Bulvár,  Celeb

Herceg Erika az X-Faktor pinamutogató mentora

Az RTL Klub mai sajtóeseményén kiderült, hogy Csobot Adélt Herceg Erika váltja a mentori székben. Herceg Erika (Herceg Erica) meztelen fotóin pinát is láthatunk:

Itt vannak a legfontosabb tudnivalók az X-Faktor titokzatos, új mentoráról. Ukrajnában hatalmas népszerűségnek örvend. Erika Mikolajivna Herceg 1988 július 5-én született Kárpátalján, Kisdobronyban. Az énekesnő édesapja magyar, míg az édesanyja félig magyar, félig ukrán származású. A népszerű sztár gyerekkorábban a magyarországi Záhonyba járt iskolába a határmentén, ám amikor egyre szigorodtak a határátlépési szabályok, végül a falujában lévő iskolába került. Később Nagydobronyban járt iskolába, ahol magyarul énekelt az iskolai kórusban és több regionális versenyt is megnyert.

Előrevetítette, hogy mindig a szívére fog hallgatni, és ha valakiben lát potenciált, mindent megtesz majd azért, hogy sztárt csináljon belőle.

Herceg Erika ukrán pinát az összes mentor és a műsorvezető is púzóba rakja és meg fogja baszni Baukó Éva szerint
– Az RTL sztár Erika Herceg meztelen képek és életrajza
– Egy faluból jött Herceg Erika meztelen modell és X-Faktor mentor
– Az X-Faktor mentora Herceg Erika meztelen a mellét és pináját mutatta a világnak

Ami az orosz-ukrán háborút illeti, Herceg Erika minden erőszaknak ellene van. 2006-ban Herceg felvételt nyert a beregszászi II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Intézet Közgazdasági és Gazdálkodási Tanszékére. Egyetemi hallgatóként Herceg pincérnőként és call center operátorként is dolgozott, mielőtt 2009-ben diplomát szerzett. Az énekesnő az egyetem elvégzése után modellként kereste a kenyerét: Kijevbe költözött és fehérnemű modellként dolgozott. 2012-ben pedig az ukrán Playboyban is feltűnt.