölte, hogy ha valami nem tetszik, nyugodtan szólhat és elmehet, de akkor többet ne lássák. Ha a mostani próbán jól szerepel, akkor holnap sétára viszik, utána vásárba. Emese megerősítette, hogy minden világos és hogy nem visszakozik.
Odamentek Emeséhez. A férfi elkezdte vizsgálni, mint egy állatot. Fenekét, combját markolta, majd melleit. Aztán leültek és Emesének sétálni kellett előttük. Magas sarkúban, szűk szoknyában tipegett előttük, majd levetették vele a bugyit. Hajolgatnia kellett, combjai közt elővillant frissen borotvált puncija. Majd meztelenre vetkőzött, csak a cipőt és combfixet hagyhatta magán, ekkor Mary a kezeit hátrakötötte. Joe csipeszeket vett elő és a bimbójára rakta őket, így kellett sétálnia előttük. A csipeszek fájtak először, de aztán melle megduzzadt és bimbója is keményebb lett, a fájdalom kellemes érzésbe ment át. Aztán a szoba közepére állították és Mary a csuklóját hozzákötötte egy kötélhez, ami a plafonra volt egy hurokba erősítve. Elkezdte felhúzni a kötelet, addig, míg Emese kezei teljesen felnyúltak. Emese mozogni tudott, de elmenni nem. Joe ismét tapogatni kezdte, de ezúttal nemcsak melleit, hanem puncijába is benyúlt. Csiklóját dörzsölte, amíg azok meg nem duzzadtak, majd Emese punciját kezdte ujjazni, ameddig azok lucskosak nem lettek. Aztán hosszú kötelet vett elő és kötözni kezdte Emesét. Combjától kezdve felfelé haladt és nem kímélte a nőt, szorosan megkötötte combját, hasát. Egy hurok puncijához is került, majd mellei kerültek sorra. Szorosan kötötte meg a tövénél, annyira, hogy mellei duzzadtan, keményen álltak. Ezután pórázt és nyakörvet raktak rá. Melbimbójára két csipesz került mely lánccal volt összekötve és ezt a nyakörvéhez erősítették, ezzel nem egyenesedhetett fel teljesen, mert melleit így is felfelé húzta a lánc. Melle dagadni kezdett a szoros kötél alatt, de ekkor a férfi mögé állt. Először csupasz kézzel csapott nagyot Emese fenekére. Majd, miután látta, hogy Emese szótlanul áll, egy vesszőt vett elő és vesszőzni kezdte Emese fenekét. Ez már csípte Emesét rendesen és hangosan felszisszent, de a hang csak tovább ingerelte Joet, egyre erősebben verte Emese fenekét. Mikor abbahagyta, feneke piros volt. Joe ekkor egy fapálcát vett elő és azzal suhintott Emese fenekére, aki nem látta, hogy ez az ütés már csíkot hagy fenekén. Joe abbahagyta a fenekelést és ismét a vesszőt vette kezébe, gyengén kezdte Emese combjait és hasát, majd mellét verni. Emese már nem bírt csendben maradni, hangosan nyögött minden ütésnél. Aztán a férfi abbahagyta a verést és intett Marynek, aki kioldozta Emese kezeit a lógatásból. Emese majdnem összeesett, de aztán annyira meglazították a kötelet a lábán, hogy lassan tipegve, de tudott menni. Persze folyamatosan mennie kellett, kicsit görnyedten, hiszen a mellén levő lánc miatt, ha felegyenesedett, mellbimbójába fájdalom nyilallt. Mellei így is felfelé álltak. Aztán változtattak a kötélen, Emesét az asztalra fektették, kezét oldalra kikötötték széttárva, majd combjaira kötélt kötve azt is széthúzva kötözték ki. Teljesen kitárulkozó testtel feküdt előttük, Mary végigmarkolászta Emesét, majd Joe egy nagy műpéniszt hozott és amennyire csak bírta, benyomta Emese puncijába. Aztán otthagyták őt és leülve beszélgettek. Emese kitárt teste egyre kényelmetlenebbül érezte magát, ráadásul a műfarok szétfeszítette punciját. A tükrös fal pont szembe volt vele, így fejét felemelve tisztán látta saját kitárt punciját, amibe benne állt a nagy széles dildó. Puncija egyre jobban nedvesedett, főleg mikor a kényelmetlen kötelek miatt fészkelődni kezdett. A kötéltől kicsit tudott ficeregni, de a dildó stabilan állt benne. Egyre jobban felizgult. Punciját összehúzva próbálta a dildót mozgatni magában, gazdái érdeklődve nézték a dolgot. Bár nem ezt akarta, a dildó persze lassan kicsúszott belőle. Joe visszanyomta, majd Mary elkezdte a dildóval kefélni őt, de nem engedték, hogy elélvezzen. Elengedték és felállt, ezúttal olyan csipeszt raktak mellére, amin súlyok voltak. Joe parancsára Mary testét kellett csókolgatnia, aki meztelenre vetkőzött. Mary leült az asztalra, Emese előrehajolva csókolgatta lábától kezdve felfelé. Mikor előrehajolt melleit a súlyok lehúzták, mellbimbói majd kiszakadtak. De mivel kezei most is hátra voltak kötve, nem tehetett semmit. Aztán Mary punciját kellett nyalni, a nő széttárta combjait, Emese hol csiklóját, hol punciját nyalta, nyelvét mélyen, amennyire tudta Mary hüvelyébe nyomta.
