Szex,  Szex Dr

Maszturbálás – Izgatási technikák fiúnak és lányoknak

ferfi_maszturbalas_utan_megnyugszikA fiúk és a lányok ugyanabból az okból maszturbálnak. Egyrészt jó érzés, segít jobban megismerni a testünket, amit ezáltal szerelmünknek is könnyebben kommunikálunk, és szexuális kielégülést nyújt. Másrészt a szexuális úton terjedő betegségek terjedésével a biztonságos szex egyik módjává vált. Habár az nem bizonyított, hogy mindenki maszturbál, a fiúk és a lányok legtöbbje így tesz. Sok tapasztalatot szerezhetsz a maszturbálásból. Megtanulod ugyanis, hogy mi a jó neked. A lányoknál a maszturbáció más fizikai és lelki pluszt is jelenthet. Az orgazmus enyhítheti a menstruációs görcsöket. A maszturbációval a lányoknak szexuális élményben lehet részük anélkül, hogy egy partner irányítaná őket.
A nők rengeteg időt töltenek más emberek problémáival foglalkozva. Önkielégítéssel megtudhatjuk, milyen érintés kelt bennünk vágyat, és milyen gyorsasággal. Megismerhetjük magunkat anélkül, hogy más emberrel kellene törődnünk.
A férfiaknak a leginkább kézenfekvő a fityma, a pénisz bőrének fel-le húzogatása. Ennek a fogása is lehet eltérő, más és más. Kísérletezhetsz a mozgatás sebességével, és a szorítás erejével is. Húzogathatjuk két ujjal, és minden ujjunkat használva… A teljes cikket itt olvashatod el.
Forrás: Szexpláza és Stanton Dowd Az önkielégítés gyakorlati kézikönyve. További fejezetek itt. Intim Center sex üzlet szexualitásal kapcsolatos további cikkeket olvashatsz itt.

A cikk folyatatása itt: Maszturbálás – Izgatási technikák fiúnak és lányoknak © 2013 Intimcenter.com.

Szólj hozzá