Szexhírek cikkek

Cicciolina állatszexes múltja

Cicciolinának (Staller Ilona) már elege van abból, hogy bármit tesz, és bármit ér el az életben, az emberek még sok év után is csak az animal-szexes múltjával foglalkoznak. Na nem mintha bármit is le akarna tagadni – mondja Staller Ilona -, de kikéri magának azokat az állításokat, melyek szerint ő valaha is bármilyen nagytestű állattal közösült volna!
cicciolina

„Én soha nem dugtam lóval!
Ez már önmagában is agyrém, hiszen az ilyesmi még fizikailag is képtelenség!” – fakadt ki Cicciolina, amikor arról mesélt, hogy mikkel kell szembesülnie. „Olyanokat állítanak, hogy én lóval, szamárral, kecskével, és még ki tudja milyen állattal voltam együtt.

A lovas felvetés a leggyakoribb,
mert annak idején valóban készült egy film, amelyikben a főszereplő egy lóval közösült, vagy legalábbis próbált, és szándékosan úgy maszkírozták, hogy hasonlítson hozzám. De a vak is láthatta, hogy az a lány nem én vagyok! Ő túl vékony, platinaszőke parókája van, és az arca is csúnyácska” – fakadt ki a világsztár, akiről valóban készült több animal pornós felvétel is, de mint mondja, azok „lightosabb” verziók voltak.

Manapság minden esetre megpróbálja
hátrahagyni a múlt kísértő árnyait, és Argentína legnézettebb tévécsatornáján, mint táncosnő próbálgatja szárnyait. „Még közel másfél hónapig, május 29-ig Buenos Aires-ben leszek, mert a „Bailando por un sueno” című nemzetközi show egyik sztár-résztvevője vagyok. A produkcióban, mint a többiek, én is táncosként veszek részt, bár az is igaz, hogy már többször énekeltem is.” – újságolta a volt pornószínésznő, aki a munka végeztével visszatér Olaszországba.

„Mivel a fiam tanul, őt Rómában hagytam,
ez idő alatt a testvérem és a nagynéném vigyáz rá. Szerencsére nagyon jó velük a kapcsolata, így nem csak azt tudom, hogy jó kezekben van, de azt is, hogy jól érzi magát” – mesélte Ilona, hozzátéve: ha visszaér Rómába, nemrég megjelent Szerelemből és kényszerből című könyvével kel útra, és országszerte könyvbemutatókat tart majd. „Szerencsére nagy sikere van az önéletrajzi írásnak, ezért már sok helyen várják a dedikálásaim” – mondta a volt olasz parlamenti képviselő, aki az idén még Magyarországra is készül.

„Ha lesz időm, hazalátogatok.
Bár ezt nehéz kiszámolni, hiszen nem szoktam vacillálni: ha úgy alakul, könnyen kimozdulok, vagy épp váltok. Most azt várja leginkább, hogy május 30-án az amerikai bíróság is gyermek- és feleségtartásra kötelezze volt férjét.

„Itáliában már megnyertem a férjemmel szembeni pert,
akkor havi 15 ezer eurós gyermektartásra kötelezte a bíróság, s tudom, hogy az amerikai jog is nekem ad majd igazat. Ugyanis, itt nem az a világ van, mint Magyarországon: itt a volt férjek kötelesek feleségtartást fizetni, s kiemelten kezelik a gyermektartást is”. Hozzátette: ő a házasságukból egyébként is úgy távozott, ahogy érkezett, vagyis mindössze két bőrönddel.

Cicciolina, azaz Staller Ilona
Az 57 éves Cicciolina (eredetileg Staller Ilona), az 1970-es évek elején emigrált Olaszországba, ahol kezdetben a filmiparban is próbálkozott. Forgatott Alberto Lattuadával, sőt, szerepelt Jancsó Miklós Itáliában készült Magánbűnök és közerkölcsök című filmjében is. 1987-ben parlamenti képviselővé választották Olaszországban a Radikális Párt színeiben, és nála több szavazatot a párt jelöltjei közül csak az alapító Marco Pannella kapott.

A 90-as években pályatársnőjével,
a később gyanús körülmények között elhunyt Moana Pozzival megalakította a Szerelem Pártját, de ezzel korántsem érte el a várt közéleti sikert. 2002-ben jelöltetni akarta magát a magyarországi parlamenti választásokon is, de próbálkozása kudarcot vallott. Bixip.com videók: Cicciolina és Rocco Siffredi hardcore, Cicciolina és Bíró Ica Youtube videó: Cicciolina és Zalatnay – Nem vagyunk mi apácák