Ezt a ribancot is kúrta Berlusconi, a neve Ruby


Cáfolta Silvio Berlusconi, hogy viszonya lett volna egy kiskorú lánnyal, a marokkói prostituálttal, Ruby Rubacuorival. Egyben közölte azt is, sosem fizetett nőknek szexuális kapcsolatért.
Olaszországban újra slágertéma a Ruby-ügy. A nem éppen szentéletű olasz kormányfőnek állítólag viszonya volt 74 évesen az akkor 17 éves lánnyal. Az olasz ügyészség múlt pénteken hatalommal való visszaélés miatt indított eljárást Berlusconi ellen. Hírek szerint ugyanis Berlusconi a milánói rendőrséget személyesen hívta fel, hogy szabadon engedjék a lopás miatt őrizetbe vett fiatal lányt.
Ahogy Berlusconi öregszik, úgy szereti mind jobban körülvetetni magát ifjú hölgyekkel. Ezt maga sem cáfolja, nem is cáfolhatja, hiszen megannyi fotó tanúskodik erről. Ám mint videóüzenetében fogalmazott, szó sincs arról, hogy bármiféle hátsó szándék vezérelné, ez esetben is csak “segíteni akart” a lánynak, s korával sem volt tisztában, Ruby ugyanis azt állította magáról, hogy 24 éves.
A kormányfő úgy fogalmazott, “teljesen abszurd állítás az, hogy pénzt fizettem volna a szexért. Ez méltóságomon aluli” – mondta. Állítása szerint azóta, hogy 2009-ben elvált tőle neje, Veronica Lario, állandó partnere van.
Ruby Berlusconi Milánó melletti, arcorei villájának gyakori vendége volt. A lány azt közölte, valóban nem volt köztük szexuális kapcsolat, de a miniszterelnök minden egyes alkalommal 5000 eurót fizetett neki, illetve néhány fiatal lánynak. Berlusconi megismételte azt, amit már oly sokszor elmondott, mely szerint az ellene indult eljárás valójában teljesen légből kapott, s politikai okai vannak annak, hogy ismét perbe kívánják fogni.
Az olasz sajtó azt találgatja, ki lehet Berlusconi állandó partnere. A legtöbb lap a 28 éves szőke szépségre, Federica Gagliardira tippel. Az olasz kormányfő ugyanis vele jelent meg tavaly júniusban a torontói G8-csúcson. Az ifjú hölgy Renata Polverini, Lazio régió elnökének munkatársa. Olasz lapok szerint a kormányfő tavaly tavasszal egy rendezvényen ismerte meg Gagliardit.
Mások a 26 éves Micole Minettire adnák a voksukat. A 26 éves fogtechnikus tavaly Lombardia régió képviselőjelöltjeként indult. A Corriere della Sera egyenesen úgy vélte, Berlusconi barátnője “egy külföldi államfő lánya lehet”. A lap azonban nevet nem említett. Felmerült ugyanakkor Graziana Capone modell neve is, akit az olasz lapok előszeretettel hasonlítanak Angelina Jolie-hoz.

Egy megjegyzés! A www.S1EX.com oldalon színvonalas adult tartalom található.