Szexhírek cikkek

Csokifasszal ünnepelt Alföldi Róbert

Nyolc előadást élt meg Alföldi Róbert botrányszagú Lüzisztratéja a rijekai Horvát Nemzeti Színházban. A felemás fogadtatás ellenére is megeshet, hogy lesz folytatás. Már az előkészületek is megosztották a közvéleményt, az INA olajtársaság például megvonta a támogatást a rózsaszín műfasszal meghirdetett darabtól, arról azonban egészen idáig nem esett szó, hogyan fogadták Arisztofanész komédiájának bemutatóját és a többi előadást.
Egyesek skandalumot kiáltottak, de mivel a negatív reklám is reklám, a bemutatón egyetlen üres hely sem maradt a rijekai színházban. A szemtanúk elbeszélése és a horvát sajtó beszámolói alapján a nézők egy része örömét lelte a szexuálisan túlfűtött előadásban, sokakat viszont megbotránkoztatott a meztelenség, kivált férfi nemi szerv látványa a színpadon.
– „Vegyék a fáradságot és olvassák el Arisztofanész művét, mert mindazt, amit a színpadon láttak, az le van írva”– üzent bírálóinak Alföldi az egyik horvát lapban. Megkérdezték tőle azt is, mi okból mondana le a szexről, mint, ahogyan azt a színésznők tették a színpadon. – „A szerelemért mondanék le a szexről”– hangzott a meglepő válasz a Nemzeti Színház igazgatójától, aki a tportal-nak adott nyilatkozatában azt is bevallotta, tartott attól, vajon teljes egészében eljut-e a nézőkhöz az elképzelése. Úgy tűnik, hogy a baljós előjelek ellenére sikerült a legtöbbjüket elkápráztatnia. – Mind a nyolc előadást teltházzal játszottuk, méghozzá nagyon nagy sikerrel. Szeretnénk jövőre ismét műsorra tűzni – nyilatkozta a Borsnak Barbara Grabusic, a rijekai színház sajtósa. Vojko Obersnel, Rijeka polgármestere is elégedett volt, a premier után egy hatalmas tortával – marcipánból készült, rózsaszín fallosszal a tetején – ünnepelték a sikert. – Nagyon jól szórakoztam, s megjegyzem, a plakáton sem láttam semmi kivetnivalót, a torta pedig hihetetlenül finom volt – jelentette ki mosolyogva a horvát város első embere.

A cikk folyatatása itt: Csokifasszal ünnepelt Alföldi Róbert © 2014 Szexplaza.com.