Bulvár,  Celeb,  Erotika,  Pornós lányok

Bálint Antónia orrol Sarka Katára

balint_antonia_pinajaAz egyik bulvárlapban Sarka Kata kifakadt amiatt, hogy Hajdú Péter volt kedvese, Bálint Antónia az egykori közös boldogságukra tett utalásokat, és közös fényképeket mutogatott. Hajdú Péter felesége a Reggeliben így nyilatkozott a sérelmeiről:
– Nem Bálint Antóniával van problémám, vele ezelőtt sem volt, és valószínűleg ezután sem lesz. Nem a múltat akarom megváltoztatni, mert az butaság lenne. Három éve vagyunk együtt Péterrel, és egyszerűen nem értem, hogy miért kell még mindig nosztalgiázni a nagy nyilvánosság előtt. Nekem ez egyáltalán nem szimpatikus.
Kata hozzátette, hogy ha jól emlékszik, Molnár Anikó vezette be a folyamatos nyilatkozást az exekről.
– Úgy látszik, nekünk is megvan a saját Molnár Anikónk, aki Bálint Antónia. Szerencsére nem állandóan, csupán az utóbbi hónapok néhány cikkében és televíziós interjújában került erre sor. Én soha nem hoznám a volt barátomat kellemetlen helyzetbe azzal, hogy a felesége vagy a barátnője orra alá dörgölök közös fényképeket. Azt gondolom, ez nem intelligens dolog; ha ennyire jólesik a régi emlékeket felidézni, azt megteheti otthon is.
Péter elmondta, hogy ha Katát zavarja a dolog, őt is zavarja. Ugyanakkor hozzátette, hogy Kata az élete párja, őt imádja. Szerinte nem kellene ennyire hevesen reagálnia a nyilatkozatokra.
Bálint Antónia eredendően nem kívánt e témában nyilatkozni, de a tévéműsort látva nem bírta szó nélkül hagyni Kata rágalmait, és telefonon reagált a vádjaira. Feldúlt hangon megdöbbentő ígéretet tett élő adásban. Azt mondta, hogy ha van valaki, akinek van felvétele arról, hogy ő a Péterrel közös képeit mutogatta bárkinek, akkor annak egymillió forintot fizet készpénzben, azonnal! Elmondta, hogy minden csodálata Péteréké, akik szolgáltatnak valamit, amivel a címlapokra kerülnek. Azt azonban rémálmában sem gondolta volna, hogy egyszer ő lesz az, aki belekerül a kalapba. A vádak szerinte alaptalanok, és nagyon reméli, hogy Sarka Kata van annyira intelligens, hogy nyilvánosan bocsánatot kér tőle.
– Olyan dolgokat mond rólam, hogy komolyan kapkodom a levegőt. Nem tudom, mivel érdemeltem ezt ki!
Bálint Antónia szőrös pinája itt  – Bálint Antónia pornózott? – Sztriptíz videó – Playboy képek

Egy hozzászólás

Szólj hozzá