Az egyház és a gyerekzaklató pedofil papok

Ratzinger – még pápává válása előtt – futni hagyott egy az egyházon belül pedofíliával gyanúsított papot, a visszaélésekkel vádolt katolikus egyház bűnlajstroma csak egyre nőtt. Ahogy a pápa nemrég nyilatkozta, a legtöbb pap jó, becsületes munkát végez, ugyanakkor korábban elképzelhetetlennek hitt számban derültek ki 2010-ben gyermek molesztálások. Remélhetőleg csak a magyar katolikus papság tisztességének köszönhető, hogy hazai eset nem volt köztük.
Önvizsgálatra szólította fel hétfőn a katolikus egyházat annak vezetője, XVI. Benedek pápa, valamint annak átgondolására, hogy mi az, ami lehetővé teszi, hogy papok gyerekeket molesztáljanak.
Önvizsgálatra szólította fel a katolikus egyházat a pápa a gyermekek szexuális zaklatása miatt. Bíborosok és püspökök előtt elmondott hagyományos karácsonyi beszédében a római katolikus egyház feje azt mondta: “fel kell tennünk magunknak a kérdést, hogy mi az a rossz az üzenetünkben, abban, ahogy a keresztényi létet alakítjuk, ami lehetővé teszi, hogy ilyen dolgok előforduljanak”.
A pápa már korábban is elítélte a gyermekek szexuális zaklatását, de most először szólt arról, hogy komoly probléma lehet azzal, ahogy a kereszténységet és üzenetét értelmezik a modern világban. Mint mondta, a legtöbb pap jó, becsületes munkát végez, ugyanakkor korábban elképzelhetetlennek hitt számban derültek ki 2010-ben gyermekmolesztálások.
“Tudjuk, milyen különösen komoly a papok által elkövetett bűn és tisztában vagyunk a felelősségünkkel” – jelentette ki XVI. Benedek, hozzátéve, hogy a papok bűncselekményeit szélesebb társadalmi összefüggésbe kell helyezni. Olyan világban fordulnak ugyanis elő, ahol virágzik, s bizonyos mértékig normálisnak számít a gyermekpornográfia és a szexuális turizmus. Az, hogy emberi lényeket piaci áruként kezeljenek, az idők borzalmas jele – fogalmazott a pápa.
Egyház és papok szex, erotika: Oltáron szexelt a 12 éves kislánnyal a pap – Vak gyerekeket erőszakoltak meg katolikus papok – Az banán volt, nem a péniszem, mondja a pedofil pap – A papi pedofília áldozatai tüntettek Rómában – Szexbotrány és sikkasztás ügye van a pécsi püspöknek – Buzibárokba járnak a papok – Pedó pornótól hangos a Vatikán – Oltár előtt fajtalankodott az idős pedofil pap videóval – Pedofilbotrány miatt házkutatás a bíborosoknál – Brazíliában pedofíliával gyanúsítanak egy lengyel papot – Pedofília miatt távozhat augsburgi püspök – Elnézést kért a gyerekmolesztálásokért a pápa – A pedofília nem csak a katolikusoké – Férfiprostikra költötte lopott millióit a buzi pap – Papi pedofília az olasz papokkal is – Homoszexuális papok – A pedofília nem csak a katolikusoké – Minden katolikus gyülekezetre jutott egy pedofil vagy buzi – Buzi papok, terhes apáca sokkolja Vatikánt

A cikk folyatatása itt: Az egyház és a gyerekzaklató pedofil papok © 2013 Szexplaza.com.

Egy megjegyzés! A www.S1EX.com oldalon színvonalas adult tartalom található.