Becham tagadja Irma Nicit, perre készül

becham-irma-nici-kurvavalNem hagyja David Beckham, hogy bemocskolják a hírnevét és lerombolják a családi békéjét. A Los Angeles Galaxynél szereplő angol futballista 5 millió fontra (1,6 milliárd forintra) perelte be az egyesült államokbeli In Touch magazint, amiért azt írta róla, hogy feleségét, Victoria Bechamot megcsalta Irma Nicivel. A bosnyák származású prostituált azt állította, hogy 2007 augusztusában és szeptemberében New Yorkban és Londonban is lefeküdt a focistával. Az együttlétekért 6400 fontot (2 millió Ft-ot) kapott tőle, s azért még 1500-at (492 ezret), hogy Beckham végignézhesse, amint egy kolléganőjével kényeztetik egymást.
– Sajnos olyan világban élünk, amelyben egy magazin hazugságokat terjeszthet az olvasóinak. Azonban David és az ügyvédei ezt nem hagyják annyiban. A családot képviselő menedzsment már a cikk megjelenése előtt közölte, hogy nem igaz, amit le akarnak írni. Úgy tűnik, hiába szóltak – közölte Beckham egyik barátja. – Valótlan dolgokat állít az a nő, talán azt gondolta, nem bűn, ha megpróbálja tönkretenni a házasságot és a gyerekek életét. Szerencsére töretlen a bizalom közöttük, s Victoria egy pillanatra sem hitte el, hogy a pletyka igaz lehet. A bűnösöknek azonban meg kell fizetniük. Azt követelik Beckham ügyvédei, hogy a címlapon kérjenek elnézést a családtól, és természetesen anyagi kártérítésre is igényt tartanak. El akarják rettenteni a sajtót attól, hogy a jövőben valótlanságot közöljön a focistáról.
További megcsalások és botrányok a foci világából: Beckham és Fogarasy Mariannal modell flörtje – Beckhmam után Ronaldo – Dögösek az orosz futballisták cicái – A brazil világhírű focista kecskét dugott először – Platini ribanc feleségét csapattársa dugta – Fogarasy Mariann a focistákat szereti – A meztelen magyar modell Beckham után Ronaldóra hajt – Filmsztár lesz a Monacóban Bechammal összehozott magyar modell – Fogarasy Mariann kiválasztottja – Becham és Fogarasy Mariann modell flörtje – Ribéry kiskorú kurvás botránya ellenére is népszerű – A 19. labdarúgó VB-n prosti lesz tízezerszámra – Az anyósa tette hűtlenné a sztárfocistát – A legnagyobb focista szexbotrányok

Egy megjegyzés! A www.S1EX.com oldalon színvonalas adult tartalom található.