Bulvár,  Celeb,  Pornós lányok,  Szexhírek cikkek

Gagyiság és sárdobálás a Való világ 4-ben

A hétfői nap volt az első “teljes” Való Világ nap. Stohl András és Lilu színvonalat próbáltak vinni a műsorba. Négy műsorral készültek, mi pedig becsülettel végignéztük az összeset. A NekedValóból semmi új információt nem tudtunk meg, Olivér barátnője, Éva és Laci egyik barátja nyilatkozott – a semmiről. Aztán nagyon mókás műsorszámként megérkezett Müller Attila kommandós felszerelésben, és üvöltözött egy sort.


Az összefoglalóból megtudtuk, hogy Laci és Béci elég jól összebarátkozott, Olivér jókat vigad az igazán furcsa Alekosszal. Zsófi nagyon értelmesnek szeretné beállítani magát, de a hétfői okfejtése saját “vegetarianizmusáról” meglepő és mulatságos volt. Megkapták az első igazi feladatukat, 6 órán át kellett felváltva táncolniuk a nagy hidegben. Mindenki jól szerepelt, de Alekosz kivonta magát a buliból, mivel utál táncolni és nem akarja leégetni magát. A többiek jól fogadták a fiú duzzogását, nem hányták a szemére, és nem is lett következménye a dolognak.
A Beszavazóban a Rosszkislányokat láthattuk: Anikót, Beust és Nikit. Nem volt kétséges, hogy a mosolygós csinibaba Anikó jut be a villába. Beus bevallotta, hogy többek közt pasizni is szeretne a ValóVilágban. Niki rosszkislányos imidzsére rátett egy lapáttal: kisfilmjében végignézhettük, hogy a 20 éves lány részegen autók közé pisil a belvárosban, majd reggel macskajajra panaszkodva kedvesen elböffentette magát a konyhában. Aztán elmesélte, hogy ő a családján szeretne segíteni a nyereménnyel. Ez szép terv, de nem a vadóc Nikire esett a választás, hanem Anikóra, aki meglepő módon ismeri Olivért. Kicsi a világ.

A BeleValó világ pont olyan, mint a műsorvezetője. Győzike, mint tudjuk, “dikleksziás”, ezért nem is testáltak rá túl sok olvasnivalót, még az SMS-számot is egy táblán mutogatja. A műsor a szexről szólt, Győzike egy “d” betűs szóval pótolta a szoftosabb kifejezést, biztos Beja asszonynak is így udvarol a salgótarjáni médiabohóc. Ez volt a hétfő esti eresztés, picit megterhelt minket. Holnap újra összefoglaló, szerdán pedig beköltözik egy Plasztikcica.
További Való világ 4, hírek, szex, bulvár: Szőke Geronazzú szájú plasztikcica, Szandika a villában – Baukó Éva a pináját simogatja – Szextitkaikról vallottak a villalakók – Aubert Evelin, Kari Kata és Kovács Kitti Szkolasztika címlapon – Playmate-ek és pornósok a Való Világ 4-ben – Győzikével kúrt VV Gigi – Egymillióért költöztek a celebek a villába – Havas irodájából a ValóVilágba – Sztriptíz a Való világ villában – Fasz élőben 12 éven felülieknek a Való Világban – Lilu: Szopjatok le mind Stohl András jó ember – Benkő a Való világban, a többiek előtt is kiveri a faszát – Voksán Virág, Dj Flower fél Benkő faszverésétől – Devecserből mentett kiskutyák költöztek a Való világ villába

Egy megjegyzés! A www.S1EX.com oldalon színvonalas adult tartalom található.

Vélemény, hozzászólás?