Mary öle egyre nedvesebb lett, néha olyan szorosan összeszorította combjait, hogy Emese alig kapott levegőt. Csak Mary puncijának illatát érezte, mikor hirtelen hátulról Joe nagyot csapott fenekére. Minden ütésre feljajdult Emese, de nem szabadulhatott Mary szorításából. Joe közben hátulról keményen dugni kezdte. Széjjelhúzta Emese combját, keményen dugta a nő punciját, majd egy hirtelen mozdulattal áttette farkát Emese fenekébe. Ő feljajdult, hiszen még fenekében sosem járt farok, de a férfit ez nem különösebben érdekelte. Miközben fenekét dugta, a dildót puncijába nyomta Emesének, aki úgy érezte, majd szétszakad alul. Percekig tartott ez, Emese azthitte összeesik, mikor Mary nagy zihálással elélvezett, bele Emese arcába. Ekkor engedte el Joe is, aki ezúttal Emese punciját baszta és felnyögve élvezett bele.
Emese nem élvezett el, de a határon volt. Égett a kitágult puncija és feneke is, melle majd leszakadt a súlyok alatt. Joe a falhoz kötötte hátrakötött kezeit, majd vártak. 10 perc múlva egy férfi érkezett, egy idősebb 60 körüli valaki. Joe megmutatta Emesét neki, a férfi közelről nézegette őt, megtapogatva melleit, fenekét. Emese puncijából csorgott kifelé Joe ondója, a férfi figyelmét nem kerülte el ez. A súlyokat Emese mellein meghuzigálta, aki úgy érezte kiszakadnak bimbói. Majd leültek. Mint kiderült a szolgavásár egyik mecénása volt. Mary elengedte Emesét és odavezette a férfihoz. Miközben ők beszélgettek Emesének a férfi farkát kellett szopnia, persze továbbra is hátrakötött kézzel. A férfi nem volt egy fiatal, kanos pasi, sokáig tartott, míg felállt neki egyáltalán. Majd félóra eltelt, mire a férfi elélvezett, persze Emese szájába. Mikor elment egy edénybe enni adtak Emesének, persze a földre rakva és térdelve előrehajolva ehetett, minta kutyák. Aztán ismét felfektették az asztalra őt és combjait széttárták, kezét kikötötték. A gépezetet odahozták, kiderült ez a dugógép. Egy tengely mozgott, melynek a végére műfarkat lehetett tenni. Odaigazították Emese puncijához és bekapcsolták. Úgy állították be, hogy amennyire lehet, olyan mélyen menjen be és kifelé se csússzon ki. A műbroki ki – be járt Emesében, aki nembírta ki csendben, hangosan nyögdécselve rángatózott. Joe közben Emese mellétre több csipeszt rakott. Emese pár perc alatt elélvezett, de a gép nem állt meg, rendületlenül kefélte Emesét. Joe és Mary leültek és iszogattak, nem törődve Emese sikolyaival, többször is elélvezett.
