Erotika,  Kurvák és masszőrnők,  Modellek,  Pornós lányok

Laky Zsuzsi eszkortlány volt?

A szépség és popsikirálynő modell Laky Zsuzsi kurválkodni járt? Keleti Györgyi telefonos beszélgetései alapján, amelyeket a Nemzeti Nyomozó Iroda rögzített. Ezekben elhangzottak olyan mondatok is, amelyek terhelőek a volt honvédelmi miniszter lányára.
– Én is kijárok, egy hetet kint töltök, két hétig itthon vagyok. Az alatt megkeresek nagyjából egymillió forintot – mondta Keleti Györgyi, aki az explaymate Laky Zsuzsát is megemlítette. – Majd én is azt mondom, amit a Laky Zsuzsi szokott, hogy elmegyek nyaralni – hangzott el az egyik felvett anyagban. Egy másikból az is kiderült, hogy volt olyan időszak, amikor heti egymilliónál is többet keresett. – Hét-nyolc évvel ezelőtt escort munkával két és félmilliót hoztam haza tíz nap alatt…
Időközben Laky Zsuzsanna a volt CKM modell férjhez ment. A legnagyobb titokban fogadott szeptemberben örök hűséget kedvesének Laky Zsuzsi. Európa szépe, és szerelme két éve ismerkedtek meg, ám régóta tervezgették a menyegzőt.
Zsuzsi a nyilvánosság kizárásával, barátai és rokonai körében mondta ki a boldogító igent Gusztávnak. A távolabbi ismerősök az egyik közösségi portálon értesülhettek arról, hogy a szépség családi állapota megváltozott, és persze a neve is, ugyanis ezentúl férje vezetéknevét is viseli majd. Szerettük volna a fiatalokat is megkérdezni a nagy eseményről, de Zsuzsi telefonja folyamatosan kikapcsolva, nyilván tartanak még a mézes hetek férjével. A Velvet viszont elérte
– Már asszony vagyok, és annyira jó érzések vannak bennem. Tegnap mutattam be először Gusztit úgy, mint a férjemet, és szívem szerint egész nap azt mondogattam volna, hogy a férjem, a férjem, a férjem! A nagyszüleim most lesznek hatvanéves házasok, a szüleim pedig már harmincöt éve együtt vannak, úgyhogy a példa előttem van, nekem ez az utam. Az esküvő részleteibe nem szeretnék nagyon belemenni, mert igyekeztem titokban csinálni mindent, bár nem igazán sikerült. Ugyanis hiába tiltottam le 50 ismerősömet a Facebookon, ugyanúgy kedvelték az esküvői fotómat – mondta Dietz Laky Zsuzsa, aki az eredetileg tervezett augusztus helyett végül múlt hét szombaton lett Dietz Gusztáv brazil dzsiudzsicu-Európa-bajnok felesége. A pár a lehető legintimebben szerette volna megélni az esküvőt, ezért csak a szűk családot és barátokat hívták meg, összesen mintegy 150 embert.
– Hagyományos vidéki esküvőnk volt, nem a médiának szerveztem, nem akartam celebesküvőt. Egy vidéki kis parasztházas, cuki helyen voltunk, minden éppen úgy sikerült, ahogyan elterveztem. Remek zenekarunk volt, a ruhám is gyönyörű volt! Forrás: Bors, Velvet, Kurucz.