Paige Hathaway szexi modell

Ő az internet legfittebb bombázója – szexi fotók és videó! A szépséget nem véletlenül követik milliók a közösségi oldalakon. Paige Hathaway igazi fitnesszguru, nincs olyan nő, aki ha meglátja, ne nézné irigykedve formás idomait és izomzatát.
Ennek ellenére a szőkeség sokáig nem az is az atletikának szentelte életét: mint arról honlapján is ír, egy volt a sovány lányok közül, akik testén semmi izom sincs. Aztán jött a fitnesz és minden megváltozott.

d73d9b53d49e18bbe89b6598f4bbfe13
Paige jelenleg több, mint 5 millió követőjének mutatja be a legeredményesebb edzésmódokat a facebookon, és az Instagramon is 3,5 millió embert bátorít posztjaival nap mint nap.

Paige-Hathaway-Nude-5
Persze rajongói közt nem csak fogyni/izmosodni vágyó nőket, de férfiakat is szép számban találhatunk – köszönhetően a szőke szépség pikánsabb fotóinak – Paige-nek ugyanis nem jelent gondot, ha anyaszült meztelenül kell a kamera elé állnia.

Paige-Hathaway-Nude-Photoshoot-Body-Building-Bodies-Of-Work-01
Hathaway egyébként előszeretettel oszt meg bátorító mondatokat is posztjai mellett – arra azonban nem szeretnénk még tippelni sem, hányan kattintanak oldalára a szövegekért, és hányan a látványért.

Paige-Hathaway-Nude-Photoshoot-Body-Building-Bodies-Of-Work-03
Annyi bizonyos: ez utóbbi rendkívül erős.

vdsdg

cccccc

vdgg

vrwg

MÉG TÖBB BOTRÁNY: STORY FIGYELŐ!

Egy megjegyzés! A www.S1EX.com oldalon színvonalas adult tartalom található.