Mikor kikapcsolták, elengedték Emesét, aki a földre esett. Kellett pár perc, mire magához tért és fel tudott állni. A kötelek nyoma kirajzolódott testén. Úgy érezte, hogy puncija és feneke szétreped. Joe közölte vele, hogy elég szánalmas volt, de holnap elviszik azért. Majd hívják. Emese felöltözött és hazament.
Késő reggel ébredt fel, este csak zuhanyozni volt ereje és álomba merült. Reggel gondolta át, ami történt vele. Egyrészt szégyellte a dolgot, de másrészt már bemerte vallani magának, hogy élvezte. Korábban nem gondolta volna, hogy ilyen hajlamai vannak, azt hitte a szex nem nagyon érdekli őt, most meg kiderült, hogy egy szex őrölt perverz nő. De nem bánta meg és egész teste megborzongott, mikor a vele történtekre gondolt. Tudta, hogy ami ma vár rá, az is megalázó, elítélendő mocskos dolog lesz, de azt is tudta, hogy sóvárog rá.
Délután 4 óra körül jött a telefon. Azt mondták mindegy mibe megy, ezen kicsit csodálkozott. Megérkezve bevezették a már ismert szobába és levették az összes ruháját. Csak a magas sarkú cipőt hagyták rajta. Mary egy vékony egyberuház hozott, mélyen kivágott, tűzpiros ruhát. Alulra egy fekete combfix harisnyát adtak és egy kis fekete tangát. Így ültek a kocsiba és indultak útnak. Egy parkban szálltak ki. Elindultak befelé, a parkban nemsokan voltak. Egy padnál megálltak, leültek.
Egy idős férfi jött arra, 60 feletti. Joe felállt és mondta neki, hogy ha tetszik neki Emese, tapogassa végig. A férfi meglepődött, de tetszett neki Emese, Joe bátorította, így a férfi óvatosan megfogta Emese fenekét, mikor látta, hogy a dolog nem vicc, bátran markolászta a kemény popót. Felhúzta a ruhát és így markolászta Emese combjait. Mary, hogy segítsen neki teljesen kigombolta a ruhát, így Emese mellei, teste szabad lett, az öreg mohón vetette rá magát. Élvezettel fogdosta a nagy duzzadó emlőt, dörzsölgetve, gyúrva a hatalmas súlyos csöcsöket. Joe és Mary a padon ülve nézték, ahogy a férfi lehúzza a tangáját Emesének és punciját simogatja. Pár percig hagyták élvezkedni az öreget, aztán tovább mentek.
Ekkor Joe elővett valamit. Egy vibrátor volt, amit ott helyben benyomott Emese puncijába, majd a tangát visszahúzta rá és így mentek tovább. Nem volt nagyméretű, sőt kicsi volt, talán 13 cm. A vibrátort teljesen elnyelte Emese puncija, csak egy kis kötél lógott ki, amivel kilehetett húzni. Persze érezte Emese, hogy benne van, de izgalmassá csak akkor vált a dolog, mikor Joe egy távirányítót vett elő. Emese csak akkor értette meg, mikor Joe bekapcsolta a távirányítót és a gomb megnyomásával a vibrátor beindult puncijában. Joe egyre nagyobb fokozatra kapcsolta, a végén Emese alig bírt menni, combjait összezárva tipegett, mert az öle tüzelt. Persze ez fel tünést keltett, főleg, hogy közelről még a vibrátor zümmögését is hallani lehetett. A nők nagy része lesújtóan nézett Emesére, de többen kíváncsian figyelték őt. Főleg, mikor Emese nem bírt csendben maradni tovább és hangos nyögésekkel folytatta útját. Az orgazmus akkor tört rá, mikor a sétány mellett a füvön iszogató fiatalok csoportja mellett mentek el. Emese állva megmerevedett, combjait összeszorította és hangos nyöszörgéssel élvezett el, a füvön ücsörgő fiúk nevetve és hangosan cukkolták őt. Vagy 7 – 8 fiatal nézte őket, mikor Joe utasítására benyúlt bugyijába és kihúzta a vibrátort. Emese elvörösödött a szégyentől, de talán nemcsak a szégyentől…

