Bulvár

Molnár Anikót végigtaperolta egy rajongó

Telhetetlen rajongója akadt Molnár Anikónak. Az egykori Nagy Ő hozzászokott, hogy a férfiak sokszor többet szeretnének tőle, mint ő azt engedi, de olyanra még nem volt példa, hogy nyilvános eseményen érje inzultus. Márpedig nemrégiben Párkányban ez történt. A Mellbedobás című könyvét dedikáló Anikót hatalmas tömeg fogadta, egy férfi azonban nem elégedett meg Anikó kéznyomával, puszit, sőt ölelést is akart szerezni magának a szépségtől.
– Alig tudta leszedni magáról Anikó – mondta a Blikknek olvasó-riporterünk, A. József, akinek fotójáért természetesen jár a tízezer forint. Anikó láthatóan mindenkivel kedves volt, de ez a férfi túllőtt a célon – tette hozzá a szemtanú. A Blikk felkereste Anikót is, aki elmondta, kellemetlen volt a helyzet számára.
– Tömegbe sem szívesen megyek éppen azért, mert sokan úgy gondolják, bármit megengedhetnek maguknak velem kapcsolatban, többen gátlás nélkül fogdossák a fenekemet. Na, ez a férfi is ilyen volt, a keze olyan helyekre tévedt, ahova nem lett volna szabad. De eléggé talpraesett vagyok ahhoz, hogy tudjam kezelni az ilyen helyzeteket. (Blikk)

Szólj hozzá