Szex Dr

BDSM szex, próbáltad már?

szolgalanyA BDSM-mel élvezetesebb a szex!
Bizonyára te is hallottál erről a szexuális játékról – talán már volt is részed benne –, amiről sokak számára nem elsősorban az élvezet, hanem az erőszak, az uralkodni vágyás, a kiszolgáltatottság ugrik be. De mi is a BDSM valójában?

Bár még viszonylag gyerekcipőben jár a dolog, legalább annyira megosztja és borzolja a kedélyeket, mint a szvingerezés. Hívei vallják, hogy a BDSM kiegészíti az általánosan elfogadott szexuális szokásokat, és igenis összeegyeztethető a szerelemmel. Sőt! az ilyen párkapcsolat még sokkal hevesebb és szenvedélyesebb is lehet, mint a „normális”, megszokott.
Fantáziálni mindenki szeret – sok nő álmodozott már olyan mesebeli hercegről, aki észvesztően férfias, erős és kicsit „erőszakos” – elveszi azt, ami neki kell: kiszemelt nője először ellenkezik, majd ahogy elmélyül a kapcsolatuk, szép lassan behódol urának. Valahogy így kell elképzelni a BDSM-ben az úr és alattvalója közötti szerepet, de ez még csak a kezdet, széles tárháza van az így módon nyújtható „élvezeteknek”.

Mi is az a BDSM?
Olyan szexet jelent, melybe a felek bevonják a dominanciát és az alárendeltséget. Lehet szó megkötözésről, fenyítésről (bondage & discipline = BD) dominanciáról és behódolásról, illetve szadizmusról és mazochizmusról (S & M) = SM
Természetesen rengeteg módozat létezik – szembekötözősdi, csiklandozás, korbácsolás, elfenekelés, stb.) Mindenki saját maga beszéli meg a partnerével, hogy mit szeretne és meddig menne el.
Joggal merülhet fel benned a kérdés: marad-e még hely az izgalomnak, ha kívül-belül ismered partnered és a határokat? A BDSM-esek szerint, igen. A nyitottság és az õszinteség megnyitja az utat a vágyak kiélése elõtt – ez önmagában növeli a meghittséget, a szenvedélyt és a gyönyört.
Kiből lesznek BDSM-esek és hogyan élik meg az általa nyújtott szerepeket és szerelmet? Őszinte vallomásuk bepillantást enged ebbe a még kicsit ismeretlen világba – a Gyöngy magazin válogatása.

A szép kötözés művészet
A szép kötözés esztétikai élmény, valódi testművészet – vallja a huszonkét éves Jonathan. – Kiskamaszként szerettem az emberrablós, megkötözős filmeket – emlékszik. – Akkoriban lett internetünk, belevetettem magam a témába: megismerkedtem a különböző technikákkal. Majd tizenhat esztendősen összejöttem egy nálam idősebb nővel. Kapcsolatunk abban a tudatban indult, hogy ő a domináns, én vagyok az alávetett.
A kötözések alapjait tőle tanultam meg. Később kialakult a saját stílusom: a tradicionális japán shibari lett a kedvencem. Magas szintre fejlesztettem. Túl azon, hogy a megkötözött személyben fokozódik a kiszolgáltatottság érzése, a látvány sem elhanyagolható.
Amikor az említett kapcsolatomba belebonyolódtam, elítéltem a többes játékokat. De partnerem a nyitott kapcsolat híve volt, és amikor később, egy közös játék alkalmával megkért: büntessek meg valakit, teljesen extázisba jöttem. Ez volt a fordulópont az életemben. Alárendeltből domináns szadistává váltam, bár ha megfelelő partnert találok, a másik oldalt sem utasítom el.

