A taxisofőr – szextörténet

A pocakos, csapzott hajú, kopaszodó, bajuszos férfi az orrát turkálta, megvakargatta a fülét, majd a lába közét, miközben jóízűt köpött az utcára a nyitott ablakon keresztül. Csak bambán ült a kocsiban, gyűrött kockás ingjében és divatjamúlt kitérdelt nadrágjában. Fuvarra várt, unatkozott. Szerette ezt a munkát, 15 éve élt az utcán, szerette a szabadságot, hogy nincs főnök, különböző emberekkel találkozhatott, és szerette a pénzt is. Budapesten még mindig tisztességesen meg lehetett élni a taxizásból, ha sokat hajtott az ember; mindenképpen jobban, mint kizsigerelt alkalmazottként a volt apósa cégében. De fuvarra várni nem szeretett. Ilyenkor túlságosan a gondolatai mélyedt, és eszébe jutott, hogy csak ennyire vitte. Még nem volt 40 de már mindene fájt a közel kétmillió kilométertől a volán mögött. Már nem foglalkoztatta a megjelenése sem, nem volt kinek, nem volt minek. Bezzeg régen, tapadtak rá a nők, mint a legyek. A magas, egykor széles vállú, kisportolt, dús feketehajú, ruganyos léptű fiatalember úgy érezte, hogy eljárt felette az idő. Hiába mondogatta a volt felesége, hogy a legjobb férfikorban van, úgy tűnik ez nem volt elég ahhoz, hogy együtt maradjanak. Már nem szerette a nőket, mert nem értette őket. Azaz pontosan értette, a felesége is egy menőbb, sportosabb, gazdagabb kedvéért hagyta őt el.
Hajnali 2 óra volt.
– Nagymező utca – szólalt meg a diszpécser rekedtes hangja az éterből és egy neves szórakozóhely valamint egy nő nevét mondta be. A sofőr épp ott állt az épület előtt, hátha összejön egy kapatos utas az ismert szórakozóhelyről, akit kicsit levehet. Lecsapott hát a kézi beszélőre és a fuvarra.
– Biztos megint egy elkényeztetett, gazdag, részeg, hülye picsa, aki a pasikból él – gondolta magában, mert szombat éjszakánként, amikor nem frissen összemelegedett párok pettingeltek a hátsó ülésén, akkor ezekkel a kis nőkkel volt tele a taxija. Szolárium-maca, pláza-cica, vagy egyszerűen csak kurva, akit egyidejűleg csak egy férfi dug – merengett el várakozás közben a sofőr. Egy bronzbarna bőrű, platinaszőke, hosszú műkörmös, agyonsminkelt, 15 centis tűsarkakon csetlő, műmellű csajt várt.
A 35 körüli nő elég vonzó volt. Nem volt egy 10-es, sőt még 8-as sem, széles és csontos csípője, szigorú arca, karvalyszerű orra miatt. De hosszú, ápolt, vörösre festett haja lágyan omlott a vállaira, magas volt, hosszúlábú, miniszoknyát viselt és tapadós topot, ami alá nem vett melltartót. Nem mintha kellett volna, nem túl nagy mellei formásan sejlettek át a felsőn. A nő elég vonzó volt, legalábbis a sofőrnek bejött. A sofőr sem volt egy 10-es, sőt még 8-as sem.
– Nem baj, ha előre ülök – kérdezte a nő, az ablakon behajolva. – Mi gályázók tartsunk össze. Olyan úrias hátul ülni, pedig hol vagyok én attól – folytatta közvetlen hangnemben, miközben lehuppan az anyósülésre, lábát szorosan összezárva.
A sofőr nem lepődött meg. Nagyon sok utassal találkozott az életében, és már nem tudtak újat mondani neki. Illetve mégis meglepődött, kellemesen.
– Miért, mivel foglalkozik? – kérdezte udvariasan.
– Bárpultos vagyok- felelte a nő.
– Akkor nem szórakozni volt. – állapította meg a sofőr és féloldalasan rámosolygott, miközben sebességbe tette a járművet.
Csevegni kezdtek. Főleg a nő beszélt. Fárasztó napja volt, biztos így adta ki magából a felgyülemlett feszültséget. És a taxisofőrök jól meg tudják hallgatni az embert. Bármit el lehet nekik mondani, mert sosem látják őket többet. Ez a beszélgetés is elég személyes irányba folytatódott, de most a sofőrnek is jól eset a beszélgetés a hosszú, unalmas várakozás után. Ráadásul egy igen kellemes partnerrel.
– Most váltam – mondta a nő, maga sem tudta miért.
– Én is. Gyerek van?
– Egy.
– Nekem is. Mennyi idős?
– Tíz.
– Az enyém is.
A nő kezdett feloldódni, a szája szinte be sem állt, mindenféléről beszélt, de egyáltalán nem volt idegesítő.
– Erotikusak az ajkai, ahogy beszél – gondolta a söfőr oldalra pillantva. – Biztosan fantasztikusan játszana el a farkammal.
