Baszdmeg

Útszéli prosti elsősegélynek

Történt, hogy két haverral kellemeset söröztünk a Serpában (remek hely a Deák térhez közel) majd átkukkantottunk 11 felé a West Balkanba…

Kocsival voltam de ez nem szokott zavarni az ivásban, most is így alakult. Mire átértünk már eléggé jól éreztem magam és mikor meghallottam a szokásos bágyasztó zenét, gyorsan ledobtam még két Jagert.

Őrültködtünk egy keveset a haverokkal, majd egy kövérkés szemüveges lánnyal kezdtem táncolni. Eleinte mulattunk a dolgon a srácokkal de jobban szemügyre véve egész helyeske volt és elég izgatónak találtam a hangját : meghívtam egy italra. Nem ez volt a legizgalmasabb része az estének nem is részletezem, lényeg annyi hogy fél egy felé Dórival – így hívták a molett csajszit – elindultunk a helyről. Megígértem neki hogy hazaviszem. Közben eléggé el is álmosodtam, ráadásul kiderült hogy a barátjával él, aki otthon várja tárt karokkal, így lemondtam a lányról. Szinte elaludtam a volánnál amig kiértünk Újpestre a paneldzsungelbe. Odaérve a házhoz, kiderült hogy Dóri mégis szeretne azért rosszalkodni mert megkért hogy ugyan kísérjem már be a liftig. Kissé kedvetlen voltam ráadásul így h nem voltunk a diszkó forgatagában rémesen nagynak tűnt a lány feneke. Mindenesetre bekísértem a sötét lépcsőházba, és nem is emlékszem hogy sikerült elkezdenünk smárolni.

Arra eszméltem h Dóri keze már a farkamat szorongatja a nadrágon keresztül. Nem vagyok híve a nyilvános helyeknek de túl fáradt voltam ellenkezni, ráadásul úgy tűnt a barátja nem kényezteti el túlságosan, mert nagyon be volt indulva. Behúzódtunk egy sötétebb zugba és Dóri máris kibontotta a nadrágom és félkemény farkamat húzogatta.

Ekkor már énis összeszedtem magam, a laza mellfogdosást-pulóver-alatt befejeztem és kigomboltam a nadrágját, kezem becsúszott a bugyijába. Úgy tűnt borotválja a punciját, de már egy-két hetes, kissé szúrt, viszont elképesztően nedves volt. Ahogy a kemény csiklóhoz értem a lány máris dobálta magát. Éppnekiálltam lehúzni a nadrágját, mikor a lépcsőházban felkapcsolódott a villany. Azonnal elrejtettem a farkam Dóri is összekapta magát. Nesze neked nyilvános hely. Úgy látszik ez a lányra is hideg vízként hatott mert szinte szégyenlősen elköszönt és mielőtt léphettem volna már be is ugrott liftbe. Fel a hetedikre a barátjához. Hurrá, bazmeg, gondoltam én meg ott álltam felizgatott farokkal.

Már késő volt visszamenni a West Balkanba, így hazafelé indultam. Fél kettő múlt. Persze a hazaúton állt a farkam mint a cövek, jobbkezem pedig Dóri puncinedvétől illatozott. Egész úton hazafelé ingadoztam hogy otthon kiverjem vagy még mielőtt hazamegyek keressek egy prostit az úton.

Végül elcsábultam és nézelődni kezdtem prosti ügyben a környéken. Sajnos az 5ös főút mentén igen gyér a felhozatal, csupa levitézlett prosti. Végül kiszúrtam egy jókedélyű hölgyeményt. Húsos volt némileg emlékeztetett Dórira, és nagyon mosolygott ahogy lelassítottam mellette. Elsütöttem a mulattató „elsősegélyre van szükségem gyorsan, mert nagyon áll és nem tudom mit csináljak” dumát amin még azután is nevetgélt, hogy a sötét parkolóban leálltunk.

Ilonának hívták. Kitettem a 3 ropit, majd letoltam térdig a nacit. Kissé kuncogott mikor megfogta a farkam és érezte h tényleg kőkemény, majd megértően rámnézett és megkezdte az elsősegélyt. Úgylátszik vette az adást hogy sürgős az ügy mert nagy sebességgel keményen és profin csinálta először kézzel majd a makkomat be is kapta. Tíz másodperc után úgy éreztem azonnal elmegyek de ennyira azért nem voltam gyors. Elővettem még egy ezrest és megkértem egy kis meztelenkedésre.

Imádom a meztelen női testet nézni. Ilonáé nem egy topmodell test, kicsit idős, kicsit kövérkés, de nem volt vele gondom. Nagy melle volt a durván lógott és nagy kemény bimbója amit megfogdostam. Punciját simára borotválta. Újra bekapta én pedig felválta markolásztam a mellét és a seggét. Mikor már közel voltam, meg is ujjaztam a pináját, közben nagyot nyögtem ahogy a spermám a szájába lőtt. Majdnem adtam neki még egy ezrest a jókedvéért és mert lenyelte mindet, de meggondoltam magam!

Tiszta pillanatok egy férfi életében. Letudva az elélvezés, szájban a cigi és low-ride hazáig. Otthon egy forró zuhany, mégiscsak egy utcai prostival voltam, majd irány az ágy. Lefekvés előtt még láttam, hogy netes partnerem, Lia átküldte az általam kért fotókat magáról és a leírást arról hogy hogyan kefélt délután a barátjával. Erről majd legközelebb írok.

Most nem volt gusztusom ehhez, inkább kézbevettem egy Umberto Eco könyvet az ágyban és jól elaludtam rá.

Egy hozzászólás

Szólj hozzá