Celeb,  Pornós lányok

Zimány Linda, Dukai Regina, Debreczeni Zita

debreczeni_zimany_dukai
Debreczeni Zita, Dukai Regina és Zimány Linda együtt domborít! – Tombor Zoli, az egyik legismertebb hazai divatfotós keresett meg azzal az ötlettel, hogy készítsünk rólam egy naptárt – emlékezett vissza Dukai Regina. – Egyedül azonban nem akartam elvállalni a felkérést, így jött az ötlet, hogy mi lenne, ha a barátnőimmel együtt pózolnánk a kalendáriumon. Az elmúlt évek során ugyan akadt példa arra, hogy hármunk közül ketten együtt fotóztak, olyan azonban még soha nem fordult elő, hogy mindhárman együtt domborítunk.
– Nem akartunk férfimagazinba illő fotósorozatot, hiszen ez egyikünk stílusához sem illik – vette át a szót Linda, a Cool Tv műsorvezetője, aki nemrégiben mutatta meg bájait a Playboy magazin kedvéért. – Mindhárman azt valljuk, hogy a kevesebb néha több, ezért a sejtelmes képek mellett tettük le a voksunkat. Egyikünknek sincs oka a panaszra, a fotók hihetetlenül jól sikerültek!
A pikáns képekből valóban nem lesz hiány, a lányok és a stáb is keményen megdolgozott a végeredményért.
– Mivel ismerjük egymás rigolyáit, könnyen ment a fotózás. Szerencsére a képek is visszaadják, hogy mi a hétköznapokon is egy hullámhosszon vagyunk – mondta a Blikknek Zita. (R.G. Blikk.hu)

Szólj hozzá