Történetek

Úgy szopott a banketten, mint a kismalac

18 éves múltam, a lány akivel az eset megesett, 18 lesz idén nyáron. És ahol ez az incidens történt, az egy bankett, nem messze a várostól, ahol élek. Csütörtök volt. A bankett nyolckor kezdődött, én elkértem magam a melóból egy órával előbb, hogy még ledönthessek egy kis kólás bort, na meg persze, hogy rendbe szedjem a kinézetem valahogy… Lényeg a lényeg, a most már ex-osztálytársam vitt ki az étterembe kocsival, oda is értünk nem sokkal nyolc előtt. Bent már voltak elegen, s szinte az egész osztály be is futott tíz-tizenöt percen belül. Majd leült mindenki oda, ahova akart. Mi, a hét fiú persze egy asztalhoz, ahova hamarosan meg is érkezett a 4 üveg Bikavér. Nem számítottam nagy eresztésre a banketten, hisz barátnőm volt (s van máig is), de úgy voltam vele, hogy egyszer élünk.
Az első pár pohár bor még kérette magát, de aztán elkezdődött a lakoma, azt meg ugye le kell öblíteni. Vacsora befejezésével aztán az ülésrend elkezdett keveredni, s hogy, hogynem, a nekem már elég régóta tetsző osztálytársnőm mellém került. Beszélgetni kezdtünk, majd a bor, s az időközben megérkező pezsgők hatására oldódtak a gátlások. Azon vettem észre magam, hogy már a derekát ölelem, az ő keze meg a combomon fekszik. Nekem se kellett több, elindult bennem a vér a centrum, az iránytű felé. Ezzel a mozdulatsorral együtt kezem is átkerült a lány (továbbiakban Petra) térdére. Tudni kell, hogy ő egy fekete gumis felsőben, és egy kék farmerszoknyában volt, én ködvágós naciban, s egy ingben. Ahogy a pohár pezsgők mentek le a gyomorba, majd fel az agyba, úgy közeledtem a már régóta kívánt testhajlat felé, közben észrevéve, hogy Petra keze is felfelé igyekszik a combomon, a nadrág alá jutás lehetőségét keresve.
Beszélgettünk, iszogattunk, lassan kezdtük kizárni a külvilágot a mi kis meghitt társalgásunkból, amikor egyszer csak éreztem, hogy nem tudok feljebb menni. Elértem azt a helyet, ahova igyekeztem. Meg is lepődtem, meg nem is, amikor megéreztem ujjaimmal, hogy nincs rajta bugyi. Nem lepődtem meg annyira, mert viccből délelőtt írtam neki egy sms-t, hogy ne vegyen bugyit, mert csak útban lesz. Persze akkor még nem tudtam, mi fog történni este. Miután első meglepődésemen túltettem magam, ő is beletalált már az én nadrágomba, bár még a boxerommal veszekedett, amikor az is feltűnt, hogy egy kopasz kis puncival van/lesz dolgom. Attól függetlenül, hogy nem számítottam aznap este semmire, én is megborotváltam a rudam, mert valahogy jobban érzem magam tőle. Nem hibáztam. Ahogy láttam ő is meglepődött egy kicsit, mert hát a felsőtestem igencsak szőrös. Továbbhaladva, én elértem a punciját, ő bejutott a boxeromba, s végigsimította a már igencsak duzzadt farkamat.
Ahogy elértem én is a csiklóját, éreztem, hogy már ő is fel van izgulva, eléggé nedves volt. Nem is kellett több, elszállt szinte az agyam, s ujjaimat előrenyújtva izgatni kezdtem a punciját. Először csak köröztem a csiklójánál, majd lejjebb tévedve középső ujjamat fel is nyomtam neki. Beszélgetésünkbe eközben némi zavart csend állt elő, de ezt ő elkerülve, s hogy ne tűnjön fel a mi kis játékunk, továbbfolytatta a mondanivalóját, ami végül is semmiről nem szólt, de ez akkor egyáltalán nem érdekelt. Ő is rátapadt már a farkamra, s lassan, alig feltűnően izgatni kezdett. Nadrágom ütemesen mozgott, izgatottan néztem körül, figyel-e ránk valaki. Nem, hála istennek mindenki el volt foglalva vagy az italával, vagy a mellette ülővel. Petra kivette a kezét a nadrágomból, s a szemembe nézett – Kimegyek vécére – mondta, s kacsintott egyet.
