Celeb

Szorcsik Viki meztelen Playboy

Szorcsik Viki, a Jóban Roszszban szőke főnővére a legújabb színésznőnk, aki megmutatja leplezetlen bájait a Playboyban!
S hogy miért? – Gyerekkorom óta színész vagyok – magyarázta a nyuszis lapnak Szorcsik Viki (30).
Jót tesz a karriernek! Nincs példa arra, hogy kedvezőtlenül befolyásolta volna egy férfimagazinban megjelent meztelenkép-sorozat egy színésznő megítélését – vélte Réz András filmesztéta.
– Az igényes férfimagazinokban megjelent képek nem befolyásolják egy színésznő elfogadottságát – vélte a szakértő. – Akkor van baj, ha egy korábbi, titkolt pornófelvétel vagy szexfotó bukkan fel a múlt ködéből. Az rossz hatással lehet a megítélésükre.

Egyébként a színésznők életéhez hozzátartozik a nyilvánosság, ezt a kapcsolatot ápolgatni kell, és egy igényesebb fotósorozat megjelenése erre jó lehet. Ehhez a szakmához kell egy kis exhibicionizmus, hiszen a színészet önmagában is magamutogatás. Pusztán az, hogy levetkőzöm, nem okoz gondot számomra. A színpadon lelkileg kitárulkozni, lelkileg meztelenné válni a nézők előtt sokkal nehezebb. Remélem, ha 50 évesen visszanézem ezeket a képeket, nagyon büszke leszek, hogy belevágtam. További Szorcsik Viki pucérkodás és bulvár.

Gregor Bernadett (36) szép színésznőink közt a rekorder, őt kétszer is felkérte a magazin a meztelenfotózásra. Másodszor tavaly, alig pár hónappal kisfia születése után vágott bele.
Bernadett akkor azt nyilatkozta: azért is vállalta a fotózást, mert örül, hogy a sok szőke, dús keblű csitri után végre egy érett asszony kerül a címlapra. – Álmos világrajötte után 15 kiló súlyfelesleg maradt rajtam – mondta akkor Bernadett. – Amikor sikerült lefogynom, belenéztem a tükörbe, és elámultam. Az anyaság örömei mellett egyszer csak nagyon erős tetszeni akarással előtört a nőiségem. Úgy éreztem, ezt az időszakot meg kell örökíteni, talán ez az utolsó lehetőségem.

Xantus Barbarát (41) karrierje miatt féltették barátai a meztelen fotóktól, de végül nem lett igazuk. A színésznő, a Família Kft. hajdani sztárja máig büszke az 1999-ben bemutatott képsorozatra.
Boldog voltam, mert a magam helyében én nem kértem volna fel magamat a fotózásra – vallotta be a Blikknek a színésznő. – Akkoriban nem gondoltam, hogy nekem ilyesmiben részt kellene vennem, utólag azonban már nem bántam meg. Egy filmrendező barátom, Gárdos Péter akkor azt kérdezte, mit gondolok, ezek után melyik rendező akar majd velem dolgozni? Erre én azt válaszoltam neki, hogy eddig sem dolgoztunk együtt, legfeljebb ezután sem fogunk, mire elvitte az egyetlen tiszteletpéldányomat, amin aztán jót nevettünk mind a ketten.

Oszter Alexandra (28), a neves színész, Oszter Sándor lánya tavaly vetkőzött le a lapnak. Alaposan felkészült, fogyókúrába kezdett, kozmetikai kezelésekre járt, s a fotózásra saját fodrászát is elvitte. Emlékezetes: a bősz atya, a Rózsa Sándor hajdani sztárja először hallani sem akart lánya meztelenkedéséről.

Többet kap a színésznő, mint a modell!
Hogy a legizgalmasabb motivációról, a pénzről se feledkezzünk meg, megkérdeztük a Playboy magyarországi főszerkesztőjét, Radnai Pétert, miért és főként mennyiért vetkőznek? – Az eddigi négyéves playboyos pályafutásom alatt három olyan művésznővel kerültünk kapcsolatba, akiket sorozatszereplőként ismertek meg az emberek.

Az ő esetük más, mint egy szimpla modellé, hiszen a színésznők fotózásának témáját ki kell találni, s ez sokkal több időt igényel, mivel ők mindenképpen szeretnének valami üzenetet közvetíteni az újság lapjain keresztül – mondta lapunknak Radnai Péter, akitől megtudtuk: a színésznők zsebébe a szokásosnál jóval több pénz folyik.
– A sorozatsztárok gázsija egymillió forint fölé rúg. Bár a pontos összeget mindenki titkolja, a Blikk úgy tudja, Gregor Bernadett csaknem kétmilliót kapott. Képek itt

Szólj hozzá