A nő mintha megérezte volna, mire gondolt a sofőr, vörös tincseit gurgulázó nevetéssel rázta vállai felett, ajkait megnyalta és a lábait enyhén széttárta a miniszoknyában, kivillantva fekete bugyiját.
– Nem magányos a taxizás? – kérdezte a nő kacéran. – Vagy csak én akarom annak hallani? – gondolta a söfőr.
– Néha az, főleg a várakozás.
– Néha én is olyan magányosnak érzem magam – válaszolta a nő és kezét finoman a sebváltóra helyezte.
A következő kanyarban a sofőr nem tudta kikerülni, hogy ne tegye rá a kezét a nőére, kéz a kézen váltott sebességet. Szeme sarkából látta, hogy a nő mellbimbói megduzzadnak a feszes top alatt az erekciótól. Ezután már nem félt megsimogatni a nő combját az egyre jobban széttáruló lábak között. A nő kéjesen felnyögött. A sofőr érezte, ahogy a biztonsági öv szorítása alatt megkeményedik a farka. Banálisan hangzott, de felnőtt emberek közt nem volt helye a mellébeszélésnek:
– Hozzám vagy hozzád – kérdezte, kezét egyre feljebb csúsztatva a nő ágyék hajlatáig.
– Hozzám nem mehetünk, anyám vigyáz a gyerekre az apró albérletben. – válaszolta a nő sóhajtva.
– Hozzám sem, a lakótársam le sem jön éjszakánként a netről a válása óta.
– Nincs más hátra, marad a kocsi. Ugye te már csináltad a taxiban – kérdezte pajkosan a nő immár teljesen széttárt lábakkal.
– Ez a munkahelyem – tért ki a válasz elől a sofőr, de már húzódott is félre egy sötét sikátorba. Igaz, csak egyszer vetemedett rá, amikor a kuncsaft, egy nagyon fiatal platinaszőke pláza cica nem tudott fizetni, mert elitta az összes pénzét. Nem vonult be az évszázad numerájaként. De ez a nő más lesz, érezte. És kívánta mindennél jobban.
Amint leállította a motort, a nő egy szó nélkül kikapcsolta a biztonsági övet, és a sofőrre hajolva megmarkolta ágaskodó farkát a nadrágon keresztül. Most a férfi nyögött fel hangosan. Bal kézzel megragadta a nőt, és arcát a szájára húzta. Az első csók édes volt, energia ital ízű, de nem csak attól. A nő volt édes. Heves smárolásba kezdtek, miközben a sofőr jobb keze ügyetlenül a biztonsági öve csatját kereste, míg bal keze jóval ügyesebben a nő testét fedezte fel, arcáról a nyakára, majd a melle felé véve az irányt. Épp a kezembe passzol – gondolta a sofőr, ahogy a top alá csúsztatott keze rátapadt a nő mellére, majd finoman hüvelyk és mutatóujjai közé vette a szedernyire duzzadt mellbimbót. Végre sikerült kiszabadítania magát az ülésből. Ráfordult a nőre az anyósülésben, egyenesen a széttárt hosszú lábak közé. Lenyúlt, és egy mozdulattal hátratolta és hátradöntötte az ülést.
– Milyen gyakorlott vagy – jegyezte meg a nő cinkosan, miközben a sofőr fejét a combjai közé tolta mindkét kezével.
A sofőr egy erős mozdulattal tépte le a finom bugyit és feltárul a nő szemérem dombja. Nagyajkai duzzadtan ölelték körül a bejáratot a paradicsomba, de a sofőr nyelvének ez nem jelentett akadályt. Mikor megérezte az enyhén sós punci ízét, agya teljesen kikapcsolt, teste átvette az irányítást. Hosszú, vastag nyelvét hengerformába keményítve bedugta a résbe, igyekezve minél mélyebbre hatolni, miközben a nő hangját hallotta kéjesen nyöszörögni valahonnan a távolból. Ebben mindig is jó volt. Aztán az ütemes be-ki mozgást hirtelen abbahagyva a hátradöntött ülésen a nő fölé magasodott a szűk térbe. A nő azonnal tudta mi a dolga. Kezei villámgyorsan csatolták ki az övet és gombolták ki a nadrágot, kiszabadítva a sofőr férfiasságát az alsónadrág szorításából. A sofőr feljebb helyezkedett, hogy farka épp a nő szájába lógjon, aki azonnal kezelésbe vette az érzékeny műszert.
A nő érezte, hogy a félig megduzzadt hímtag a szájában kőkeményre merevedik, miközben a makkot a szájpadlásával ingerelte. Bár volt már a szájában nagyobb farok is, tudta, hogy össze fognak illeni puncijával, így nem habozott, és abbahagyva a szopást a férfira parancsolt:
– Dugj meg!
