Szexhírek cikkek

Berlusconi szexpartiján négy lány jutott egy férfira

Az olasz kormányfőt kompromittáló újabb prostituált jelentkezett, miközben az olasz püspöki konferencia titkára “felelőtlen zabolátlanság” miatt rótta meg Silvio Berlusconit. A La Repubblica keddi számában interjút közöl Maria Teresa De Nicolo callgirllel, aki megerősítette egy másik prostituált állítását, hogy tavaly szeptemberben 1000 euróért szórakoztatta Berlusconit és vendégeit. De Nicolo elmondta, hogy egyike volt annak a 20 nőnek, akit odarendeltek Berlusconi római rezidenciáján rendezett partira, egy férfi vendégre négy nő jutott… Ő maga a miniszterelnökkel is táncolt, ám arra a kérdésre, hogy az éjszakát is vele töltötte-e, nem válaszolt.
Egy nappal a G8 csúcs előtt, amelynek Berlusconi a házigazdája, már mindenki a szexbotrányról beszél Itáliában. Hétfőn egy 42 éves nő számolt be az El País című spanyol lapnak adott videóinterjúban a Berlusconi rezidenciáján átélt kalandjairól és arról, hogy az olasz kormányfőt és vendégeit valóságos hárem szórakoztatta.
Időközben megszólalt az olasz püspöki konferencia is. Titkára, Mariano Crociata felháborodásának adott hangot Berlusconi botrányos magánélete miatt. “Felelőtlen zabolátlanságot” vetett a kormányfő szemére, aki nem hivatkozhat ki arra, hogy magánéletéhez senkinek nincs köze, különösen nem akkor, amikor kiskorúaknak is szerepük lehet benne. Ezzel a 18 esztendős nápolyi Noemi Letiziára utalt, akihez Berlusconit tisztázatlan viszony fűzi; emiatt felesége megindította a válópert.
“Nem egy örök időkre érvényes, meghaladott erkölcsről van szó, itt maga az ember forog kockán. Rá kell kérdeznünk azokra a károkra és következményekre, amelyek jövendő nemzedékek ártatlanságának elvesztésével állnak összefüggésben” – hangzik az olasz püspöki konferencia titkárának nyilatkozata.

Szólj hozzá