Csősz Boglárkát most török pasi kúrja

A magyar Csősz Boglárka meztelen – Maxim 2006 a többi fotóért kattints a képre. – Csősz Boglárka a Húsvét-szigetekre ment nászútra. Csősz Boglárka hollywoodi külsőségek közepette mondta ki a boldogító igent milliárdos török építési vállalkozó párjának.

A pazar ceremónián a közel hétszáz fős násznépben a lány magyar rokonain, barátain kívül ott volt Isztambul színe-java is. Az Apám beájulna című filmből ismert, szépségversenyeken győztes erdélyi magyar lány esküvői sminkjét Armani sminkese készítette. Nászajándékul smaragdokat és gyémántokat kapott a lagzira hivatalos közel–keleti üzletemberektől. Újdonsült férjével, Burak Talunakkal, akivel a Boszporusz partján álló luxusvillájukban pihenik ki a pazar esküvőt, novemberben indulnak nászútra a Húsvét-szigetre, onnan pedig Bora Borára.
Csősz Boglárka és további vetkőző magyar sztárképek, hírek, bulvár: Csősz Boglárka hozzámegy török milliomos bikájához – Csősz Boglárka pinája – Csősz Boglárka pucsít – Menjünk dubajozni, kevés az arab kurva! – Araboknak is árulták a celeb és szépségkirálynő választások csajait – Jason Statham a Szállító kúrja ezt a modell pinát – Magyar pornós és celeb lányok escort húspiacon kurválkodnak – Száraz Szandra nem csak pucsít, pinát is mutat

Egy megjegyzés! A www.S1EX.com oldalon színvonalas adult tartalom található.