Szexhírek cikkek

Virtuális húspiac: partner, szexpartner, masszázs, domina…

Sok csalódást tartogat az internetes társkeresés. Időhiány, magány és névtelenség. Többnyire ezek a tényezők játszanak közre abban, hogy egyre többen választják a társkeresés internetes formáját. Számtalan oldal kínál szerelmet a világhálón, így szaporodnak a sikertörténetek és a csúfos kudarcok. Sok ismert ember is megpróbálkozik a virtuális ismerkedéssel, közöttük van a megasztár Tóth Vera, a színész Magyar Attila és az egykori valósághős Majka, sőt a pornós Judy Néró is. Zsófi, a fiatal, értelmiségi, harmincas nő időhiány miatt választotta a világhálón való ismerkedést. Három vakrandija eltántorította a további próbálkozásoktól.
– Hihetetlenek a férfiak! A többségük csak szexpartnert keres a neten, küldözgetik az intim fotóikat. Aki átment az első, levelőzős rostán, és eljött randevúzni, az vagy a volt felesége miatt sírdogált, vagy kiderült róla, hogy egész másképp néz ki, mint ahogy leírta magát – nyilatkoztaZsófi.
Az egyik legnagyobb internetes társkereső üzemeltetője szerint a virtuális világba sem könnyebb igazi társat találni, mint a valóságban.
– Jelenleg 185 000 regisztrált tagunk van, voltak nálunk celebek is, többek között Majka, VV Frenki és Judy Néró is. Az internetes társkeresők nagy része téved, ha azt hiszi, heteken belül megtalálja az igazit. Ez türelemjáték, a neten is idő kell, hogy rátaláljunk az igazira. Ahogy a való életben – nyilatkozta Kellner Dénes, aki könyvet is írt tapasztalatairól.
A közvélemény-kutatások szerint az utóbbi öt évben egyre többen és egyre bátrabban keresnek a világhálón férjet, feleséget vagy titkos szexpartnert. A virtuális „húspiac” kínálata már olyan bőséges, hogy mindenki megtalálja a kedvére való falatot. Lassan eltűnik az az előítélet, hogy csak a szerencsétlenek és a rondák keresnek társat a világhálón.
A hazai sztárvilágban is akadnak, akik az interneten ismerték meg jövendőbelijüket. Judy Néró, pornósztár itt találta meg élete párját, ahogy Magyar Attila színész is rátalált az igazi Nyuszómuszóra.
– Annak idején azért regisztráltam, mert rájöttem, hogy szinte be vagyok zárva a színházba, ahol nincs alkalmam ismerkedni – mondta el Magyar Attila. – Feltettem a képeimet az oldalra. Így nem futottam felesleges köröket, csak olyan nőknek írtam, akiknek szimpatikus voltam. Három-négy lánnyal találkoztam, mielőtt megismerkedtem a kedvesemmel, akivel tökéletesen összeillünk. Egy év múlva feleségül vettem Mónikát, és most boldogan élünk – mesélte el sikersztoriját a színész.
Tóth Vera csalódott a netes partnerkeresésben.
– A barátnőim unszolására regisztráltam, de hamar rájöttem, hogy nem az én világom. Körülbelül egy hétig voltam tagja a társkeresőnek, de nem randiztam senkivel, odáig nem jutottam el. Fotóval voltam fent, vállaltam, hogy én vagyok. Sokan hitetlenkedtek, voltak zaklatók is, akik intim képeket kértek tőlem, összeségében tehát nincsenek jó tapasztalataim. A barátnőm viszont nemsokára férjhez megy, ő az interneten találta meg a társát – nyilatkozta Vera.
Ernyey Béla nemrég jelentette meg Pasi című könyvét az internetes társkeresésről. A színész harminc nővel randevúzott, párra azonban nem lelt.
– Ez egy regény, így nem lehet tudni, mennyiben szól rólam, illetve a főhősről, a Pasiról. A Pasi harminc nővel találkozott a netről, ám hogy mennyivel bújt ágyba, az az én titkom, talán mindegyikkel – mosolygott a színész, aki könyve miatt ma is tagja az egyik társkereső oldalnak. – Nálam nem alakult ki függőség, hiszen abba tudtam hagyni a netes társkeresést – zárta le a beszélgetést Ernyey. (Borsonline)
Erotikus masszázs és csúszkamasszázs – Kurvák telefonszámmalMasszázskeresőKurvák és masszőrnők

Szólj hozzá