Celeb,  Szexhírek cikkek

Mészáros Dóra szigetjegyet tarhál, kinyalhatjuk a seggét

Saját bevallása szerint is paprikás hangulatban van mostanában Mészáros Dóra – legalábbis pár nappal ezelőtt arról írt blogjában, hogy senki ne kerüljön az útjába, mert kiszámíthatatlan, mikor robban. Úgy tűnik, a detonáció csütörtökön következett be, minek után a sztriptíztáncos hiába könyörgött Sziget-jegyekért a Facebookon, a megszólított újságírók és celebek nem reagáltak a kérésre. Mészáros Dóra pár órával később kifakadt a közösségi oldalon:


“okés, úgy látszik, szarcsiznak a pofimra szigetjegycsi ügyben… kutycsit sem érdekli a problémcsim… na nem baj… majd ha megtudom kinek volt jegye és nem ment el és nem adott… az majd nem kap interjút, képeket ingyér, szívességet meg hasonló jókat, amiket bírnak kérni mindig, amikor kell nekik valami. Azt üzizem nektek, szarcsimmókcsik, nyalcsizzátok ki a pink segglukcsimat.”
A bejegyzés persze nem okozott osztatlan sikert – bár volt olyan, aki szerint pont azért nem adnak Mészárosnak jegyeket, hogy benyalhassanak neki -, többen is megkérdőjelezték a sztriptíztáncos intelligenciáját. “egyesek nem ismerik azt a szót, hogy irónia” – jegyezte meg ezek után Mészáros.