A világ legszexisebb bombázói

mya_diamondEgy, a Wikipediához hasonló, ám kizárólag szexi csajokat gyűjtő oldalon csak “fitnes babe”-ként jellemzett Béres Alexandráról található ugyan szócikk, csak szöveget nem mellékeltek hozzá. Bezzeg Staller Ilona munkássága jól dokumentált, szerepel benne kutyás szex és kígyós maszturbáció. A Chickipedia a jól ismert Wikipedia jó csajokat gyűjtő változata, ahol Görög Zita és a pornóiparból lelépő Niki Belucci is szerepel. Ő például Magyarország egyik legismertebb DJ-jeként.
A Kanye West által olyannyira kedvelt Debreczeni Zita még nem jutott el addig a pozícióig, hogy felkerüljön a szexi csajokat gyűjtő Wikipedia hasonmás oldalra, a Chickipédiára. A “Wiki Of Hot Women” szlogennel működő honlap működési elve a Wikipédiára hajaz, bár a felülete modernebbnek, és szebbnek is tűnik. Ezeket a menő csajokról szóló szócikkeket – akárcsak a különálló Wikipédiát – is az olvasók szerkesztik – több-kevesebb hibával.
Cicciolina 57 évesen is jó nő. Szerintük.
Az 57 éves Staller Ilona, ismertebb nevén Cicciolina kivételesen hosszú bejegyzést kapott. Köszönhető ez valószínűleg annak, hogy az őt tárgyaló oldal szerkesztője könnyed munkával intézte el a nem éppen szűziességéről ismert asszonyt, akinek történetét a Wikipediáról másolta át. Ugyanilyen módon cselekedett a Görög Zitát jó csajnak tartó olvasó-szerkesztő is, ám ő a testvéroldalon található információ híján rövidebbre fogta mondandóját. A kétgyermekes Görög egyéniségéről, és magánéletéről sem tudhatunk meg túl sokat a mellékelt bejegyzésben. Az mindenesetre egyértelművé válik, hogy Görög már gyerekkorában is rajongott a színészetért, hiszen drámatagozatos iskolába járt.
A 45 magyar lány között a pornós körökben ismert, Benkő által megfogdosott Mya Diamond is fellelhető, akiről nemcsak azt közlik, hogy az iskolában odáig volt az idegen nyelvekért, de azt is, hogy mikor költözött párjával Budapestre. Ripli Zsuzsa – állítólag – saját szavaival mutatkozik be az eredetileg pasiknak szánt oldalon. Kifejti többek között azt is, hogy gyakran utazik külföldre, és van egy Ördög névre hallgató kutyája. A playmate-re – talán épp a kitöltött szövegmező miatt – 27232-en voltak kíváncsiak, míg Béres Alexandrára csupán 1640-en kattintottak.
A magyar jó csajok zöme pornós
A pornósok számára menekülési utat megalapozó, s ily módon ikonná avanzsált Niki Belucci Magyarország egyik legismertebb DJ-jeként található meg a Chikipédián. A szerző ugyan nem fejti ki, hogy a topless DJ-ként tevékenykedő Belucci egykor pornósként kereste a pénzét, ám egy kicsit lejjebb azért megtalálható az ezt bizonyító címke. Maya Goldot is az a megtiszteltetés érte, hogy bekerült a jó csajok nemzetközi gyűjtőjébe, mint pornósztár. Úgy tűnik, a szócikk szerkesztőjét nem igazán foglalkoztatta az a tény, hogy Gold már 2004-ben visszavonult. A Wikipedia hasonmásán egyébként jelen pillanatban 8181 szexi csaj található, de a lista bármikor frissíthető. A – weblap szerkesztői szerinti – szexi nőket különböző kategóriák alapján is megkereshetjük, de aki pontosan tudja, ki után kutat, annak könnyebb út a nemzetközi weblapon található kereső, vagy a betűrendes útmutató.
Mivel az oldal elsősorban a jó csajokra van kihegyezve, ezért nélkülözhetetlenek a fotók, így abból több – 109636 – van fent, mint ahány lányról szócikk található. A weblapon egyébként kicsit több mint 40 magyar lány szerepel, akiknek zöme pornós, legalábbis az adatok szerint. A számunkra teljesen ismeretlen magyar és külföldi nevektől kezdve olyanok is fellelhetőek a Chickipédián, mint Angelina Jolie, Megan Fox vagy Jessica Alba – aki a leginkább keresett nők között foglal helyet.
A magyar pornósok
Lassan kijelenthetjük, a magyar pornósok ismertebbek külföldön, mint a hazai színészek. Ezt a következtetést a Wikipedia találati listája támasztja alá, amin – bár csak 1 fővel – megelőzik a pornósok a magyar színészeket. Mindez annak ellenére alakul így, hogy a gazdasági válság a pornóiparra is kihat, a DVD-k forgalma pedig évek óta csökken.

Egy megjegyzés! A www.S1EX.com oldalon színvonalas adult tartalom található.