Videók

A péniszmásoló kit használata

Készíts valósághű, akár vibrációs másolatot szerelmed péniszéről! Latexmentes, antiallergén, bőrgyógyászatilag tesztelt termék. A csomag tartalmazza a pontos használati utasítást. Vibrátor szintén a csomagban. Az Intim Centerben kapható, vagy a webshopban megvásárolható péniszmásoló kit használatát megnézheted ezen a videón:

Péniszmásoló szett használati útmutatója. Így lehet egy péniszről valósághű, eredeti másolatot készíteni, amiben egy vibrátor is van.
peniszmasolo_kit_Intim_Center Fontos, hogy minden szükséges eszköz elő legyen készítve!
– Szükség esetén a társ segíthet (egyszerűbb és viccesebb)
– Használjon péniszgyűrűt, ha rendelkezésére áll (segít az erekció fenntartásában)
1. Pakoljon ki mindent a csomagolásból. Az üres henger tetejét a jelölésnél vágja el, majd a kényelmesebb kivitelezés miatt ragassza le a vágott részt valamilyen ragasztószalaggal. Ezt a részt a későbbiekben a testhez kell nyomni.
2. Fontos: olvassa el a teljes útmutatót, mielőtt belekezd!
Mérjen ki 425 ml, 37 C fokos vizet. Tegye a vizet mérőedénybe, majd keverje meg és mérje meg újra, hogy pontosan 37 C fokos legyen!
3. Maximum 2 perce van a vizet a mellékelt porral összekeverni ÉS hogy
merev péniszét a masszába helyezze! Indítsa el a stopperórát, adja a 37 C fokos vízhez a port és alapos keverje össze! Az így kapott keveréket óvatosan töltse a hengerbe. Vigyázzon, mert a keverék 2 perc alatt megszilárdul… A teljes cikk itt.

A cikk folyatatása itt: A péniszmásoló kit használata © 2013 Intimcenter.com.

Az üzlet 18 éve nyitottunk. Az üzlet Astoriától 40 méterre a Deák tér felé található a Károly krt. 14. sz. alatti ház félemeletén. Úgy jöhet be a házba, mint egy lakó. A félemeleten csak az üzlet van. A szexuális segédeszközöket beszerzésére különös gondot fordítunk, választékunk naprakész. A minden témakört átfogó pornófilm választékunkból vásárolhat, kölcsönözhet, kabinban megnézheti. Azt tanácsoljuk, hogy fáradjanak el üzletünkbe, ahol tapasztalt eladóink megmutatják a termékeket, annak formáját, minőségét tapintással érzékelheti. A webshop A webshopban az üzleti választék egy része található. Rendelés esetén az önnek küldött csomag teljesen diszkrét, a feladó a 4 Társ Kft. A termékek raktáron vannak, ezért a megrendelés beérkezése után gyorsan tudjuk postázni, vagy futárral küldeni.

Szólj hozzá