Szexhírek cikkek

Kinter: Bódy Sylvi nem modell, csak lábtárogató

Összecsapott tegnap Bódi Sylvi és Kinter Oszkár a Wakeboard Magyar Bajnokság sztárfutamán. Kettőjük versengését beárnyékolta, hogy Kinter napokkal ezelőtt beszólt a modellnek. A köztük lévő feszültség érzékelhető volt az eredményhirdetéskor is, amikor hűvös udvariassággal gratuláltak egymásnak. Éles kritikával illette a minap Kinter Oszkár Bódi Sylvit a Cool tévében: – Bódi Sylvit és társait nem sorolnám a modellek közé, hisz akik „lábtárogatós” képeket készítenek, azok nem esnek bele ebbe a kategóriájába – hintette el Kinter, aki a Borsnak elmondta, hogy nem akarta megbántani Sylvit, csak tényeket közölt.
– Talán, hogy példával szolgáljak a fentiekre, egy pornószínésznő sem mondja azt magáról, hogy színésznő. Ezzel semmi bántót nem mondtam, hiszen a véleményem valós tényeken alapul. Az pedig, hogy éppen ki mit szeretne elhitetni magáról, és mennyire sértődik meg mások véleményén, az már nem az én problémám. Semmi problémám nincs vele amúgy, de ne akarja már másnak beállítani magát – mondta Kinter Oszkár, aki végül győztesen került ki a tegnapi wakeboard-versenyből, míg Sylvi a második lett.
– Nem láttam, nem hallottam Kinter Oszkár nyilatkozatát, de nem is érdekel, békés természet vagyok, nem veszem fel a kesztyűt. Nekem semmi bajom vele, nem is ismerjük egymást, nem is értem, miért támad – mondta Bódi Sylvi, akit inkább az ezüst érme és sajgó bordája foglalkoztatott.
– Elégedett vagyok a második hellyel, hiszen egyetlen nőként indultam a fiúk között. Szeretem ezt a sportot, bár most kevés időm volt gyakorolni, ráadásul az orvosom öt hétre eltiltott ettől, mert eltört a bordám edzés közben. Nem hallgattam rá, és most, hogy kijöttem a vízből érzem is, hogy felerősödtek a fájdalmaim.

Szólj hozzá