Történetek

Alkalmi szex orvosi rendelés után – erotikus történet

Egy jó férfi társaságában bármeddig képes vagyok elmenni, akár egy – egy alkalmi szexig is. Így volt ez legutóbb is, mikor az egyik orvosom hatására egy kis szexet is becsempésztünk a vizsgálat végére. Voltak belgyógyászati gondjaim, amivel rendszeresen eljártam egy fiatal orvos magánrendelésére, akivel már az első alkalommal flörtöltem. Egy este azonban több is történt köztünk, mint vizsgálat. A doki, miután én voltam az utolsó betege aznap este, nem sietett, hanem alaposan megvizsgált, majd a rutinfogások után a melleimet kezdte masszírozni. Egy cseppet sem elleneztem amit csinált, így a lábaimat széttárva adtam neki engedélyt, hogy tovább is folytathatja a tapizást. Nem kellett sokáig bíztatni, lábaim közé lépett, és melleimre borulva a szájával a bimbómat harapdálta, míg a keze máris a bugyimba csúszott. Félig már meztelen voltam, így könnyen hozzámfért, én pedig gyorsan segítettem neki is megszabadulni a ruháitól. Miközben letoltam a nadrágját, letérdeltem és kezelésbe vettem méretes farkát. Kezemmel átfogtam vastag dárdáját, számmal pedig ízlelgetni kezdtem makkját, nyelvem körbe-körbe nyalakodott farka hegyén.

Alkalmi szex rendelés után - erotikus történetAlkalmi szex rendelés után - erotikus történet

Szopd le a farkam baby!

Majd lassan számba toltam, egészen a tövéig, úgy hogy a torok szex élvezetét nyújtottam neki. Ő csak állt, halkan nyögdicsélt, miközben fejemet fogva még jobban magára húzott. Le-fel járt rajta a szám, és néha gyenge szívásokkal csalogattam elő farkából finoman ízletes előnedvét. Egy idő után már nehezen bírt magával, így felhúzott magához, szájon csókolt, és felültetett az ágyra. Nem sokáig simogatott, nyelvével hamar a csiklómra tapadt, és körözve játszadozott velem, miközben ujjait punimba tolta, és egyre gyorsuló mozgással döfködött belém. Pillanatok alatt benedvesedtem, így az ujjai ki-be csusszantak, és én egyre jobban közeledtem a csúcs felé. Pár pillanat múlva átéltem a gyönyört, testem apró remegésekkel élvezte a kéjt, ami átjárta a testemet. Megfordított az ágyon, ráfektetett úgy, hogy a fenekem pont a farka magasságában legyen, ő pedig hátulról egyetlen mozdulattal húzott fel méretes szerszámára. Mozgása lassú volt, de mégis izgató, ahogy egész belsőmet betöltve tövig belém nyomult.

Alkalmi szex rendelés után - erotikus történetAlkalmi szex rendelés után - erotikus történet

Jól megbaszlak hátulról a méretes farkammal…

A vágy őt is hatalmába kerítette, és egyre erősebben csapódott fenekembe, hangos csattogásokkal vágódott csípője hozzám. Ujjait benyálazva fenekemhez nyúlt, és lassan tágítani kezdte lyukamat. Vágytam rá, hogy így is szeressen, és nem is kellett sokáig várnom. Pillanatok múlva kiszállt punimból, és óvatosan fenekembe illesztette a nedvünktől tocsogó dárdáját. Lassan engedte magát belém, élveztem, ahogy vastagsága feszíti a fenekemet. Óvatos mozgásba kezdett, de nemsokára már egyre gyorsuló tempóba fogtunk. Éreztem, ahogy egyre jobban feszül bennem kőkemény farka, és ettől én is újra, egyre jobban a csúcshoz közeledtem. A doki nem bírta sokáig, pár nagy döféssel telespriccelte fenekemet, és ezektől a mozgásoktól én is átéltem újra a gyönyört. Felöltözve mind a ketten hazamentünk, de már másnapra újra randit beszéltünk meg ott a rendelőben, a vizsgálóasztalon találkoztunk újra.

Szólj hozzá