Pórázon tartva
– Jönnek a cowboyok vagy a vad indiánok és megkötöznek. Egy klassz férfi valamilyen módon hatalmába kerít, birtokba vesz, ilyeneket fantáziáltam bakfisként – kezdi a harmincöt éves Nelli. – Az első szerelmem több mint húsz évvel volt idősebb nálam. Én szőke copfos, törékeny kislány voltam, ő robusztus, kemény férfi. A fájdalmas együttlétek arra szocializáltak, hogy nem is az erőszak, hanem a szenvedély a lényeg. Próbáltam másképp élni, hagyományos kapcsolatban azonban nem találtam örömet. Erőtlen volt. Férjhez mentem, de férjemet úgy nevelték, hogy nem bántjuk a nőket. Szerettük egymást, de nem tudtunk dűlőre jutni. Hiányzott a szenvedély. Internetes oldalakon próbáltam domináns, szadista partnert találni.
Egy igazi szadista nem erőszakos. Csak az pálcázhat meg, aki máskor tisztelettel kezet csókol. Ez az együttlét sava-borsa. A fájdalomtól megtáltosodom, intenzívebb, erőteljesebb vagyok. Most épp nincs partnerem, magasak az igényeim. Az én gondjaim sem különböznek egy átlagos, harmincas évei közepén járó, értelmiségi nő gondjaitól.
– Fiatal korában az ember nem is érti, mire vágyik – vélekedik a harmincnyolc éves Áfonya. – Nehéz ezt elmondani a partnernek. Évekig tartó folyamat volt, mire rájöttem: az én szexuális életemben a BDSM a fűszer. Mostani kapcsolatom komolynak ígérkezik.
Azt hittem, csak BDSM szexviszony lesz belőle, de sokkal több van közöttünk. A kedvéért sportolok, moziba, múzeumba járok, ismét tanulni fogok. Ha nincs kedvem, akkor is megyek, hogy megfeleljek neki. Építem a testemet, lelkemet. A jó dom olyan, mint egy személyi edző: feladatokat ad, amelyek előre visznek. Szabad vagyok, de a nyakamon viselt bőrszíj azt jelképezi, hogy a rabszolgája vagyok. Nyáron mezítláb jártam, mert ezt kérte tőlem. Megszoktam, pedig eleinte a forró aszfalttól felhólyagosodott a talpam. Most tűsarkú cipőt kell viselnem: a jeges úton félek benne járni.

Teljes odaadás
– Válásom után mélyponton voltam – meséli a férfi. – Bár nem nagyon hittem bennük, mégis a hirdetéseket nézegettem. Felfigyeltem a Rút kiskacsa jeligére. A szövegben volt önirónia, intelligencia. Válaszoltam – ahogy másik húsznak is –, miként képzelem férfi és nő kapcsolatát. Kiskacsából én hattyút varázsolok – írtam. Találkoztunk. Már a kézfogása hatással volt rám. Beszélgettünk néhány órát. Egy hónap múlva levelet kaptam tőle, melyben bevallotta: még soha nem volt senkije. Gondolkodtam egy sort, végül arra jutottam: nem kínlódom én mások elrontott életével, előítéleteivel. Ez a lány tiszta lappal indul, tőlem tanul meg mindent.
Néhány hónap múlva együtt költöztünk albérletbe. Akkor beszéltünk először a vágyaimról. Amit én szeretek: a szexuális használtatás. Lényege a teljes odaadás. Az én feleségem nem bírja a fájdalmat. Alárendeltségét azzal kell bizonyítania, hogy teljesíti kéréseimet. Swingerklubba megyünk, szerelmeskedni kezdünk. Ha betársul egy érdeklődő, helyet engedek neki. Feleségem szemét bekötöm, nem is látja, kivel van.
– Egyszer az volt a feladatom, hogy menjek fel a klub emeletére, és elégítsek ki valakit orálisan – kapcsolódik a beszélgetésbe az asszony. – Megtettem, de magamtól nem csináltam volna. Meglepett a kérés, de nem tartottam perverznek. Nem mondtam nemet. Nem hirdetek, nem keresek partnert. Az ilyesmibe nincs beleszólásom.
– Három éve van internetünk, azóta ismerem a BDSM rövidítést, miközben mi így élünk lassan tíz esztendeje – szögezi le a férj. – Sok nő akar jó pasit, akarja az orgazmust, és nem kapja meg. Ne akarjon semmit, csak elfogadni. Aki képes erre, annak jó lesz.
Minden szükséges kellék megvásárolható az Intim Centerben. 1052 Bp. Károly krt 14. Tel: 317-0918

Az üzlet 18 éve nyitottunk. Az üzlet Astoriától 40 méterre a Deák tér felé található a Károly krt. 14. sz. alatti ház félemeletén. Úgy jöhet be a házba, mint egy lakó. A félemeleten csak az üzlet van. A szexuális segédeszközöket beszerzésére különös gondot fordítunk, választékunk naprakész. A minden témakört átfogó pornófilm választékunkból vásárolhat, kölcsönözhet, kabinban megnézheti. Azt tanácsoljuk, hogy fáradjanak el üzletünkbe, ahol tapasztalt eladóink megmutatják a termékeket, annak formáját, minőségét tapintással érzékelheti. A webshop A webshopban az üzleti választék egy része található. Rendelés esetén az önnek küldött csomag teljesen diszkrét, a feladó a 4 Társ Kft. A termékek raktáron vannak, ezért a megrendelés beérkezése után gyorsan tudjuk postázni, vagy futárral küldeni.