Glory Hall, egy ilyen épület elé értek. Itt felrakták Emesére a nyakörvet és a pórázt Joe vezette őt. Emese nem volt ilyen helyen soha. Itt fülkék voltak, mindegyikben ment a Tv, persze pornófilm. A fülkék falán mindegyik irányban deréktájon egy luk, amin keresztül lehetett átnézni a szomszédba. Vagy éppen a farkát átdugni valakinek. Hárman nem tudtak kényelmesen bemenni, így az ajtót nyitva hagyták. Joe és Mary az ajtóból figyelte Emesét, aki leült a székre. Nemsokára a szomszéd fülkébe bement valaki és mikor átkukkolva látta, hogy Emese ül ott, átlógatta farkát a lukon. Joe intésére Emese megfogta és huzigálni kezdte, majd szájába vette és szopni kezdte. Mary parancsára levette a ruhát, csak tanga és harisnya maradt rajta. A férfi pár perc múlva elélvezett, mivel Emese ült, az ő melleire. Nem kellett sokáig várni Emesének, újabb farok jelent meg a lukon. De nemsokkal később a kabin másik oldalán is, azaz egyszerre két farok tárult Emese elé, aki nagy gonddal szopta felváltva őket. Azok is elélveztek, de innentől kezdve nem kellett semennyit sem várni, pillanatok alatt elterjedt, hogy ebbe a fülkébe egy meztelen nő szopik. Emese legalább 8 férfit leszopott már, mindegyik a mellére élvezett. Aztán egy különösen szép farok jelent meg, Mary egy gumit húzott rá és intett Emesének, hogy tolasson bele. Fenekét odaigazította és felnyársaltatta magát a farokkal, miközben a másik oldalról átlógatott farkat szopta.
Amikor a két férfi elélvezett, Mary felhúzta a nyakörvvel Emesét és kivezették. Továbbra is egy szál tangában és combfixben volt, így vezették a férfiak tekintete között Emesét a mosdóba, ahol lemosta melléről és arcáról az ondónyomokat. Aztán pórázon visszavitték a kabinok előterébe, ahol teljesen világos volt, itt lehetett inni. A férfiak idesereglettek, hiszen nyilvánvaló volt, hogy valami készül. Emese meztelenül állt középen, több férfi elővette farkát és húzogatta. Mary lehúzta tangám is, majd felült az egyik asztalra. Joe hátrakötötte a kezem és előrenyomva mutatta, hogy nyaljam ki Maryt. Mary széttárta combjait és Emese a már ismert illatú ölben találta arcát. Engedelmesen nyalta a jóillatú puncit, mikor érezte, hogy Joe hátulról dugni kezdi. Combjait széjjelebb tárta, hogy Joe könnyebben hozzáférjen és élvezettek érezte, hogy Joe keményen keféli őt. Tudta, hogy vagy 10 – 12 férfi nézi őket közvetlen közelről, látja Emese minden porcikáját, súlyos melleit szabadon lengeni, lógni és punciját, ahogy Joe kefélgeti. És ettől a tudattól, hogy ennyien nézik, szinte beléhasított a kéj, boldognak érezte magát, amellett hogy mocskosnak is. Tudatosan lengette melleit, tudta, hogy előredőlve, lógó mellei amúgy is a férfiak szemét vonzza. Mary és Joe is elélvezett, mikor Emese felegyenesedett és körbenézett, mohó, kéjéhes szemek vizslatták testét, gondolatban mellét markolászták és kefélték őt. Joe és Mary megérezte, hogy Emesében elszabadul valami. Mosolyogva, elégedetten néztek egymásra és intettek neki, hogy menjen.
