Bulvár,  Celeb

Herceg Erika az X-Faktor pinamutogató mentora

Az RTL Klub mai sajtóeseményén kiderült, hogy Csobot Adélt Herceg Erika váltja a mentori székben. Herceg Erika (Herceg Erica) meztelen fotóin pinát is láthatunk:

Itt vannak a legfontosabb tudnivalók az X-Faktor titokzatos, új mentoráról. Ukrajnában hatalmas népszerűségnek örvend. Erika Mikolajivna Herceg 1988 július 5-én született Kárpátalján, Kisdobronyban. Az énekesnő édesapja magyar, míg az édesanyja félig magyar, félig ukrán származású. A népszerű sztár gyerekkorábban a magyarországi Záhonyba járt iskolába a határmentén, ám amikor egyre szigorodtak a határátlépési szabályok, végül a falujában lévő iskolába került. Később Nagydobronyban járt iskolába, ahol magyarul énekelt az iskolai kórusban és több regionális versenyt is megnyert.

Előrevetítette, hogy mindig a szívére fog hallgatni, és ha valakiben lát potenciált, mindent megtesz majd azért, hogy sztárt csináljon belőle. Herceg Erika a tartalomban, itt mindenhol van pucér fotója:

Herceg Erika nem csak meztelen modell hanem előadóművész is
– Ez a közös Herceg Erikában a potencianövelőben és a fogyásban
Herceg Erika ukrán pinát az összes mentor és a műsorvezető is púzóba rakja és meg fogja baszni, Baukó Éva szerint
– Az RTL sztár Erika Herceg meztelen képek és életrajza
– Egy faluból jött Herceg Erika meztelen modell és X-Faktor mentor
– A mellét és vagináját mutatta a világnak Herceg Erika meztelen
Herceg Erika a pináját is megmutatta a világnak és várja az X-Faktort
Herceg Erika X-Faktor mentor pucér, itt van fotó amin a nemi szerve itt látszik
– Megbánta Herceg Erika a meztelen fotózásokat
– Még több meztelen fotó került elő az X-Fakror mentorról, Herceg Erika pinája, segge és melle

Ami az orosz-ukrán háborút illeti, Herceg Erika minden erőszaknak ellene van. 2006-ban Herceg felvételt nyert a beregszászi II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Intézet Közgazdasági és Gazdálkodási Tanszékére. Egyetemi hallgatóként Herceg pincérnőként és call center operátorként is dolgozott, mielőtt 2009-ben diplomát szerzett.

Van az X-Faktorban egy orosz is Ekaterina Zueva egy éve él Magyarországon. Erica Herceg énekesnő az egyetem elvégzése után modellként kereste a kenyerét: Kijevbe költözött és fehérnemű modellként dolgozott. 2012-ben pedig az ukrán Playboyban is feltűnt.

Herceg Erika nagyon bepöccent a mentortársaira, majd fogta magát, és kiviharzott a stúdióból, mert elege lett. Az X-Faktor válogatójának ideje alatt soha nem unatkozhatnak a mentorok, ahogyan a stúdióban helyet foglalók sem. Azok, akik a helyszínen figyelhetik az eseményeket, testközelből ismerhetik meg a versenyzőket, messze előbb, mint a nézők a televízió előtt.

Ez már önmagában egy extra, nem beszélve arról, hogy egészen közelről nézhetik a mentorok munkáját, reakcióit, és így tovább. Herceg Erika, Csobot Adél utódja korábban elismerte, rengeteget vitáztak a forgatások alatt, és lesznek kemény részek.

Az első epizódban még csak csipkelődéseket láthattunk a mentorok részéről, de úgy tűnik, hogy ezt követően rendesen odacsapnak az asztalra. Azt jól látni, hogy Puskás Peti visszavett, sokkal komolyabb, aminek többen örülnek, mert egyeseknek sok volt, amiket a tavalyi évadban csinált, például a színpadon.