Tudtam, hgy itt a végem. Ebből már rossz nem sülhet ki. Elindult kifelé, én rágyújtottam, s rendbe szedtem magam, még mindig észrevétlenül, bár a cipzáram igencsak nagy zajt csapott, egy két fiú oda is lesett, hogy mi történt. Zavart mosoly volt válaszom kérdő tekintetükre. Cigim felénél jártam, amikor felálltam, s kisétáltam a vécébe. Visszagondolva ez nem volt egy jó ötlet, osztálytársaim tudták, hogy a cigijeimet sosem dobom el, mindig végigszívom őket. Már várt a lány. Beléptem a férfivécébe, ő mögöttem surrant, s szinte a boxba lökött, s egy mozdulattal ránk is zárta a vécéajtót. A szemembe nézett, majd megcsókolt. A bor és a pezsgő furcsa ízét éreztem a számban, kicsit erősebben mint eddig, de nem zavart, sőt talán így visszagondolva, ízlett is. Életem legmelegebb, s legérzékibb csókját éltem át. Csókokkal halmozta el a testem, miközben megszabadult az ingemtől, majd a nadrágomtól. Leültetett a vécére, majd elém térdelt, s fogaival lehúzta a boxeromat. Rudam, miután kiszabadult, egyből vigyázzba vágta magát, Petra szemei pedig csillogni kezdtek. A látvány, hogy álló farkam előtt Petra a szájában tartja a boxerom még tovább húzta bennem a húrt.
Amikor pedig szemével szemembe nézve ajkai közé vette farkamat, azt hittem elájulok. Lassan kezdett bele, először csak a makkon játszadozott, majd ameddig csak bírta, belenyomta szájába, közben nyelvével izgatta, kezeivel pedig a golyóimmal játszott. Alig bírtam magammal, a szívem a torkomban dobogott, a fejem égett, és az ájulás kerülgetett a gyönyörtől. Mesterien szopott. Rövid idő múlva testem megfeszült, s spriccelni kezdtem a spermámat. Meglepetésre nyelte, nyelte a nedűmet, közben hangosan lélegzett orrán keresztül, s láttam, hogy kezével már maga alatt matat. Gondosan letisztította a nedveket a farkamról, majd felkúszott a nyakamig, s a fülembe súgta:
– Érezni akarom a nyelved a pinámban. Lihegett. Szemével könyörgött, hogy kezdjem már el.
Helyet cseréltünk, most ő ült le a vécére, lábait megtámasztotta az ajtó és a falak találkozásainál, feltárva előttem a gyönyörű, gondozott, borotvált puncit. Levettem a szoknyáját, majd a felsőjétől is megszabadítottam, s ott „feküdt” előttem álmaim nője egy szál semmiben, beterpesztve, s várva, hogy kinyaljam. Nekem se kellett több. Lábfejénél kezdve csókokkal haladtam a puncija felé, nem sietve el a dolgot. Körülbelül a térde fölött 10-15 centivel járhattam, amikor elkapta a fejem, s a pinájához nyomta. Az összetéveszthetetlen illat még tovább izgatott. Vadul nyalni kezdtem a pináját, a csiklóját szopogattam, közben egyik ujjammal a pinája, másikkal a segge bejáratánál köröztem. Majd benyomtam mindegyiket a megfelelő helyre. Felnyögött, s még közelebb húzta a fejem alhasához.
Nem tudtam mit csinálni, nyaltam, nyaltam, ahogy csak bírtam, közben mozgattam benne ujjaimat, ahogy csak lehetett, néha gyengéden bele-beleharaptam a csiklójába. Rövid idő alatt elélvezett. Teste megfeszült, lélegzetét visszafojtotta, majd elernyedt, s egy halkabb sikoly hagyta el ajkait, puncijából nedv kezdett szivárogni, amit szépen felnyalogattam. Elengedte a fejem, s felállított. Látta, hogy farkam harcra kész, helyet cseréltünk, s fölém terpesztve magába igazította a szerszámomat. Már akkor teljesen készvoltam, elvesztettem az önkontrollomat. Lovagolni kezdett rajtam, közben csiklóját dörzsölgette, én a melleit nyaltam, harapdáltam. ütemesen mozgott fel-le, közben néha hüvelyével eszméletlenül megszorítva a farkamat. Megállítottam, mert nem akartam még elélvezni, amíg nem látom, hogy a gyönyör kiül az arcára. Felemeltem Petrát, s a seggéhez nyomtam a farkam. Elmosolyodott, majd visszahuppant. Gyengéden ereszkedett lefelé, teret engedve a farkamnak. Kezdetben elég szűk volt, de ahogy lassan mozogni kezdett, úgy tágult, s úgy gyorsított a tempón. Ő szabályozta az ütemet, én csak élveztem a helyzetet.
Ott lovagolt rajtam a lány, farkam a seggében, s közben egyik kezével a punciját, másikkal a mellét simogatta. Megfogtam a derekát, ő feltette a lábait a combomra, s a combjaimon guggolva lovagolt tovább. Hirtelen szorítani kezdte a farkamat, nyögni kezdett, s egy hosszú félhangos sikollyal ismételten elélvezett. Ezt már nem bírtam tovább, belelőttem a táramat a seggébe. Ez a következő orgazmusához vezetett, megszorítva, pumpálva a farkamat. Lassan leszállt rólam, elém térdelt, s lenyalogatta a maradék nedveket a farkamról, majd a puncijából kicsorgott folyadékot a hasamról. Mindent lenyalt rólam, majd egy forró csókkal lezárta az aktust. Felöltöztünk, s ahogy jöttünk, visszamentünk az asztalunkhoz. Ott még legurítottunk pár pohár borocskát, s elszívtunk egy-egy cigit, majd taxiba pattanva elhagytuk a bankett helyszínét, s hozzájuk indultunk…

Egy hozzászólás

Szólj hozzá