Ciccolina és Bíró Ica pornófilm! Interneten a videó!

Cicciolina – Bíró Ica pornó – A modell ki akarja deríteni, ki él vissza a nevével, és miért terjed az interneten egy pornófilm “Ciccolina és Bíró Ica” címmel. Az egésznek csak a fele igaz, Cicciolina valóban szerepel a videón. A linkre  kattintva a cím alapján Bíró Ica és Ciccolina közös pornófilmjét kellett volna látnunk. Azonban a felvételen látható hölgy Bíró Ica-hasonmásnak is csak nagy jóindulattal nevezhető.

A fiatal generáció agyában egyetlen olyan neuron sincs, ami emlékezne Bíró korai munkásságára, lévén ő a 80-as években aratta első sikereit. Bár az interneten a mai napig elérhetőek az akkor készült fotók, és a 2000-ben készült Playboy-sorozata is megtalálható, de a mostani felnőttfilm főszereplőjének kikiáltott modell – állítása szerint – sosem pornózott volna. A videó egyébként a nyolcvanas évek derekán készülhetett, amikor még divat volt a nagy bozont és a lila kockás nejlonpulóver.

„Irtózom a pornográf műfajtól. Megint arról van szó, hogy valaki, vagy valakik visszaéltek a nevemmel. Nyugodtan nézze meg bárki a felvételt, engem baromira nem érdekel. Soha, még privátban sem csináltam ilyen videót. A szexualitás nekem a szerelemről és az intimitásról szól” – mondta el Bíró Ica a Velvetne, hozzátéve: valakinek biztos nagyon jól jön, hogy az ő nevét használja a videó címében, de mindenki csalódni fog, aki rákattint. „Nem szeretem, ha valaki a mocskát a nevemmel akarja eladni. Utána fogok járni, hogy ki tette ezt” – ígéri mindenkinek keményen.

A volt Metál Lady azt is megemlítette, hogy csöppet sem jött zavarba, amikor erről kérdeztük, sőt már ő is látta is a kisfilmet. „Egy nagyon csinos nő van rajta, akár dicsértként is felfoghatnám, hogy velem azonosítják, de számomra ez egy undorító műfaj.” Bíró Ica, aki ezek szerint viszolyog a pornótól, hozzátette, nem szeretné, ha egy lapon emlegetnék a filmben egyébként tényleg szereplő Ciccolinával, bár ezzel persze nem akarja a művésznőt minősíteni: „A műfaj értékelhetetlen az én mércém szerint, de ezzel nem akarok mások feje fölött pálcát törni.”

“Ciccolina és Bíró Ica pornófilm! Interneten a videó!” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?