Nem kellett kétszer mondania, a sofőr egy mozdulattal nyársa húzta a lucskos lukat a taxi tetőkárpitjának feszülő széttárt hosszú combok között. De nem mozgott, csak állt mereven a nőben, és farizmait kis ütemekben összehúzva pumpálta a farkába a vért. A nő ráérzett a ritmusra és ugyanebben az ütemben húzta össze hüvelyizmait. A sofőr annyira beindult, hogy már nem érdekelte a nő, csak a saját kielégülést hajtotta. Elkezdte lassan ki-be tolni a farkát a nő síkos pinájában, majd sebesebb tempóra váltott. A nő a lábait összekulcsolva a sofőr derekán inkább a saját tempóját diktálta. Tényleg nagyon összeillenek, gondolta a nő tudata valahol a távolban, mert agyát teljesen kitöltötte a kéj. Pillanatokra voltak a kielégüléstől, a nő ment el előbb. Nem volt hangos, a szűkös lakás körülmények közepette élete során megtanult csendben elélvezni. Testén végigvonult a hullám, mely kiürítette belőle az egész heti felgyülemlett stresszt. Most már hagyta a férfit a saját tempójában dolgozni, aki olyan hevesen mozgott, hogy az izzadság a homlokáról a nő melleire csurgott.
– Belém ne élvezz, hallod! – parancsolt rá a nő, mikor érezte, hogy eljött a pillanat. A sofőr imádott a punciba élvezni tövig benyomott farokkal, de a mélyből feltört belőle a józan ész és az utolsó pillanapban kirántotta kőkeményre duzzad hímtagját és a nő szeméremdombjára élvezett rekedt ordítás közepette:
– Baaaa.., – kiáltotta hosszan és hangosan, majd izzadságtól nedves kockás ingjében a nő mellkasára zuhant félig öntudatlanul.
Hosszú percekig némán hallgatták egymás szapora szívverését és lihegését lassan elcsendesülni.
A sofőr szólat meg először, miközben átült a volán mögé magára a rántva nadrágját.
– Valamit meg kell, hogy kérdezzek? Tudom, hogy nem vagyok valami vonzó pasi, te pedig nem vagy annyira leégve anyagilag, hogy egy ingyen fuvar miatt csináltad mindezt, ugye?
– Kapd be, hülye pöcs – csattant fel a nő mérgesen miközben az ülése visszaállításával szerencsétlenkedett.
– Te már bekaptad, nem is rosszul, ha jól emlékszem – vigyorgott a sofőr, viccel megpróbálva kimenekülni a kellemetlen helyzetből. Aztán békéltetőbb hangnemre váltott.
– Sajnálom, nem akartalak megbántani – próbálta megsimogatni a nőt, de az lerázta magáról.
– Nézd, – kezdte magyarázni a nő, miközben eltépett bugyiját a retiküljébe tuszkolta – kedves voltál, nem nyomultál, mint a többi pasi a bárban. Szimpatikus voltál az első perctől kezdve, ahogy a taxidba ültem. Rég beszélgettem ilyen jót emberrel, férfival. A hazaút alatt úgy éreztem, hogy közelebb kerültünk egymáshoz. És nagyon szexi a hangod, bizsergető, megindított bennem valamit. Én akartam ezt, veled. Biokémia. Pont.
– Ok, nem tartozol nekem magyarázattal. Idegenek vagyunk az éjszakában. Menjünk, hazaviszlek – zárta le a beszélgetést a férfi, pedig pontosan az ellenkezőjét gondolta. Úgy érezte talált valamit, és nem akarta csak úgy elengedni.
Némán ültek a nő lakásáig tartó úton, mindketten gondolataikba mélyedve. Mikor odaértek a sofőr leállította a motort, pedig sosem szokta. Volt valami ebben a nőben, amiért még látni akarta, érezni, és természetesen megdugni, számtalanszor.
– Látjuk még egymás? – kérdezte, félve a választól. – Úgy értem, ha taxira lenne szükséged, bármikor szívesen hazahozlak, akár ingyen is – próbálta enyhíteni a várható válasz okozta pofára esést, hogy legalább a férfiasság látszatát megőrizze. De meg kellett kérdeznie. A nő nem válaszolt. Némán elővette a pénztárcáját és tisztességes jattal megtoldva az ülésre dobta a viteldíjat. Majd a nyitott ablakon behajolva visszaszólt:
– Jó volt veled a szex. De nem tudom elképzelni, hogy kézen fogva sétálunk kettesben a Dunaparton. Néz tükörbe. Sajnálom.
Ezzel faképnél hagyta a megrökönyödött férfit.
Pár hónappal később a férfi az ismert Nagymező utcai szórakozó hely előtt áll, foglalt jelzéssel. Szombat volt, késő este. A férfi már nem vakargatta a lába közét, és nem köpöködött jóízűen az utcára a nyitott ablakon keresztül. Már nem piszkálta az orrát. Pocakját ledolgozta, bajuszát leborotválta, haját rövidre vágatta, divatos ingben és fekete nadrágban ült a volán mögött türelmesen, könyvet olvasva és zenét hallgatva. Mellette az ülésen egy csokor virág.

Egy megjegyzés! A www.S1EX.com oldalon színvonalas adult tartalom található.