Szexhírek cikkek

Gáspár Katának húzós volt a durva szex

Szerepe szerint kis híján megerőszakolják Gáspár Katát az Intim fejlövésben, amelynek másik jelenetében pőrén kell szexelnie egy nagydarab tetovált férfival. Ebből is látszik, hogy a fiatal lánynak nehéz dolga volt szexualitást és az ahhoz kapcsolódó perverziókat kendőzetlenül ábrázoló filmben.
A huszonegy éves Gáspár Kata példája is bizonyítja, hogy egy fiatal színésznőnek sok mindent be kell vállalnia ahhoz, hogy felfigyeljenek rá. Hat éve még tinilányként játszott az Apám beájulna című filmben, azóta is láttuk filmen és színházban, de főszerepet nem kapott. Talán ezért is mondott igent a felkérésre, hogy megmutassa magát a merész jelenetekkel tarkított új magyar filmben. Biztosan segítette a nehéz feladat megoldásában, hogy génjeiben hordozza a színészmesterséget, hiszen Gáspár Sándor és Bánsági Ildikó lányát tisztelhetjük benne.
Akadnak a filmben olyan jelenetek, amelyekben fehérnemű sem takarja Gáspár Kata bájait. Szabő Győző ingyen vállalta a szerepet a filmben.
– A forgatókönyv elsőre megtetszett, szerintem nagyon színvonalas. A bevállalós jelenetek miatt előre tudni akartam, hogy ki lesz a partnerem. Mivel Kovács Lehelt már korábbról ismertem, könnyebb volt a dolgom. A forgatás során voltak azért nehezebb pillanatok is.
Nagyon kellett koncentrálni, amikor majdnem megerőszakolnak egy jelenetben, és egy függőfolyóson verekszem a támadómmal, majd leharapom az orrát. Emberileg pedig az volt húzós, amikor egy asztalon fekszem szinte teljesen meztelenül, a hátam mögött egy ruhátlan fiúval – emlékezett vissza a forgatás nehézségeire az ifjú színésznő, aki kíváncsi volt színész szülei véleményére is – írja a Bors.
– Édesapám már látta a filmet, neki tetszett, az édesanyám pedig megígérte, hogy gyorsan megnézi – mondta Kata.

Szólj hozzá