Celeb

Kelemen Anna beszólt Katinkának

Kelemen Annáról már eddig is tudtuk, hogy nem az eszéért szeretjük. A szőke ciklon azonban ezúttal arroganciából, és tapintatlanságból is „jelesre vizsgázott”, mikor durván leszólta a nemrég lefogyott Kunovics Katinkát. A Romantic énekesnője a róla szóló kötet fedőlapján pózol félmeztelen felsőtesttel. A fotók azonban kelemen Anna tetszését nem nyerték el, se erről csípős nyilatkozatban tudatta a közvéleményt. Erre viszont  Katinka egykori „kolléganője”,Völgyi Zsuzsi reagált kritikusan. Szerinte Katinka egyfajta önigazolásnak szánta a képeket, nem akart az erotika világába betörni.
 
 Ha Annácska az embert nem is, legalább a művészetét tisztelhetné benne. Katinka az ország egyik legképzettebb énekesnője, több arany-és platinalemez díszíti a falát.  -mondta az énekesnő, aki Annának azt üzeni, foglalkozzon a pereivel vagy „szépítse magát” még több szilikonnal. Katinka pedig akkor is a barátnője lesz, ha a parlament előtt pucéran énekli az I will survive-ot – szögezte le Zsuzsi.  
 Kunovics Katinka ma, hetven kilóval könnyebben már meg merte mutatni a testét, ha nem is teljes egészében. Szex és fogyás címmel jelentet meg önéletrajzi könyvet, melynek borítóján félmeztelenül szerepel. Az énekesnő kemény éveiről mesél, amikor kétségbeesetten küzdött a kilókkal, közben szerelmi életéről is beszámol.
 
Katinka elárulta, ő másoknak próbál történetével biztatást adni, példát akar mutatni sorstársainak. Mióta elhatározta, hogy mostmár tényleg lefogy, mindent megtesz a könnyű és egészséges életért. Diétás életmódját testmozgással egészíti ki. Katinka nem titkolta, évek óta vágyott arra, hogy meztelenül álljon a fényképezőgép elé, de ahhoz ragaszkodott, hogy rendesen legyenek retusálva azok a képek…
 
Kelemen Anna nem rejtette véka alá véleményét az énekesnő borító-fotójával kapcsolatban. Kifejtette: Katinka szerinte nem erre született,  ilyen fotózásnál alapkövetelmény lenne a szép haj és bőr, a csípő és a kebel aránya, valamint a nagy műmell és a hívogató tekintet.

Szólj hozzá