Emese a férfiak felé fordult, közelebb ment hozzájuk. Megállt az egyik férfi mellett, aki már lehúzott nadrággal húzogatta farkát. A férfi elvigyorodott és megmarkolta Emese mellét két kézzel. Gyúrta mindkét emlőjét, dörzsölte, keményen fogdosta őket. Emese lenyúlva fogta mega férfi farkát és húzogatta. Közben egy másik férfi mögötte megmarkolta fenekét és gyúrta a dombokat. Emese egy ideig élvezettel hagyta, hogy markolásszák, kéjesen nyomta fenekét a férfi kezéhez, aztán letérdelt és a férfi farkát szájába vette. Kezdetét vette a szopizás, a férfiak körbeállták Emesét, aki boldogan lubickolt a férfiak között. Látszott rajta, hogy felszabadult, hogy örül, élvezi a helyzetet. Felváltva szopta a férfiakat, akik néha lenyúlva megtapogatták a térdelő nő mellét. Aztán Emese meglovagolta az egyik férfit, aki a szőnyegre feküdt. Lassan ráereszkedett álló farkára, melyre gumit húzott, és centinként engedte be magába, majd fenekével kezdett körözni rajta. A férfi felnyúlva markolta Emese melleit, miközben a körülöttük levő férfiak felváltva álltak elé, szájába nyomva farkukat. Legalább 8 – 9 férfi megbaszta Emesét, hol lovagolt rajtuk, hol négykézláb állva dugták meg, hol állva. Emese is többször elélvezett, a végén alig állt a lábán. Joe elérkezettnek látta az időt, hogy befejezze a dolgot és a pórázt visszakötve kivezette Emesét. Emese meztelenül lépett ki az utcára, igaz sötét volt, de azért sokan jártak arra, megdöbbenve látták a pórázon vezetett meztelen nőt. Joe néhány járókelőnek megengedte, hogy megfogdossák Emese testét, akik élvezettel meg is tették ezt. Vagy félóra eltelt, mire a kocsihoz értek, a kocsiban Emese fáradtan terült el. Mary vezetett, Joe hátul ült Emesével. Joe ráparancsolt Emesére, hogy üljön bele farkába. Emese fáradtan válaszolt, hogy mára elég volt neki, elfáradt. Na, erre egy hatalmas pofont kapott a férfitől, amitől egyből magához tért. A férfi szólt Marynek, aki leállt egy erdős részen és kiszálltak.
Mary a meztelen nő kezét a kocsi tetősínjéhez kötözte és pofonverte. Majd leköpte Emesét, a nyál a nő arcán landolt, majd mellén csorgott lefelé. Közben Joe a kocsiból elővette a tető leszorító szíjat és elkezdte Emese fenekét ütni vele. Nagyon fájt az ütés, főleg mikor a kampó találta el a fenekét. Hangosan jajdult fel, közben Mary vadul, erősen markolta meg mellét és összeszorította. Fájt neki, és fájt az is hogy Mary vadul markolt bele puncijába.
” Te ribanc kurva. Azt élvezed, mikor megbaszatod magad egy csomó férfival, de az uradnak nem vagy hálás érte, hogy ezt lehetővé tette neked? Te szajha, ha ő nem visz oda, mai napig poros lenne a pinád és most finnyáskodsz?
Mellei sajogtak a fájdalomtól, feneke égett az ütésektől. Rángatózott, ugrált, próbált menekülni, de a kötél fogva tartotta. Szabadulni akart, de hiába, vagy Joe vagy Mary ütötte, több ütés nemcsak fenekét, hanem combját sőt mellét is érte. Emese sírt, aztán hirtelen erőtlenül megállt és hagyta magát. Nem volt már ereje tiltakozni, se védekezni. Joe mikor látta, hogy elernyed, abbahagyta az ütést, előrenyomta Emesét és lehúzva nadrágját hátulról akasztott be neki. Nem törődve annak fájó fenekével keményen kefélte az engedelmes, álló nőt. Mary melléjük állt és Emese alá nyúlva markolta annak lelógó melleit, majd két ujjával bimbóját morzsolgatta. Emese hirtelen azt érezte, hogy teste ismét fellángol és élvezni kezd. Bár érezte fenekén, mellén az ütések nyomait, most ez eltörpült a kéj mellett. Joe nagyon nyögve élvezett bele, de ekkor elővettek egy vibrátort és azt Mary Emese puncijába nyomta, majd egy másik kisebbet a fenekébe. Mary két kézzel nyomogatta Emesébe a dildókat, mindkét lukát egyszerre kefélve, amitől Emese hangosan sikítozni kezdett és percek múlva elélvezett.
Ekkor elengedték és visszaültek a kocsiba, Emese alig bírta ki, nehezen tudott ülni.
Mikor megérkeztek Mary és Joe magukhoz vitték és végignézték meztelen testét. Megállapították, hogy így nem vihetik el a vásárba, így azt halasztani kell.

Szólj hozzá