Szexhírek cikkek

Helikopterrel szökött meg a pedofil szektás

A gurut, aki 2002 óta havonta látja Szűz Máriát, egy 9 és egy 13 éves gyerek elleni erőszak miatt ítélték 15 évre. Benzines palackkal fenyegetőző társai egy eltérített turistahelikopterrel hozták ki a börtönszigetről.

Eltérített turistahelikopterrel szökött meg hétfőn egy vallási szekta vezetője, aki gyerekek megerőszakolása miatt töltötte 15 éves büntetését az Indiai óceán egyik szigetén, Reunionon, közölte a Franciaországhoz tartozó terület rendőrfőkapitánya. Julian Verbard guru, és két követője a börtöntől pár száz méterre szálltak le, ahol furgon várta őket. Az eltérített helikopter kétfős személyzete sértetlenül megúszta az akciót, és segítik a rendőrök munkáját. A pilóta a helyi Antenne Reunion nevű televíziónak elmondta: az egyik gépeltérítő pisztolyt nyomott a halántékra, miközben az öngyújtót lóbáló társa egy benzines palack begyújtásával fenyegetőzött.

A megszöktetett Julian Verbardot 2008 februárjában börtönözték be egy 9 és egy 13 éves gyerek elleni erőszak miatt, de eljárás folyik ellene egy 12 éves fiú elrablása és bántalmazása miatt is. A tárgyalásán „nagy erejű manipulátornak és nagyon intelligensnek” nevezett Verbard 2002-ben indította szektáját, miután sikerült meggyőznie több száz embert arról, hogy havonta meglátogatja Szűz Mária.

Szólj hozzá