Szexhírek cikkek

Bedroom Betty névvel pornózott Dita Von Teese

Tavaly áprilisban egy 1999-es filmrészlet került elő Dita Von Teese világhírű revütáncos főszereplésével, most pedig egy újabb felvétel látott napvilágot. Az ominózus videó jóval visszafogottabb, mint elődje, de ismét nagy botrányt kavart – a legtöbb napilap exkluzív hírként közölte a pornózás tényét, megfeledkezve a korábbi képkockákról:

Az ominózus filmrészlet miatt természetesen ismét újságírók hada kereste meg a világ legkeresettebb revütáncosnőjét, akit nagy valószínűséggel sem sokkolt a hír, hiszen röviden és tömören nyilatkozott: „A múltamból soha nem csináltam titkot, de nem is vertem nagydobra semmit. Amire viszont rákérdeztek, azt nem tagadtam.”
Marilyn Manson volt felesége egyébként még a leszbikus pornó-ügy kirobbanása előtt hangoztatta, hogy milyen nagyra értékeli az amatőr pornográfiát [2]. „Az interneten mindent találhatsz mindenkinek. Addig, amíg nem okoznak egymásnak fájdalmat, vagy nem vonnak be gyerekeket, mi a baj vele? Az emberek szeretik nézni, ahogy mások szexelnek. Én sem különbözöm tőlük” – nyilatkozta annak idején a Female Firstnek.

Szólj hozzá