Celeb,  Pornós lányok

Lilu nagyon szexi

A napokban ráadásul még a megszokottnál is merészebb öltözékben ült kamerák elé az RTL Klub műsorvezetője Lilu. Egy hosszú, szűk, egészen testhez simuló ruhát viselt, amely már így önmagában is szexis lett volna, de a szoknya felhasítása még merészebbé tette. Egyes mozdulatoknál szinte mindent megmutatott Lilu lábaiból.
Ekkor is jól láthattuk, hogy az ismert tévés jelenleg még vékonyabb, mint kisfia születése előtt volt, határozottan jót tett neki a gyermekvállalás. Lilu egyébként többször is elmondta már, hogy egy speciális módszerrel szabadult meg a kilóktól. Ha nem láttad, most megnézheted a műsorvezető szexis öltözékét.
További Lilu szex, erotika, bulvár: Lilu lepisálva többek által – Lilu 2 hónapja egy csizmában vezeti a Való Világot – Lilu a szopjatok le mind, szopjam a faszát, és egyéb hasonló kijelentéséről híresült el pejoratíve. Lilu beszólásai: Faszom se tudja, szopjatok le mind videó, szopjam a faszát. Láttad már Lilu bugyiját? – Szopjatok le mind… Stohl András jó ember – Lilu pinája – A Való világ női szereplői, Benkő már faszt villantott – Lilu lassan visszatér – Kovalcsik Ildikó Lilu – Ki a jobb a két csatonán: Demcsák Zsuzsa vagy Lilu – Lilu képek és élete – Újra képernyőn Lilu, a nagy megmondó szopjatok le mind, faszom se tudja – Lilu azaz Kovalcsik Ildikó – Lilu szőrös fazonigazított pinája

Szólj hozzá