Szexhírek cikkek

A Dézi gyilkosság

A lány a Westend City Center főbejárata előtt beszállt B. László Mercedesébe, és alig két órával később már halott volt. Testén tucatnyi rúgás- és ütésnyomot találtak, amelyek közül több, egyenként halálos is lehetett. Ebből az vélelmezhető, hogy bántalmazásában erős fizikummal rendelkező személy is közreműködhetett. Úgy tudjuk: Dézi testén az orvosszakértők közel húsz késszúrást találtak, amelyek közült több a fiatal modell nyakán ejtett sebet. Szakértők véleménye szerint: amikor a kora esti órákban kitették az áldozat holttestét a XVIII.- XXIII. kerület határán lévő erdőbe, már több órája halott volt. A tanúkihallgatások során kiderült, Sz. Dézi egy ideje már nem volt együtt B. Lászlóval, így a féltékenység kizárható. Valószínűbbnek látszik, hogy Dézi kompromittáló dolgot tudhatott volt barátjáról, B. Lászlóról. Bűnügyi szakértők nem zárják ki, hogy a brutális, kivégzésszerű cselekmény hátterében kábítószer-ügy(ek) húzódhat(nak). Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a párt, akiket az augusztus 22-én, Budapesten holtan talált 21 éves modell, Szabó Dézi meggyilkolásával gyanúsítanak. A férfi és a nő beismerő vallomást tett, azonban több dologban is eltérnek egymástól az általuk elmondottak. „A Budai Központi Kerületi Bíróság B. L. és társa ellen emberölés bűntette miatt indult büntetőügyben elrendelte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását” – olvasható az MTI-nek írt bírósági válaszlevélben. Mint írták, a végzés nem jogerős, mert az ellen a gyanúsítottak és az egyik védő fellebbezett. A férfi és a nő beismerő vallomást tett, azonban több dologban is eltérnek egymástól az általuk elmondottak. A párt 30 napra helyezte előzetes letartóztatásba a bíróság, ez idő alatt kell választ adniuk a nyomozóknak a még nyitott kérdésekre.

A gyilkossággal gyanúsított T. Adriennt és B. Lászlót egy nyíregyházi panzióban fogták el szombaton. Augusztus 19-e óta laktak ott, hamis diákigazolvánnyal jelentkeztek be. A nyomozók rájuk törték a szobaajtót, a 22 éves férfi és a 18 éves lány azonban nem ellenkezett az elfogáskor. A Budapesten meggyilkolt fiatal nőről eleinte semmilyen információja nem volt a rendőrségnek – írta a velvet.hu. „A környéket prostituáltak is látogatják, sokuknak van arrafelé placcuk, ezért kezdetben a rendőrség abból indult ki, hogy az áldozat is örömlány lehetett. A nyomozás során aztán kiderítették, hogy nem egy örömlány, hanem egy 21 éves fotómodell, Szabó Dézi az áldozat.” Múlt hétfőn Tóth Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya sajtótájékoztatón jelentette be, hogy országos és nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a rendőrség a 18 éves salgótarjáni T. Adrienn és a 22 éves budapesti B. László ellen. A nyomozók a 21 éves áldozat személyazonosságának megállapítása után, az adatgyűjtés és a tanúkihallgatások eredményeként nevezték meg a feltételezett elkövetőket. Szigeti József, a nyomozás vezetője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy hétfőn mindkettőjüket 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság. A fiatalember és a lány is ténybeli, beismerő vallomást tettek, azonban több dologban különböznek egymástól a vallomásaik. Mivel egymás vallomását nem ismerik, ezért a részleteket egyelőre nem lehet nyilvánosságra hozni. Egyelőre az sem derült ki pontosan, hogy miért ölték meg a lányt. A vallomások eltérései miatt több nyitott kérdés is maradt az ügyben, a rendőrség dolga a következő 30 napban az lesz, hogy ezeket tisztázzák – mondta Szigeti József alezredes.
 A boncolási eredmények egyelőre még nincsenek meg, azonban elkészült a halottszemle jegyzőkönyve, mely szerint Szabó Dézi halálát a számtalan késszúrásnak köszönhetően súlyos vérveszteség, illetve tüdőembólia [2] okozta. A rendőrség lefoglalt egy kést, mellyel valószínűleg a halálos szúrásokat okozták az egykori modellnek. A szakértői véleményre még várni kell, amely megerősíti, hogy valóban ez volt-e a gyilkos fegyver. Az alezredes szerint a vádemelésre még legalább egy fél évet kell várni, addigra készül el az összes szakértői vélemény – köztük a két gyanúsítottról felállított igazságügyi elmeorvosi szakértői vélemény is -, illetve azok alapján addigra tudja a rendőrség befejezni a teljes körű nyomozást.