Közösségi web

Facebook-osodik az iWiW

Áprilisban indult az iWiW-en a hírfolyam funkció, amely most kibővült, és immár teljesen felváltja a korábbi üzenőfalat. A képek, videók mellett a feladott apróhirdetések, a felhasználó új ismeretségei, klubokhoz való csatlakozása és az alkalmazásokon belüli események is láthatóvá válnak az ismerősök számára a személyes hírfolyamban.
Szintén újdonság, hogy lehetővé vált a megosztás egy kattintásra. A netes tartalmakat három különböző eszközzel lehet megjeleníteni a hírfolyamban. Ha olyan oldalon tetszett meg egy anyag, amelyen van „Megosztom az iWiW-en” gomb, elég erre rákattintani. Ha valaki a böngészőjébe telepíti az iWiW Bookmarklet alkalmazást, a könyvjelzők sávjában található gombbal vezérelheti a megosztást. Emellett simán be lehet másolni a megosztani kívánt tartalom elérhetőségét az iWiW beviteli mezőjébe.
A „Megosztom az iWiW-en” gomb már megtalálható a szintén az Origo Zrt. portfóliójába tartozó origo cikkoldalain. A gombot bármely más weboldal működtetője is megjelenítheti saját oldalain, az ehhez szükséges kódok a www.iwiw.hu/megosztas címen hozzáférhetőek.

Szólj hozzá