Erotika,  Szexhírek cikkek

Vicces tények a szexről

faszos_poloA képen egy póló van, amin egy fasz az ábra! Te tudod, hogy mi az a merkin? Na és a hisztéria-gép? Íme néhány érdekes tény, amit nem tudtál a szexről!

A legjobb orvosság…
A vibrátort eredetileg egy női betegség, a hisztéria kezelésére találtak fel a 19. században. A hisztéria-gép okozta orgazmus az orvosok szerint segített eltüntetni a betegség tüneteit.

Mondd, hogy csíííz!
A ondó rengeteg cinket és kálciumot tartalmaz, mely erősíti a fogzománcot.

Nyuszi, hopp!
A nyuszivibrátort két dologról ismerheted fel: egyrészt rendkívül játékos, másrészt a csúcsán egy fura, mosolygó arc található. Az amerikai Women’s Health magazin szerint a japánok miatt került rá a fura kis fejecske, ugyanis nem tetszett nekik, hogy a tárgy túlságosan hasonlít egy falloszhoz.

Magas a mérce?
Egy átlágos, izgalmi állapotban lévő pénisz hossza 12.7cm, míg egy ernyedt hímtag átlagosan 7.6 cm.

Beteg
A homoszexualitás az Egyesült Államok Pszichiátria Intézetének listáján mentális betegségként szerepelt 1973-ig.

Húzd fel magad!
Amerikában a második világháború alatt a katonákat különböző reklámokkal és brosúrákkal próbálták rávenni az óvszerhasználatra. Fő szlogenjük „Don’t forget- Put it on before you put it in” azaz „Ne feledd- tedd fel, mielőtt beteszed!” volt. Ennek oka, hogy rengeteg katona nemi betegséggel tért haza a frontról, melynek kúrálása az Államoknak több millió dollárjába került.

Gyúrj!
Utálsz konditerembe járni? A szervezet kb. 200 kalóriát éget el csupán fél óra szeretkezéssel.

Alul semmi
A női burlesk kosztüm szerves része a merkinnek nevezett szexi fehérnemű, melynek néhány századdal ezelőtt még egészen más funkciója volt. A 15. században a prostituáltaknak találták ki – paróka gyanánt- , hogy eltakarják szeméremszőrzetüket és a szifilisz tüneteit.

Fő az igazság
Hong-Kongban a házasságtörő férjnek nemcsak tartásdíjat kell fizetnie, hanem számolnia kell a megcsalt asszony dühével is; ugyanis megengedett, hogy megölje a csalárd urát- ám kizárólag puszta kézzel teheti.

Tiltott játékok
A vibrátorok és különböző szexjátékok kereskedelme az amerikai Mississippi és Alabama államban máig tiltott.

Szólj hozzá