Bulvár,  Celeb,  Pornós lányok

Benkő ecsetvégre kapja Voksán Virág lyukát

voksan-virag-benko-danielBenkő Dániel mindig kitalál valamit, hogy meztelen nők közelébe férkőzhessen. Most az ország tizenkét celeb hölgyének nemi szervét szeretné megfesteni. Voksán Virág lesz az első múzsája. Benkő Dániel merész ötlettel állt elő. Elhatározta, hogy Magyarország híres nőiről lekönyörögi a bugyit, majd néhány ecsetvonással vászonra viszi az elé táruló látványt.
– Legszívesebben a világ összes nőjét felkérném arra, hogy modellt álljon, üljön, feküdjön, térdeljen nekem, de mivel erre nincs lehetőségem, ezért hazánk tizenkét híres, gyönyörű hölgyének az intim bájait szeretném megfesteni és naptár formájában összefűzni. Életem legnagyobb eseménye előtt állok, ezért pár napra visszavonulok és meditációba kezdek, hogy spirituálisan megjelöljem a kiválasztottakat – magyarázta komolyan a nőimádó lantos, akinek első múzsája Voksán Virág lesz.
A fekete szépséget állítólag nem sokáig kellett fűznie Dánielnek, mivel Virág régóta figyeli Benkő képzőművészeti törekvéseit.
– Valóban tárgyaltam Dániellel arról, hogy modellt állok neki, hiszen az egyik múzsáját látja bennem. Hamar megtaláltuk a közös hangot, szerintem remekül fogunk együtt dolgozni, már csak a konkrét időpontot kell egyeztetnünk. Ismerem és szeretem Benkő festményeit, elvontak ugyan, de épp az tetszik bennük, hogy más szögből mutatják meg a világot – nyilatkozta a Borsnak a nyuszilányból lett lemezlovaslány.
Voksán Virág erotika és pornó: Voksán Virág szex titka – Szexi vastangában pózolt Voksán Virág – Voksán Virág és az egyéjszakás kalandok – Szexképei miatt perel a magyar modell Voksán Virág Voksán Virág – Voksán Virág szexi házi videója – Voksán Virág nem szégyelli a házi szexképeit – Voksán Virág perel orálszex és faszverős fotói miatt – Voksán Virág meztelen képei – Voksán Virág pornóképek pornóképek – Voksán Virág melltartó nélkül nélkül – Voksán Virág meztelen meztelen

Szólj hozzá