Bulvár

Facebookon csalta tőrbe fiatal áldozatát egy kéjgyilkos

ashleighA Facebookon csalta tőrbe fiatal áldozatát egy kéjgyilkos. A harmincas éveiben járó férfi 16 évesnek adta ki magát, és randevúra hívta a gyanútlan tinilányt, majd megölte. A 17 éves, ápolónőnek tanuló Ashleigh Hall barátai szerint életvidám, kedves lány volt, akit mindenki szeretett. Őt és három testvérét nevelő édesanyjától vasárnap este azzal búcsúzott el, hogy egy ismerősénél alszik, de hétfőn nem jött haza.
A rendőrség azonnal keresni kezdte, de nem akadtak a nyomára. Két nappal később közlekedési rendőrök állítottak meg egy férfit, akinél nem volt kötelező biztosítás, ezért bevitték az őrsre. Ott derült ki, hogy szexuális bűncselekményekért korábban már elítélték, néhány óra elteltével pedig ő kért ügyvédet, majd bevallotta, hogy megölte a tinilányt. A nyomozókat Ashleigh holttestéhez is elvezette, melyet egy árokban rejtett el.
Mint kiderült, a 32 éves férfi a Facebookon ismerte meg a lányt, akinek azt hazudta, hogy 16 éves. Randevút kért tőle, és amikor találkoztak, megfojtotta. Az csak a boncolás után fog kiderülni, hogy megerőszakolta-e áldozatát.
Ashleigh édesanyja a brit sajtóban azt nyilatkozta, hogy megőrül a fájdalomtól, de arra kért mindenkit, hogy tanuljon a hibájukból. „Figyelmeztessék a gyerekeiket az internet veszélyeire. Ne bízzanak senkiben, és ne engedjék meg a gyerekeiknek, hogy közösségi oldalakon regisztráljanak, ha még nem töltötték be a 18-at. Nem akarjuk, hogy más gyermek is áldozatul essen” – mondta az asszony.

Szólj hozzá