Videók

Medveczky Ilona húgyot iszik, még jó hogy nem bassza meg senki

Nem rég olyan hírek láttak napvilágot egy magazinban, miszerint Medveczky Ilona szexre vágyik. A művésznő azonban helyesbített, neki nem csupán szex, hanem egy igazi társ kell. Ám sajnos jelentkező egyelőre nem akad. Ilona szerint azért, mert a férfiak félnek, hogy anyagilag megterhelő lenne számukra a dívával való párkapcsolat, illetve, hogy sokat vár el tőlük az ágyban.

Főleg amióta olyan képek jelentek meg róla, amiken egy méretes sárgarépát szorongat… Valaki húgyot akar gyűjteni a művésznőnek, mert azt iszik és keni magát. Meglepő titokra derült fény: a táncosnő minden áldott nap alkalmazza a szokatlan módszert, a vizeletterápiát. Bármilyen meglepő, a pisiben olyan tápanyagok vannak, amire a szervezetnek elengedhetetlen szüksége van ahhoz, hogy egészséges maradjon. Így tartalmaz sót, magnéziumot, kalciumot, káliumot, c-vitamint, valamint többfajta b-vitamint. Ezért bizonyos kultúrákban, elsősorban Kínában, Indiában, Délkelet-Ázsiában elterjedt a vizelet ivása.
Medveczky Ilona is hallott a vizelet jótékony hatásáról, sőt mindennap alkalmazza is! A művésznő még a nagymamájától tanulta az emberi vizelet hasznosításának módszerét. Ugyanis a nagymama azt tanította a táncosnőnek, hogy akárhányszor kisebesedik, vagy kidörzsölődik a bőre, akkor saját vizeletével kenje be. Ilona szerint ez valóban hatásos módszer, hiszen szinte másnapra begyógyulnak a sebek.