Szexhírek cikkek

Alexanrda Diamond és Müller Attila

Alexanrda Diamond és Müller Attila már évek óta egy pár. Sokan támadták őket, mivel Szandra erotikus modellként kereste korábban a kenyerét. Ezeken a dolgokon már azonban már túljutott a pár, jelenleg a legégetőbb kérdés talán Attila új hóbortja, ami igen veszélyesnek tűnik. Müller Attila mostanában több extrém sportot is elkezdett űzni, aminek a párja talán nem annyira örül. “Rengeteget imádkozok érte, de mindenesetre úgy vagyok vele, hogy rossz pénz nem vész el. Volt egy idő, amikor nagyon aggódtam érte, de meg lehet szokni a dolgot” – meséli a Tabu Tv-nek Alexandra Diamond, a Cool Tv fenegyerekének kedvese.
Attila szerint egyébként saját édesanya segített Alexának a félelmei leküzdésében. “A kedvesem megismerte az édesanyámat, aki megnyugtatta őt, sőt tanáccsal is szolgált. Inkább hagyni kell engem, hogy csinálhassam a dolgaimat, így hátha megúszom” – mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában Müller Attila, aki idén rendhagyó módon párjával megy majd nyaralni Horvátországba.

Szandi és Attila kapcsolatát egyébként még a mai napig is sok támadás éri, de már jól tűrik a sérelmeket. “Úgy gondolom, hogy nem kell foglalkozni a rosszakarókkal, de a párom sokkal érzékenyebb erre, bizonyos múltbéli sérelmeket még a mai napig felhoz. Magyarországon ez a divat, hogy a másikat oltjuk, fikázzuk, ha próbál valamit elérni, de nem kell ezzel törődni szerintem. Persze ugyanakkor megvan az a réteg is, aki kifejezetten örül nekünk, és van olyan is, akinek tök mindegy” – meséli Müller Attila a Tabu Tv-nek. Nézze meg az interjút itt! – Alexandra Diamond pornó videó – Alexandra Diamond és Cony Ferrara képek

Egy megjegyzés! A www.S1EX.com oldalon színvonalas adult tartalom található.

Vélemény, hozzászólás?