Bulvár,  Celeb,  Erotika,  Kurvák és masszőrnők,  Pornós lányok

Néma Annamária, VV Annamari pénzért szopja a faszt

Néma Annamária a 2011-es Való Világ 5. szériájában tűnt fel a Furák kategóriában. 16 éves korában már gyermeket szülő Való Világból kiesett játékos jelenleg új karrierjén dolgozik. Élete: Néma Annamária 16 évesen elhagyta a családi fészket és úgy döntött, megáll a maga lábán. Még a 16-dik életévében született egy gyermeke melyet nem nevelhetett, egy másik családhoz került. De persze látogatja. Rokonai szerint ezért lett fura, magába húzódó. Mielőtt megszületett volna gyermeke, modell volt, készült róla néhány profi fotó is.
Való Világ 5: Akik nem a modellkesdésből ismerik, azok a 2011-2012-es ValóVilág5 szériájában láthatták. A lány a Fura kategóriában indult. Először nem nagyon sikerült a beilleszkedés, később legjobb barátnője Seherezádé lett. Annamária viszont 2011. dec. 04.-én távozott a játéból. Ellenfele Vera volt, aki 44% és 56%-al tért vissza.
Amióta azzal vádolják, hogy állítólag pénzért árulja a testét, kirúgták a munkahelyéről, a barátja pedig elhagyta. A cikk megjelenése után a szexhirdetés is eltűnt a netről – írja a Bors. Így árulja pénzért a testét Néma Annamária, villanevén VV Annamari. Az interneten hirdeti szexuális szolgáltatásait a ValóVilág 5 fura lánya Klaudia néven – rejtett kamerás felvétel! A videót és a cikket itt találod.