Magyar pinák fürdőruhában

Magyar pinák fürdőruhában, kattints a fotóra. Fürdőruhában vonult végig a kifutón a Jóban Rosszban sztárja, Kondákor Zsófi Léber Barbara divatbemutatóján. A sorozat egykor csúnyácska Veronikájáról legutóbb Kasza Tibi készített szexi képsorozatot, a héten pedig egy különleges bikinishow-n csodálhatták meg bomba alakját a divat és a sorozat rajongói.
– Mindenki azt hiszi, hogy korábban modellkedtem pedig nem így van. Néhány alkalommal rész vettem fotózásokon, de igazából reklámfilmekben szerepeltem, a kifutók világa soha nem érdekelt igazán – árulta el a Borsnak Zsófi, aki azt is bevallotta volt egy kis lámpaláza a bemutató előtt.
– Korábban már viseltem Barbara kreációt, ezért örültem a megkeresésének, bár annak már nem annyira, hogy Jóban Rosszban szereplő kolléganőim közül végül senki nem jött el. Bohóckodásnak terveztem , de végül profi modellek közé keveredtem, ahol egyedüli színésznőként kellett helytállnom – mondta el Zsófi, akinek egyáltalán nem kell szégyenkeznie, hisz tökéletes alakjával, megállta a helyét a kifutón.
További cikkek fürdőruha és fehérnemű témában: Kondákor Zsófi bugyiban – Szexshop Budapest belvárosában Intim Center – Alig fedett ázsiai szépségek – Sarka Kata nem bír magával, saját magát fényképezte – Victoria’s secret fashion show 1 2 3 4 5 6 7 – Modell casting a Victoria Secretnél – Heidi Klumnak a nagy fasza miatt kellett a néger Seal – Terry Richardson világhírű fotós szopatta dugta a modelleket – Holly Sampson Tiger Woods másik pornós kurvája – Victoria’s Secret reklámfilmje fehérnemű modellekkel – Miranda Kerr – Adriana Lima – Gisele Bündchen – Alessandra Ambrosio  – Laetitia Casta – Miranda Kerr terhesen, meztelenül pózolt – Szexi fehérneműk ajándékba Intim Center Sexshop – A világ tíz legszebb popója – Victoria’s Secret bemutatója New Yorkban

Vélemény, hozzászólás?