Történetek

Néger fasz volt a számban

Ezt szerettem volna már régóta, de eddig valahogy nem jött össze. Most igen! A hétvégén egy barátnőmmel elmentünk szórakozni, egy budapesti helyre. Mindegy hova, lényeg, hogy ott volt megbeszélve a randi pár ismivel. Persze azok rendesen elkéstek és elég nagy társasággal érkeztek. Nem nagyon sikerült közösen bulizni, mert a késők ismijei nem akartak befogadni minket, mi sem erőltettük, a közös ismerősök meg elég szarul érezték magukat, mert nem akartak bunkók lenni. Végülis nem erőltettük, csendben leléptünk a barátnőmmel, át pár utcával odébb.
Az a hely nem annyira volt szimpatikus, de már eléggé pörögtünk ahhoz, hogy ne akadjunk fent ilyen apróságokon, mint a zene. Bevetettük magunkat a sűrűbe. Ráztuk a seggünket, hátha kapás lesz. Megjelent egy pár fős csapat. Nem ma barnultak, az már biztos. Nem mondom, hogy bredpitt arcúak voltak, de az ördögnél egy fokkal szebbek. (Már amelyik. És bred nem is az esetem.) Szóval ott legyeskedtek körülöttünk. Mi meg nem nagyon ellenkeztünk. Még akkor sem, mikor meghívtak egy italra. Mit veszíthetünk, gondoltam.
Aztán sodródtunk. Nem nagyon kellett törnünk a fejünket, hogy, mit is akarhatnak, mert kábé negyed órával a megismerkedésünk után már a seggemen volt valamelyik keze. Akkora keze volt, hogy belefért a fél hátsóm, pedig nem az enyém a legkisebb az északi féltekén. Niki barátnőmmel meg is vitattuk a helyzetet a wcben. Sajnos ő be volt tojva, úgyhogy úgy nézett ki, kútba esett a terv, mert egyedül azért nem merészkedtem volna fel hozzájuk. Azt nem állítom, hogy így nem volt rizikós, mert azt sem tudom, hányan voltak, mert jöttek-mentek állandóan.
Lényeg, hogy a végén egy albérletben találtuk magunkat. Valahol a 6. vagy hetedik kerületben. Ott is ki be mászkáltak, de úgy nézett ki, hogy szétosztottak minket, mert ketten állandóan velünk maradtak. Egyikük egészen szimpatikus volt, de ő Nikit nézte ki magának. De nem zavart, hogy a másik jutott nekem, mert így is közel voltam (egyik) nagy álmomhoz, és az arcát majd nem nézegetem. (Azért ez sem volt olyan durva!) Eljött a pillanat. Felálltak, hogy a hálószobába menjünk. Ekkor Niki megkattant.
Kitalálta, hogy megy haza. Győzködtem persze, de nem nagyon tudtam hatni rá. Nem tudom, mit talált ki, de ment. Na modom én most már nem hagyom ki ezt a bulit, hagytam menni. A lovagommal bevonultunk a szobába. Nem nagyon teketóriázott, úgyhogy kb 5 perc múlva már az ágyon voltunk. És ruha nem nagyon volt rajtunk. Ekkor nyílt az ajtó. A másik volt. Elnézést kért, meg minden, de azért még elnyögte a haverjának a problémát, hogy Niki lelépett, nem lehetett meggyőzni.
Mindezt a következő szituációban képzeljétek. Én az ágyon hanyatt, hátam a falnak támasztva, lábaim felhúzva kicsit. Az ajtó persze pont szemben, úgyhogy a csávó premier plánban nézi a pinám, meg a melleimet. És nem leplezte nagyon, hogy bámul, mert (mintha ott sem lennék) mondta a másiknak, hogy milyen jó kis csaj vagyok. (mondjuk ez jól esett!) Közben az én pasim ott térdel mellettem. Farka félig merev. (És már így sem kicsi!) Egyik kezével mintegy mellékesem a bal mellem simogatja, másikban gumi. Aztán felteszi nekem a kérdést, hogy mit szólnék a haverjához is.
Hát legyen. Nem akartam már mást, csak hogy végre megbasszanak. Már folyt a pinámból a lé szinte, ezek meg beszélgetnek. Nos az ember nem kérette magát sokáig. Bejött vetkőzni kezdett. Míg az én pasim a gumit bontogatta segítettem kicsit, hogy lássam mekkora az akkor. Lassan verni kezdtem a feka rudat, aztán egy kicsit a számmal is besegítettem. Mikor a makkja betöltötte a szám, megijedtem, hogy ez majd szétszakít, de később kiderült, hogy túl lehet élni. A másik csávó kisebb volt valamennyivel, de így sem mondhatjuk kicsinek.
Pár percig szoptam őket felváltva, aztán az első felvette a gumit és belém rakta az óriási bránert. Ha akartam volna sem tudtam volna csendben tűrni, de nem is nagyon szoktam visszafogni magam. Dugott egy kicsit, aztán nyalt egy darabig. És meg kell mondjam, jól csinálta. Aztán megint dugott. Én meg szoptam a másikat. Az is felvett egy gumit, cseréltek. Ez ment így egy darabig, aztán kitalálták, hogy négykézláb hátulról dugott a “kicsi”, én meg a nagy farkára zártam a melleimet. (Elég nagyok, úgyhogy ezt már sokan feltalálták!) Ez elég kényelmetlen póz volt, de azért utolért az orgazmus. Ez legalább 20 perc után volt, de lehet, hogy fél óra. Röhögtek kicsit, aztán kérdezték, hogy folytathatjuk-e- Folytattuk. A nagyobbik megkérdezte, hogy seggbe dughat-e. Gondolkodtam, hogy igent mondok, de inkább azt mondtam, csak a másik srác. Dugtak már párszor seggbe, de ez a farok nagyon nagy volt. Na a másik nem hagyta ki a lehetőséget. Uhh, nem volt kicsi. Végére mondta valamelyikük, hogy szeretnének a mellemre élvezni, rájuk verhetik e, esetleg, én ráverem-e.
Mivel volt két hatalmas orgazmusom, meg amúgy is régi vágyam teljesült, nem mondtam nemet. Sőt még szoptam is nekik kicsit, bár a gumi ízű fasz nem volt kellemes. Végül a hasamtól az államig beterítettek, illetve beterítettem velük magam. Volt nagy öröm részükről, meg részemről is. (Persze én nem árultam el nekik! Csak, annyit, hogy jó volt.) Adtak persze számot, mikor hazamentem, de még nem hívtam őket. Asszem nem is fogom. De kurva jó volt!
Másnap már nem annyira, mert lábra állni is alig tudtam. Másnaposság és altesti fájdalmak/zsibbatság. De ez gyanítom, senkit sem érdekel.

A cikk folyatatása itt: Néger fasz volt a számban © 2010 Szexplaza.net.

Szólj hozzá