Pinák villantanak a myVIP-közösségi oldalon

A munkaadók, tanárok, ismerősök bárki megtalálhat (nyilván ha regisztrálva vagy). Sokan ebbe nem gondolnak bele, és erősen saját magát porig alázó bemutatkozókat írnak, amelyeken lehet, hogy még Jani, a szomszéd fiú vígan kacag, hiszen értelmi képességei korlátozottak, de Jolán, a HR-es már sírva zokog fel, nem beszélve az évek óta kínzó problémaként fel-felbukkanó születési névként megadott születési évekre.
A kedvenceim mégiscsak a képek. 2 perc alatt sikerült végigfuttatni csak az ismerőseim – vállalom – között 5 olyan embert és érdekes képüket, amelyeket mint leendő munkaadó nem feltétlenül díjaznék (hacsaknem Kovi volnék vagy valamelyik barátja). Nézzük ezek típushibáit.
Első delikvensünk nem rest, és vadul megvillantja dekoltázsát, és hozzá a nyuszis magazinból ellesett orális szexet imitáló szájtátást is hozzáteszi, hogy a hatás ne maradjon el.
A következő kislány nagyon elégedett lehetett aznap ezzel a bikinis összeállítással, rohant is a fürdőszobába megörökíteni kis testét. Dekorációs pluszok a köntös, és a dezodor művészi elhelyezése.
A fürdőszoba közkedvelt célpont, hiszen nyilvánvalóan ott leledzik legalább egy tükör, amiben kellő ideig csodálhatjuk magunkat, és a szülők sem nyitnak ránk, ha sokáig tartózkodunk benn. Ez a kislány vélhetőleg a dekoltázsával volt ekkor a legbüszkébb.
Evezzünk új vizekre, jöjjünk ki a fürdőszobából, a nappali/hálószoba is festői környezetet adhat egy ilyen pajzán fotózáshoz. Külön kiemelném az összhangot; fehér cicifix, fehér melltartó, fehér ruhák a szárítón.
Pinás képek: hát ez durva, már pornográfia. A myVIP és az iWiW is tele van fiatal csajokkal, akik mutogatják a nemi szervüket. Még ha pénzt kapnának érte…


További myVIP bevállalós sunák: 01 02 03

Vélemény, hozzászólás?