Szexhírek cikkek

Erotika Expo a Balaton partján

Láncra vert kutyaként vette áldozatát lábai közé a meztelen domina! Tabuk és titkok nélkül indult útjára az Erotika Expo a Balaton partján, Fonyódon. Ezúttal mindent élesben zajlott a színpadon: Non Stop Erotikus és Pornó Show, hardcore, leszbi, gruppen jelenetek alig pár centire a közönségtől… Izzasztó meleg, forró hangulat, felfokozott izgalmak…Idén először, Fonyódon rendezték meg a hétvégén az Erotika Expot, ami az Erotika Parádé után, még keményebb és még nyíltabb produkciókat tárt az érdeklődők elé. A látogatók elől ezúttal semmi sem maradt rejtve, míg a korábbi rendezvényeken a kemény jeleneteket a kulisszák mögött nézhették végig néhányan, ezúttal minden a közönség előtt zajlott a nagyszínpadon.

A két napos esemény házigazdája ezúttal is Lévai Adrienn volt, műsorvezetőként pedig Judy Nero lépett fel.  “Ismét műsort vezetek, próbálom a hangulatot oldani vagy egy kicsit feldobni. Az élet inkább este indul be, délután még sokan a strandon pihennek. Annyiban új ez a rendezvény, hogy itt a nagyszínpadon történik miden olyasmi, amit azelőtt az Erotika Parádén a közönség zárt térben látott, tehát itt például lesz hardos műsor vagy Live Show a nyitott színen” – mesélte Judy Nero, akihez igencsak közel áll Fonyód, hiszen annak idején ő is itt kezdte pályafutását. “Megmondom őszintén, hogy annak idején, mikor elkezdtem a pályámat – 11 évvel ezelőtt – itt Fonyódon, ugyanebben a stadionban léptem fel életemben először nagyközönség előtt. Akkor nagyon sokan voltak: inkább turisták, németek, osztrákok, viszont most is láttam egy-két embert, akikkel kinti kiállításokon találkozom. Jó ötletnek tartom, hogy itt rendezték meg, mert ilyenkor buli van, mindenki nyaral, a közönség szívesebben bejön egy picit oldódni, tehát jó ötlet a Balaton. Ez a kiállítás nem mondanám, hogy erotikus, persze vannak keményebb és könnyedebb részek is: mindenki megtalálja azt, amit szeret, amit képvisel a szexben” – magyarázta a műsorvezető.
“Két sztriptíz műsorom van: az egyik új – vámpíros jellegű -, a másikat – a dominát – már láthatták tőlem. Talán azért mondható különlegesnek a műsorom, mert eleve másabb típus vagyok, mint a többi lány: fehér a bőröm és fekete a hajam, másrészt stílusomhoz illően hangulatilag, zeneileg különbözök: a domina műsorom extrémebb, mindig beleviszek valami pluszt” – mondta Devil Virgin, aki éppen egyik rajongóját hívta fel a színpadra, s a közönség előtt kötötte láncra, majd kutyaként vezette maga mellett. A fekete démon összekent, meztelen testét a félig levetkőztettet “áldozatával” nyalatta tisztára, aki szemmel láthatóan élvezte a nem mindennapi bánásmódot.

A különleges produkció mellett a Sexy Angel Team lányai is felléptek, s mutatták, mire képesek a rúd körül, de a közönség kedvenc fellépők sem maradtak el, sőt, Lévai Adrienn, a házigazda is színpadra lépett először, cseppnyi izgalom nélkül. Láttam fellépni a Parádén a lányokat, hiszen egy ideje én is ott dolgozom és megtetszett a dolog. Most először lépek fel színpadon egy sztriptíz produkcióval: még soha nem csináltam. Nem izgulok, annyi minden van itt, amivel foglalkoznom kell – próbálom a lányokat is koordinálni -, hogy ezen már nem görcsölök. Három éve dolgozom már aktmodellként, csak közönség előtt nem csináltam még soha műsort” – mosolygott Adrienn.
Ahogy Judy Nero is mondta, valóban mindenki megtalálhatta a kedvencét: találkoztunk német turistákkal, akik a Balaton partján nyaraltak, de nemcsak a környéken pihenők vágytak egy kis izgalomra, Budapestről is többen leutaztak.
“Jártunk már a budapesti kiállításon, akkor nagyon megtetszett, s elhatároztuk, hogy ide is eljövünk. Mindkét napot végignézzük: elsősorban a lányokat vesszük szemügyre, bulizunk, nézelődünk, fényképezünk, s természetesen gyűjtjük a fotókat a csajokról. A kedvencünk Mya Diamond, Kyra Black, Judy Nero, Devil Virgin és Mészáros Dóri” – tudtuk meg két fiatal sráctól, akik kifejezetten örültek, hogy a meleg időben a közeli strandon is hűsölhettek. – írja a Stop.

Egy megjegyzés! A www.S1EX.com oldalon színvonalas adult tartalom található.