Béküljünk ki, szextörténet

Kihalt volt az utca. A holdfény ezüst sávba vonta az arcomat, miközben sietősen lépkedtem a járdán, kerülgetve az apró pocsolyákat. Összébb húztam a kabátomat, amint megcsapott a csípős, hideg szél. Egyedül álltam a buszmegállóban, amikor egy ismerős autó parkolt le előttem. Tomi letekerte az ablakot, és megtörten nézett rám.
– Szia… Én… szívesen hazavinnélek.
Hűvösen viszonoztam a tekintetét.
– Kösz, nem.
És ezzel arrébb léptem, várva a buszt, s közben majd szét szakadtam a fájdalomtól. De még mennyire, hogy vele mentem volna! Egy éjszakát a karjaiban tölteni.. De makacs voltam és még mindig dühös. Hiába próbálkozott a kiengeszteléssel, a megcsalás nem áll a “megbocsátható bűnök” listámon. Elhajtott, én pedig tovább vártam arra a nyavalyás buszra, mely csak nem akart jönni. Mikor aztán megérkezett, és hazazötyögtünk, már fáradt voltam és nem vártam másra, mint egy kiadós fürdésre. Beléptem kis szolgálati lakásomba, felkapcsoltam a villanyt, és hagytam, hogy megszokja a szemem a fényt. Elém tárult a már megszokott, egyszerű, és mégis szép nappalim. Halványzöld falán még mindig ott lógtak a képek, alattuk dísznövények sorakoztak, és egy cd-állvány. A díványra dobtam a kabátomat és elindultam a konyhába, hogy megcsináljam a kávém.
Éppen a gőzölgő folyadékot szürcsölgettem, amikor valaki becsöngetett. Fásultam odamentem az ajtóhoz, és kinéztem a kukucskán. Ó, ilyen az én szerencsém. Tomi volt. Bosszúsan kinyitottam az ajtót, ám meglepődtem az elém táruló látványtól. Egy szál vörös rózsa volt a kezében, gyönyörű masnival, és egy doboz bonbon. Esetlenül álldogált az ajtóban, és egyenesen a szemembe nézett.
– Kérlek… – szólt.
Sóhajtottam egyet és hátraléptem, mire ő belépett a szobába és körülnézett.
– Nem változott semmi… – motyogta.
Becsuktam az ajtót és csak álltam, várva, hátha mond valamit. Szó nélkül odaadta az ajándékokat.
– Nagyon sajnálom, kérlek, kérlek, bocsáss meg!
Olyan könyörgő volt a hangja, olyan szomorú. Könny szökött a szemembe, és odaléptem hozzá. Átöleltem, még mindig kezemben a rózsával és a bonbonnal. Viszonozta az ölelést, legszívesebben egész éjjel így álltam volna vele. Olyan biztonságot árasztó, meleg ölelése volt! Hátrébb húzódott, és finoman az állam alá helyezte a kezét. Felemelte, és óvatosan, a reakciómat figyelve ráhajolt az ajkamra, és a lehető legfinomabban lehelt csókot rá. Nem bírtam már magammal, az asztalra raktam az ajándékokat, és én is megcsókoltam. Egyre jobban begerjedtünk. Fölemelt a két karjába, és bevitt a hálószobába. Finoman letett az ágyra, fölém hajolt és újból csókolgatni kezdett, közben a kezei már birtoklóan simogatták a testemet. Először a karomat, majd a nyakamat, a kulcscsontomat, körbe-körbe a melleimet.
Alig vártam, hogy megérintse a már feszes bimbóimat, ám ő tovább kínzott, és lejjebb vándorolt a keze. A hasamat becézgette, én pedig elfúló nyögéssel jeleztem neki, hogy imádom, amit csinál. Elmosolyodott csók közben, majd lassan lehúzta rólam a pólómat. Kikapcsolta a melltartómat, és ledobta a földre. Elgyönyörködve nézte a melleimet, majd ráhajolt az egyikre, és keményen beszívta a mellbimbóm. Kéjesen felnyögtem, és kihúztam az ingét a nadrágjából, kigomboltam, és beletemettem kezeimet mellének dús szőrzetébe. Miközben ő becézgette a mellbimbóimat, én kihámoztam meredező farkát a nadrágból, és rámarkoltam. Válaszul felnyögött, és még intenzívebben nyalta-falta a mellemet. Felhúztam magamhoz, hogy csókot lopjak tőle, ő pedig szívesen tett eleget a kérésemnek. Lehúzta rólam a nadrágomat, és bugyin keresztül simogatni kezdte a lábam közét, nagy tenyerével teljesen befedve az egész puncimat. Mikor levette, és úgy kényeztette, már nagyon nedves voltam. Lassan, nagyon lassan lehúzódott az ágyról, közelebb húzott magához, és széttárta a lábaimat. A következő pillanatban megcsókolta a szeméremdombomat, csak csókolta és csókolta, néha nyelvét végighúzta rajta.
Alig bírtam magammal, sikongattam és könyörögtem neki. Akkor taktikát váltott, és hevesen nyalni kezdte a puncim. Nyelvével körözött a csiklómon, majd lejjebb ment és a hüvelyembe ki-be húzta. Éreztem, hogy mindjárt elmegyek, hatalmasat sikítottam, és éreztem, ahogy a gyönyör hullámai átjárják a testem. Megrázkódtam. Visszamászott az ágyra, fölém hajolt. Dús üstöke belehullott az arcába, onnan nézett le rám komolyan.
– Szeretlek – mondta.
Ismét könny szökött a szemembe, és válaszoltam.
– Én is téged.
Megcsókolt, nyelvével átjárta a számat, és éreztem, ahogyan ismét kezd bennem feléledni a vágy. Éreztem merevedő farkát, ahogyan a combomnak nyomódott. Határozottan eltoltam magamtól, és a hátára fektettem. Lehúztam róla a nadrágot és a boxert. Megfogtam hímtagját és óvatosan megnyaltam. Válaszul egy mélyet nyögött. Felbátorodva lassan többször megnyaltam, végül bekaptam a makkját, és szopogattam. Éreztem, ahogyan egyre beindultabb lesz. A következő pillanatban beengedtem a számba a farkát, olyan mélyre nyomtam, ameddig csak bírtam, közben nyelvemmel simogattam az érzékeny bőrt. Nem bírta tovább, megfogott a vállamnál és maga alá rántott. Többet akart. Elhomályosult tekintettel csókolt meg, olyan vadul, hogy a szoba forogni kezdett körülöttem. Aztán vadul belémhatolt, én meg felnyögtem a csodálatos érzéstől. Körözött bennem, majd mozogni kezdett, hol lassan, hol gyorsan. Imádtam, ahogy csinálta. Visszacsókoltam olyan hevesen, amennyire csak tudtam, csípőmet megemeltem, hogy jobban hozzámférjen, hüvelyemet összeszorítottam. Válaszul hatalmasat kiáltott és belémlökte a magját. Hamar én is elmentem, és együtt borultunk le az ágyra. Így, ölelve egymást aludtunk egész éjjel.

Egy megjegyzés! A www.S1EX.com oldalon színvonalas adult tartalom található.